Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 iunie 2016


Horoscop 24 iunie 2016, Berbec:

Vă concentraţi foarte bine asupra planurilor pe care urmează să le puneţi în aplicare; Sunteţi atenţi la detalii astfel încât să nu vă scape nimic. Discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri se dovedesc a fi cu adevărat productive, mai ales în a doua parte a zilei de vineri.


Horoscop 24 iunie 2016, Taur:

V-aţi aglomerat foarte mult pe plan profesional şi faceţi tot posibilul să reveniţi cu sarcinile la zi. Vă este dificil, însă dacă depuneţi puţin efort reuşiţi să realizaţi ce vă propuneţi. Unul dintre şefi vă susţine în deciziile pe care vreţi să le luaţi pentru un proiect aflat în desfăşurare.


Horoscop 24 iunie 2016, Gemeni:

Depuneţi un efort suplimentar pentru a vă rezolva problemele profesionale; întâmpinaţi câteva obstacole majore, însă nu vă daţi bătuţi şi mergeţi mai departe pe drumul vostru. După o zi extrem de aglomerată, profitaţi de momentele liniştite ale serii pentru a vă relaxa.


Horoscop 24 iunie 2016, Rac:

Vă este dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat, când voi sunteţi cu gândul doar la weekend şi la planurile pe care le aveţi de făcut. Ziua de vineri nu este un moment foarte bun pentru întâlniri profesionale sau negocieri pentru viitoarele proiecte.


Horoscop 24 iunie 2016, Leu:

A cincea zi a săptămânii pare să fie una plină de evenimente şi, probabil, foarte stresantă. Sarcinile profesionale şi îndatoririle familiale nu se împacă şi vă este destul de dificil să faceţi ceva în acest sens. Cel mai bine este să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să nu faceţi vreo schimbare majoră în această perioadă.


Horoscop 24 iunie 2016, Fecioară:

Vineri pare să fie o zi mai dificilă pentru voi; pot apărea conflicte între voi şi persoane dragi din viaţa voastră dacă nu aveţi răbdare. Totuşi, un sfat primit de la un om în vârstă vă poate face să vă daţi seama că greşiţi şi că ar trebui să faceţi ceva pentru a îndrepta situaţia.


Horoscop 24 iunie 2016, Balanţă:

A 24-a zi a lunii iunie pare să fie una destul de grea din punct de vedere profesional. Aveţi foarte multe proiecte pe care trebuie să le terminaţi, iar timpul nu este deloc în favoarea voastră. Vă recomand să fiţi atenţi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru deoarece puteţi face alegeri greşite; ascultaţi-vă intuiţia şi lăsaţi-vă purtaţi de instincte.


Horoscop 24 iunie 2016, Scorpion:

Din cauza proiectelor la care lucraţi, este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. În ultima perioadă, v-aţi dedicat tot mai mult timp vieţii profesionale. Partenerul de cuplu se poate simţi dat deoparte, aşa că încercaţi să îi oferiţi atenţie şi sprijin în momentul în care aveţi nevoie.


Horoscop 24 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Deşi de cele mai multe ori vă ascultaţi intuiţia, de data aceasta simţiţi nevoia să cereţi ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei; o discuţie sinceră vă poate ajuta să vă descarcaţi şi să aflaţi ceea ce vă doriţi cu adevărat.


Horoscop 24 iunie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să faceţi faţă presiunilor de la locul de muncă. Aveţi numeroase proiecte pe cap şi sunteţi destul de grăbiţi pentru că aveţi un termen limită care se apropie cu paşi rapizi. Din cauza unei neînţelegeri, este posibil să aveţi parte de o mică altercaţie cu colegii de echipă.


Horoscop 24 iunie 2016, Vărsător:

Din cauza programului destul de încărcat de la muncă, relaţia cu partenerul de cuplu a fost lăsată de izbelişte în ultima perioadă. Este cazul să aveţi parte de o discuţie serioasă cu persoana iubită şi să îi explicaţi care sunt motivele. Cu siguranţă vă înţelege şi vă va oferi libertatea de care aveţi nevoie.


Horoscop 24 iunie 2016, Peşti:

Astăzi răbdarea vă este pusă la încercare, însă vă descurcaţi de minune; reuşiţi să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colaboratorii. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu şi a persoanelor apropiate; este posibil să primiţi o veste foarte frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS