Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 19 iunie 2016


Horoscop 19 iunie 2016, Berbec:

Azi reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme de comunicare cu persoanele dragi; vă este foarte simplu să explicaţi modul în care vă simţiţi sau prin ce treceţi. Aceşti oameni nu vor rămâne indiferenţi la sentimentele şi emoţiile voastre. Seara va fi una foarte frumoasă şi liniştită.


Horoscop 19 iunie 2016, Taur:

După această săptămână de foc prin care aţi trecut, faceţi tot posibilul să vă canalizaţi întreaga energie asupra vieţii personale. Simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timp liber alături de persoanele dragi. Este posibil să faceţi o scurtă excursie alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 19 iunie 2016, Gemeni:

Dacă vreţi să prezentaţi puterea şi talentul vostru oamenilor din jur trebuie doar să fiţi voi înşivă. Nu este necesar să recurgeţi la căi extraordinare neobişnuite. Încercaţi să fiţi cât mai naturali, iar totul va veni de la sine. Seara se anunţă să fie una cu multe surprize foarte frumoase pe plan sentimental.


Horoscop 19 iunie 2016, Rac:

Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie destul de importantă pe plan profesional, care vă va aduce multe beneficii neaşteptat de frumoase. La fel ca şi până acum, partenerul de cuplu este alături de voi şi vă oferă toată susţinerea de care aveţi nevoie.


Horoscop 19 iunie 2016, Leu:

Stări de nelinişte, agresivitate şi nerăbdare pot ieşi la suprafaţă astăzi; aveţi foarte multe de făcut şi vă este teamă că nu reuşiţi să rezolvaţi totul aşa cum vă doriţi. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă, aceştia vor fi mai mult decât fericiţi să colaboreze cu voi.


Horoscop 19 iunie 2016, Fecioară:

Ziua de duminică este o zi potrivită pentru încercări şi experimente pe toate planurile; nu urmăriţi niciun obiectiv, vreţi doar să ieşiţi din zona de confort, să vă bucuraţi de momentele pe care le trăiţi şi să învăţaţi ceva pozitiv din aceste situaţii neaşteptate.


Horoscop 19 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi s-ar putea să nu mai fiţi aşa drăguţi ca de obicei. Riscaţi să vă certaţi cu cineva apropiat, chiar dacă nu aţi mai avut niciodată vreun conflict cu respectiva persoană până acum. Mai bine evitaţi socializarea azi.


Horoscop 19 iunie 2016, Scorpion:

Ziua de duminică pare să fie promiţătoare; primiţi o veste frumoasă, care vă dă peste cap toate planurile. Este posibil ca în a doua parte a zilei să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă. Astrele vă sugerează să luaţi în considerare sfaturile pe care le primiţi astăzi.


Horoscop 19 iunie 2016, Săgetător:

Conjunctura astrală vă încurcă planurile de astăzi; cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să staţi în casă. Activităţile în aer liber vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de problemele pe care le aveţi.


Horoscop 19 iunie 2016, Capricorn:

În ciuda circumstanţelor aparent favorabile, astăzi nu vă simţiţi liberi în acţiunile voastre. Aveţi impresia că unele bariere interioare împiedică progresul; nu aveţi energie şi simţiţi că nu mai puteţi face nimic. Încercaţi să găsiţi entuziasm în câteva activităţi lejere.


Horoscop 19 iunie 2016, Vărsător:

Problemele pe plan personal persistă şi astăzi; este posibil să aveţi un mic conflict cu partenerul de cuplu. Acest lucru poate duce la o ruptură definitivă dintre voi. De aceea, astrele vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi la modul în care alegeţi să spuneţi ce simţiţi fără a răni persoana dragă.


Horoscop 19 iunie 2016, Peşti:

Azi plecaţi la drum, fără să vă fi planificat asta. Un prieten vă invită într-o scurtă excursie şi cel mai bine ar fi să acceptaţi, fără să mai staţi pe gânduri. Aveţi nevoie de puţină distracţie. Unde mai puneţi că s-ar putea să aveţi parte şi de un mic flirt până diseară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS