Horoscop Urania zilnic: luni, 13 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 iunie 2016


Horoscop 13 iunie 2016, Berbec:

Astăzi aveţi parte de o zi destul de încărcată. Nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de proiectele la care lucraţi şi este posibil să simţiţi nevoia să amânaţi câteva întâlniri deoarece simţiţi că nu aveţi forţele şi pregătirea necesare pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 13 iunie 2016, Taur:

La primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a rezolva câteva probleme personale. Este posibil să cereţi ajutorul partenerului de cuplu cu privire la o decizie pe care vreţi să o luaţi.


Horoscop 13 iunie 2016, Gemeni:

Nu trebuie să vă încărcaţi cu multe proiecte pentru a câştiga mai mult. Munca depusă vă va face să uitaţi de viaţa personală, iar relaţia cu partenerul de cuplu se va răci. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc astfel încât totul să fie în ordine şi frumos organizat în viaţa voastră. Poate că este timpul să vă căutaţi un alt loc de muncă.


Horoscop 13 iunie 2016, Rac:

Este posibil ca ziua de luni să fie una destul de liniştită pentru voi. Chiar dacă aveţi foarte multe de rezolvat, rămâneţi cu moralul ridicat şi sunteţi stăpâni pe situaţie. Cu cât sunteţi mai calmi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 13 iunie 2016, Leu:

Prima zi a săptămânii este foarte bună pentru proiectele în echipă; vă este uşor să vă împărţiţi responsabilităţile cu colegii de muncă. Împreună reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune, care vor fi apreciate de şefi. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 13 iunie 2016, Fecioară:

Dezechilibrul în relaţia cu partenerul de cuplu vă face să vă reevaluaţi viaţa; este timpul să faceţi compromisuri şi să luptaţi pentru interesele voastre. O discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de viaţă vă poate ajuta să înţelegeţi ce trebuie să faceţi în viitor.


Horoscop 13 iunie 2016, Balanţă:

Un coleg de muncă încearcă să vă pună beţe în roate; este indicat să încercaţi să rezolvaţi această problemă pe cale amiabilă. Rămâneţi calmi şi ocupaţi-vă cu multă seriozitate şi cât mai repede de situaţie. Spre seară este posibil să primiţi un vizitator neaşteptat.


Horoscop 13 iunie 2016, Scorpion:

Chiar dacă nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de viaţa profesională, iată că un coleg de muncă vine cu o propunere foarte interesantă pentru voi. Vă recomand să cereţi sfatul unei persoane de încredere şi să analizaţi bine situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 13 iunie 2016, Săgetător:

Azi este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră; cel mai probabil este vorba despre un viitor partener de proiecte, însă poate fi şi un posibil partener de cuplu. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să aşteptaţi să vedeţi ce vă rezervă viitorul.


Horoscop 13 iunie 2016, Capricorn:

A 13-a zi a lunii iunie este una mai dificilă pentru voi; din cauza unei probleme personale vă este greu să vă concentraţi la locul de muncă. Nici în cercurile de prieteni sau cunoştinţe nu vă descurcaţi destul de bine. Simţiţi nevoia să fiţi singuri pentru a vă face ordine în gânduri.


Horoscop 13 iunie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii staţi ca pe ghimpi deoarece un membru al familiei sau un prieten foarte apropiat trebuie să facă o decizie importantă. Vă bucuraţi foarte mult pentru acea persoană şi o susţineţi necondiţionat. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 13 iunie 2016, Peşti:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de mici conflicte cu mai mulţi colaboratori. Chiar dacă vorbim de câteva dispute, vă veţi simţi răniţi; contează foarte mult să fiţi puternici şi să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor voastre. Spre seară, compania prietenilor vă poate ajuta să vă relaxaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS