Horoscop Urania zilnic: luni, 20 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 iunie 2016


Horoscop 20 iunie 2016, Berbec:

Ziua de luni aduce mult optimism şi vă oferă şansa de a vedea perspective noi la orizont. Totul începe să capete sens, motiv pentru care vă va fi mult mai uşor să vă ocupaţi de lucrurile rămase neterminate sau pe care le tot amânaţi până acum fără un motiv anume.


Horoscop 20 iunie 2016, Taur:

Nici nu aţi început bine o relaţie, că deja v-aţi plictisit. Azi simţiţi nevoia de a fi din nou nişte persoane libere, deschise spre aventuri de toate felurile. Aşa că s-ar putea să îi comunicaţi asta partenerului vostru de cuplu. Sigur că nu va fi încântat, dar dragoste cu forţa nu se poate, nu-i aşa?


Horoscop 20 iunie 2016, Gemeni:

Tranzacţiile financiare şi invesţiile importante promit să fie de succes astăzi; trebuie, totuşi, să nu grăbiţi lucrurile, ci să lăsaţi ca totul să meargă pe făgaşul normal. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; puteţi avea o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 20 iunie 2016, Rac:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu; petreceţi momente minunate împreună. Problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă v-au apropiat şi mai mult. În mintea voastră începe să apară ideea de a face pasul cel mare.


Horoscop 20 iunie 2016, Leu:

Degeaba aveţi mulţi bani dacă nu aveţi cu cine să îi cheltuiţi! Socializaţi mai mult şi poate aşa o să vă găsiţi şi voi jumătatea. Azi o să vă întristaţi din nou, din cauza vieţii voastre personale, dar este cazul să ieşiţi din această stare. Aveţi o vară la dispoziţie pentru a vă găsi un partener de cuplu!


Horoscop 20 iunie 2016, Fecioară:

Vreţi să aveţi parte de mai multă linişte motiv pentru care începeţi să îndepărtaţi din viaţa voastră oamenii care vă fac rău. Totuşi, ar fi bine să nu vă băgaţi în nicio discuţie contradictorie. Persoanele negativiste trebuie să ştie că nu mai au loc lângă voi. Seara mergeţi la cumpărături şi vă distraţi alături de prieteni.


Horoscop 20 iunie 2016, Balanţă:

Ziua de luni vă găseşte uşor iritaţi şi nervoşi; este important ca în această perioadă să evitaţi, pe cât posibil, să purtaţi discuţii contradictorii cu persoanele dragi sau să faceţi observaţii dure, care pot răni. Spre seară lucrurile se mai liniştesc.


Horoscop 20 iunie 2016, Scorpion:

Puteţi intra în polemici dificile cu oamenii dragi din viaţa voastră; nu aveţi răbdare şi este tot mai greu să nu vă expuneţi punctul de vedere. Cel mai probabil, ajungeţi să vă schimbaţi opinia şi să spuneţi ce aveţi pe suflet. Seara este singurul moment din această zi când vă simţiţi liniştiţi.


Horoscop 20 iunie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii, sunteţi destul de activi; astăzi participaţi la mai multe întâlniri şi aveţi ocazia să întâlniţi şi alte persoane de care vă ataşaţi imediat. Profitaţi de seara liniştită pentru a face un plan de bătaie pentru următoarele proiecte.


Horoscop 20 iunie 2016, Capricorn:

Luni este ziua în care comunicaţi cel mai bine cu oamenii din jurul vostru; reuşiţi să întâlniţi persoane noi, de la care aveţi foarte multe de învăţat. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză plăcută. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi iubirea vieţii voastre.


Horoscop 20 iunie 2016, Vărsător:

Profitaţi de această zi pentru a fi în preajma persoanelor importante din viaţa voastră; o discuţie cu un om în vârstă, cu multă experienţă, vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce vă doriţi în viaţă şi care este drumul pe care trebuie să mergeţi pentru a vă îndeplini visul.


Horoscop 20 iunie 2016, Peşti:

Planurile şi ideile voastre sunt foarte bune, însă aceasta este o perioadă de teste. Sunteţi atenţi la fiecare mişcare şi analizaţi cu multă atenţie situaţia înainte de a pune totul în aplicare. Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul de cuplu devin tot mai serioase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS