Horoscop Urania zilnic: joi, 16 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 iunie 2016


Horoscop 16 iunie 2016, Berbec:

Astrele vă sugerează, pe cât posibil, să abandonaţi tacticile agresive şi să încercaţi să vă canalizaţi energia asupra vieţii personale. Este important să petreceţi puţin timp singuri pentru a înţelege care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 16 iunie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de joi va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi parte de numeroase întâlniri importante cu partenerii de afaceri. Şefii sunt mulţumiţi de evoluţia voastră şi decid să investească în continuare în ideile voastre. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 16 iunie 2016, Gemeni:

Atitudinea cu privire la evenimentele recente poate fi însoţită de diverse emoţii care nu sunt tocmai uşor de controlat; ca rezultat, este posibil să trageţi concluzii neaşteptate, chiar greşite. Dacă vreţi să reuşiţi în planurile voastre, îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 16 iunie 2016, Rac:

Acesta este un moment foarte bun pentru a analiza rezultatele etapelor iniţiale cu privire la alegerile făcute pe plan profesional; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări minore. Dacă aveţi răbdare, rezolvaţi totul destul de repede. Spre seară, aveţi ocazia să petreceţi clipe frumoase în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 16 iunie 2016, Leu:

Starea emoţională are o influenţă imensă asupra modului în care gândiţi. De aceea, astrele vă recomandă să staţi departe de schimbări importante şi, de asemenea, să încercaţi pe cât posibil să nu luaţi decizii majore. Sfaturile pe care le primiţi vă pot ajuta în rezolvarea situaţiilor curente.


Horoscop 16 iunie 2016, Fecioară:

Astrele vă recomandă să încercaţi să luaţi o scurtă pauză din călătoria voastră spre un obiectiv dorit; aceste momente de pauză vă vor ajuta să analizaţi bine situaţia, să reevaluaţi evenimentele şi să luaţi decizii care să vă ajute să ajungeţi mai repede acolo unde vreţi.


Horoscop 16 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi este posibil să primiţi un feedback negativ de la şefi care vă va descuraja foarte mult. Nu sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile, însă trebuie să încercaţi să aveţi răbdare. De asemenea, poate că este timpul să faceţi o schimbare în modul în care acţionaţi pe plan profesional.


Horoscop 16 iunie 2016, Scorpion:

Imaginaţia vă ajută foarte mult să vedeţi lucrurile diferit faţă de colegii de muncă şi să veniţi cu soluţii eficiente şi rapide la problemele cu care vă confruntaţi în proiectele curente. Pe plan sentimental, lucrurile stau foarte bine între voi şi partenerul de cuplu; deja vă gândiţi la următorul pas.


Horoscop 16 iunie 2016, Săgetător:

Dacă vă aflaţi într-o situaţie mai dificilă sau aveţi un conflict mai urât cu o persoană din jurul vostru, nu reacţionaţi urât. Încercaţi să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să vă păstraţi calmul. În caz contrar, puteţi înrăutăţi lucrurile, iar acest lucru vă va aduce doar probleme.


Horoscop 16 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme mai dificile pe plan profesional; din fericire, reuşiţi să puneţi totul în ordine şi să veniţi cu soluţii bune, eficiente pe care şefii vor să le pună în aplicare cât mai repede cu putinţă. Seara va fi una chiar foarte liniştită.


Horoscop 16 iunie 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei de joi puteţi avea o mică discuţie contradictorie cu partenerul de cuplu; vor exista câteva evenimente neaşteptate care vă vor forţa să faceţi o alegere nepotrivită. Nu vă grăbiţi şi, cel mai important, nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 16 iunie 2016, Peşti:

Întreaga zi de astăzi va fi una destul de aglomerată pentru voi; este posibil să primiţi veşti neaşteptate şi să vă confruntaţi cu schimbări în planurile aflate în plină desfăşurare. Rezultatele muncii se pot dovedi complet diferite de aşteptările pe care voi le aveaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS