Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 iunie 2016


Horoscop 25 iunie 2016, Berbec:

Poate fi o zi în care să cauţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil că eşti mai suspicios şi neliniştit, e posibil să simţi că totul merită verificat şi nu poţi fi sigur de nimic. Pe de altă parte, perseverenţa şi stăruinţa într-o sumă de activităţi te pot aduce în pragul unor rezultate favorabile, poţi încasa acum un beneficiu, un premiu sau o sumă de bani de la care îţi luasei gândul.


Horoscop 25 iunie 2016, Taur:

S-ar prea putea să te simţi destul de răsfăţat azi. Grija pe care ţi-o acordă ceilalţi, căldura sufletească cu care eşti înconjurat, faptul că eşti susţinut în proiecte şi înţeles în dorinţe nu face decât să te încurajeze să continui în această notă. Există, totuşi, în cazul în care relaţiile personale decurg prea cordial, lin şi aşezat, o nevoie de a le tensiona fără un motiv anume, de a stârni conflicte inutil, de dragul animaţiei.


Horoscop 25 iunie 2016, Gemeni:

S-ar zice că poţi supralicita azi răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie, poţi întinde destul de serios coarda, dornic să vezi până unde poţi merge, care sunt de fapt limitele libertăţii tale. Ca drept urmare, e posibil să izbucnească un conflict cu părinţii, sunt posibile crize emoţionale doar de dragul explorării, a experimentării trăirilor intense. Altfel, ziua ar putea veni cu mici câştiguri şi cadouri surpriză.


Horoscop 25 iunie 2016, Rac:

S-ar zice că dispui azi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate îţi poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiceşti din gânduri şi-i împlineşti din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că eşti energic şi că ai vână, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce ai binevoit tu să intervii şi să le dai un impuls ferm şi puternic.


Horoscop 25 iunie 2016, Leu:

Probabil că astăzi ai nişte lupte de dus în planul carierei. Te simţi capabil de mari eroisme, poţi da dovadă de determinare şi de o cruzime senină, ai de arătat şefilor că dispui de înzestrări excepţionale, care merită apreciate şi remunerate. Totuşi, este de aşteptat să nu fii foarte tranşant sau brutal, să nu-ţi ataci colegii sub vreo formă, să găseşti modalităţi mai blânde de a te promova ca valoare.


Horoscop 25 iunie 2016, Fecioară:

S-ar putea să ai azi o tendinţă pregnanta spre pasivitate şi sedentarism ori să n-ai mare spor, chiar dacă alergi după câştig şi profit, chiar dacă faci un mare efort de voinţă pentru a intra în posesia unor bani. Şi atenţie, nereuşitele în plan financiar pot afecta bugetul de familie în ansamblul lui. Totodată, în viaţa sentimentală ochii văd şi inima cere, e prilej de aventură şi explorare, de puţină culoare.


Horoscop 25 iunie 2016, Balanţă:

Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera amoroasă. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, e posibil să ai un comportament vulcanic şi resentimentar, să doreşti să-ţi iei o revanşă şi să obţii o victorie, de-ar fi chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite. Sau, extrem de pragmatic, ai putea manipula fără scrupule sentimentele cuiva pentru a obţine un folos propriu.


Horoscop 25 iunie 2016, Scorpion:

S-ar zice că dispui azi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate îţi poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiceşti din gânduri şi-i împlineşti din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că eşti energic şi că ai vână, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce ai binevoit tu să intervii şi să le dai un impuls ferm şi puternic.


Horoscop 25 iunie 2016, Săgetător:

E posibil să fii nevoit că, din considerente pur profesionale cel mai probabil, să părăseşti azi localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. Ţi-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic. În general, te poate indispune şi irita, te poate obosi orice solicitare de a te deplasa undeva în afara casei.


Horoscop 25 iunie 2016, Capricorn:

Este probabil să ţi se spună astăzi că eşti mult prea rezervat şi grav, că eşti destul de nesuferit de vreme ce comiţi anumite reproşuri tăcute. O astfel de atitudine poate afecta o relaţie sentimentală sau îndepărta un eventual admirator secret. În rest, pari eliberat de mari nostalgii şi de trecut, de capcana amintirilor, te manifeşti spontan, pornit fiind a trăi din plin clipa prezentă.


Horoscop 25 iunie 2016, Vărsător:

Te-ai putea face remarcat în plan profesional printr-un simţ aparte al înfruntării şi competiţiei, printr-o ambiţie feroce ori fierbinţi aspiraţii de pionierat. Îţi displace probabil că alţii să se amestece în treburile tale, îţi displac regulile de lucru impuse, vrei maximă libertate de mişcare şi control. Poate că atitudinea ta nu deranjează dacă vei şti să-i convingi pe alţii, prin iscusinţa vorbelor, ca dreptatea e de partea ta.


Horoscop 25 iunie 2016, Peşti:

Probabil că azi duci un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele tale sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să te tragă înainte, să-ţi furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. Atenţie, e posibil însă ca unele nebunii să compromită o sursă de venit pe care contai, unele gafe şi imprudenţe să-ţi provoace daune financiare usturătoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS