Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 iunie 2016


Horoscop 14 iunie 2016, Berbec:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru persoanele născute în semnul Berbecului; aveţi mult timp liber la dispoziţie, aşa că profitaţi de această zi pentru a face câteva schimbări prin locuinţă, schimbări la care vă gândiţi de ceva timp. Alegeţi accesorii care să vă reprezinte şi, în acelaşi timp, să spună o poveste.


Horoscop 14 iunie 2016, Taur:

Ziua de marţi este una încărcată pentru voi, însă cu multe reuşite; unul dintre şefi vă poate invita într-o şedinţă cu un viitor partener pentru a discuta despre un proiect important. Acesta este un pas măreţ pentru voi; alegeţi o ţinută elegantă, care să fie confortabilă şi care să vă reprezinte.


Horoscop 14 iunie 2016, Gemeni:

Marţi se anunţă o zi destul de aglomerată pentru viaţa profesională; aveţi destul de multe sarcini de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă. Spre seară, vă relaxaţi la o terasă cu prietenii; o ţinută cât mai confortabilă este obligatorie în această situaţie.


Horoscop 14 iunie 2016, Rac:

Aveţi multe lucruri de rezolvat pe plan profesional; problemele vă dau bătăi de cap, însă nu renunţaţi aşa uşor. Aveţi mare încredere în abilităţile voastre şi faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii cât mai eficiente. La finalul zilei primiţi o sumă de bani importantă, pe care o folosiţi pentru a vă răsplăti cu un cadou frumos.


Horoscop 14 iunie 2016, Leu:

A doua zi a săptămânii pare să fie una destul de încărcată pentru voi; aveţi numeroase drumuri de făcut prin tot oraşul pentru a rezolva sarcini importante. Încercaţi să optaţi pentru o ţinută cât mai lejeră şi, cel mai important, încălţări confortabile pentru această zi.


Horoscop 14 iunie 2016, Fecioară:

Marţi este o zi liniştită pentru voi; vă ocupaţi de câteva sarcini destul de micuţe la locul de muncă, apoi aveţi timpul liber să faceţi ce vă pofteşte inima. Este posibil să mergeţi la cumpărături deoarece se apropie ziua de naştere a unei persoane importante şi vreţi să îi cumpăraţi un cadou frumos.


Horoscop 14 iunie 2016, Balanţă:

A 14-a zi a lunii iunie este una de foc pentru voi; trebuie să fiţi foarte atenţi la sarcinile profesionale. Deşi par extrem de uşoare, acestea vă vor da numeroase bătăi de cap. De asemenea, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor, vor face diferenţa în faţa şefilor.


Horoscop 14 iunie 2016, Scorpion:

Sunteţi destul de agitaţi fără motiv, aşa că trebuie să scăpaţi de această stare neplăcută. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă relaxaţi; de asemenea, plimbările lungi sunt recomandate în această situaţie. Luaţi-vă încălţările confortabile şi ieşiţi la o plimbare prin parc.


Horoscop 14 iunie 2016, Săgetător:

Partenerii nu sunt deloc mulţumiţi de rezultatele cu care vă prezentaţi în faţa lor; pentru a îi surprinde în mod plăcut, trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să gândiţi diferit. Nu vă daţi bătuţi şi faceţi tot posibilul să obţineţi ce trebuie în aceste proiecte. Spre seară, vă loveşte inspiraţia şi sunteţi în căutare de obiecte decorative de vară pentru casă.


Horoscop 14 iunie 2016, Capricorn:

Ziua de marţi este o zi plină pentru voi; aveţi multe lucruri de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. Pentru întâlnirile de afaceri, alegeţi o ţinută cât mai confortabilă şi, în acelaşi timp, elegantă, care să exprime încredere. Pentru a reuşi, sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare şi să rămâneţi peste program astfel încât să terminaţi toate sarcinile.


Horoscop 14 iunie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată; trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini importante pe plan profesional. Relaţia pe care o aveţi cu colegii de echipă se poate răci în această perioadă din diverse motive. Seara va fi una mai relaxantă şi frumoasă; vă pregătiţi pentru o vacanţă şi sunteţi în căutare de rochiţe şi costume de baie.


Horoscop 14 iunie 2016, Peşti:

Micile certuri de la locul de muncă se pot transforma în adevărate conflicte dacă nimeni nu face ceva în această privinţă; din fericire, voi rămâneţi liniştiţi şi vă vedeţi fără nicio problemă de treburile voastre. Spre seară este posibil să mergeţi la un eveniment mai special, aşa că o ţinută sofisticată este absolut necesară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS