Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 iunie 2016


Horoscop 15 iunie 2016, Berbec:

Miercuri puteţi întâmpina câteva probleme în comunicarea cu oamenii din jurul vostru; vă este tot mai dificil să faceţi compromisurile necesare. Totuşi, încercaţi să vă păstraţi răbdarea şi, pe cât posibil, să nu renunţaţi la planurile voastre. Seara va fi una specială.


Horoscop 15 iunie 2016, Taur:

Treceţi printr-o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional; sunt mulţi care îşi doresc câte ceva de la voi şi vă este foarte greu să îi mulţumiţi pe toţi. Încercaţi să vă luaţi o pauză, trebuie să vă liniştiţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru a merge mai departe.


Horoscop 15 iunie 2016, Gemeni:

Ziua de miercuri este una dintre cele mai dificile zile ale acestei săptămâni pentru voi; aveţi destul de multe de rezolvat, aşa că încercaţi pe cât posibil să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile. Spre seară, un prieten apropiat vă cere sfatul într-o problemă delicată.


Horoscop 15 iunie 2016, Rac:

Pe plan profesional lucrurile încep să se aranjeze tot mai bine pentru voi; astrele vă vin în ajutor şi vă scot în cale oportunităţi de care ar trebui să profitaţi. Viaţa sentimentală este şi ea pe drumul cel bun; spre seară aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict dificil cu partenerul de cuplu.


Horoscop 15 iunie 2016, Leu:

Un prieten apropiat sau chiar un membru al familiei vine la voi cu o propunere interesantă de colaborare; această ofertă sună foarte bine şi chiar vă poate aduce numeroase beneficii pe plan financiar. Totuşi, înainte de a lua o decizie finală discutaţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 15 iunie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu nasul în hârtii; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat deoarece la sfârşitul săptămânii trebuie să predaţi un raport detaliat şefilor. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme în compania prietenilor.


Horoscop 15 iunie 2016, Balanţă:

Nu vă înţelegeţi bine cu oamenii cu care interacţionaţi, în special cu partenerii de afaceri. Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a participa la şedinţe importante sau negocieri pentru viitoarele proiecte. Pe plan personal, lucrurile stau destul de bine pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2016, Scorpion:

Colegii de muncă simt că voi primiţi mai multă atenţie din partea şefilor şi vor face tot posibilul să vă pună beţe în roate. Mare atenţie la oamenii în care aveţi încredere deoarece puteţi să fiţi răniţi de cei de la care vă aşteptaţi cel mai puţin.


Horoscop 15 iunie 2016, Săgetător:

Astrele vă pregătesc surprize frumoase în viaţa sentimentală; este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu o cerere în căsătorie. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă, de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.


Horoscop 15 iunie 2016, Capricorn:

Ziua de miercuri pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; pe plan profesional, anumite proiecte cu şanse mari de reuşită par să fie puse în aplicare. Atenţia la detalii şi răbdarea de care daţi dovadă vă ajută să reuşiţi în tot ce vă propuneţi.


Horoscop 15 iunie 2016, Vărsător:

Pe plan sentimental, lucrurile dintre voi şi partenerul de cuplu nu sunt tocmai roz. Este posibil ca un conflict mai vechi să producă încă răni destul de mari. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 15 iunie 2016, Peşti:

Astăzi vă arătaţi nemulţumirea de modul în care colegii de muncă şi partenerii de afaceri se ocupă de aceste colaborări. Cu răbdare şi profesionalism, faceţi tot posibilul să schimbaţi această situaţie astfel încât parteneriatul să continue şi să fie profitabil pentru toată lumea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS