Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 aprilie 2016


Horoscop 9 aprilie 2016, Berbec:

Trebuie să fiţi pregătiţi pentru ziua de sâmbătă deoarece veţi avea parte de o surpriză foarte frumoasă; poate fi vorba despre o întâlnire neaşteptată cu o persoană nouă sau chiar un cadou primit din partea unui om din trecut. Indiferent de ce este vorba, rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi.


Horoscop 9 aprilie 2016, Taur:

Astăzi astrele vă găsesc liniştiţi şi relaxaţi; spiritual, sunteţi foarte optimişti şi conectaţi cu voi înşivă, lucru care vă ajută să interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru. Spre seară, aveţi ocazia să vă ajutaţi un prieten apropiat sau un membru al familiei într-o problemă mai dificilă.


Horoscop 9 aprilie 2016, Gemeni:

Pe plan profesional, sunteţi foarte încrezători în forţele proprii, iar asta vă ajută să obţineţi ce vă doriţi la întâlnirile cu partenerii de afaceri. Spre seară este posibil să faceţi câteva achiziţii destul de generoase pentru o persoană care joacă un rol important în viaţa voastră.


Horoscop 9 aprilie 2016, Rac:

Prima jumătate a zilei de 9 aprilie pare să fie deosebit de bună pentru comunicarea cu oamenii din jurul vostru, în special cu cei cu care colaboraţi. În ceea ce priveşte sarcinile profesionale, vă ocupaţi de toate fără nicio problemă. Spre seară, planificaţi o mică escapadă de weekend cu partenerul de cuplu.


Horoscop 9 aprilie 2016, Leu:

Astăzi interacţionaţi bine cu toată lumea, de la prieteni la membri ai familiei, partenerii de afaceri şi superiori. Contactele pe care le aveţi în viaţa profesională vă pot ajuta să obţineţi o ofertă de nerefuzat; poate fi vorba despre un proiect important, care vă va aduce multe beneficii financiare.


Horoscop 9 aprilie 2016, Fecioară:

Munca de rutină vă ocupă atenţia până după orele prânzului; ziua de sâmbătă pare să fie una destul de obişnuită, în care vă ocupaţi cu mare atenţie de sarcinile profesionale. Spre seară, aveţi ocazia să vă relaxaţi în oraş în compania prietenilor sau a partenerului de cuplu.


Horoscop 9 aprilie 2016, Balanţă:

Astăzi trebuie să cereţi unei persoane dragi o favoarea generoasă; încercaţi să aveţi răbdare deoarece lucrurile se vor aranja foarte bine pentru voi. Spre seară, vă concentraţi pe un dialog cu un anumit partener de afaceri; dacă rămâneţi calmi, obţineţi ce vă doriţi.


Horoscop 9 aprilie 2016, Scorpion:

Efortul depus în ultima perioadă pe plan profesional pare să aducă beneficii rapide în viaţa financiară; partenerii de afaceri sau şefii vă pot surprinde astăzi cu un bonus substanţial şi o altă propunere de colaborare. În ceea ce priveşte oferta, discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 9 aprilie 2016, Săgetător:

În prima parte a zilei de 09/04/2016 faceţi un drum în interes de muncă; cel mai probabil este vorba despre o întâlnire pentru un proiect de care urmează să vă ocupaţi în viitorul apropiat. Dacă rămâneţi calmi reuşiţi să obţineţi tot ce vă doriţi de la parteneri. Seara este una relaxantă pentru voi.


Horoscop 9 aprilie 2016, Capricorn:

Prima parte a zilei este una mai aglomerată, cu multe sarcini mai dificile. Dacă rămâneţi calmi, reuşiţi să vă ocupaţi de ele fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară primiţi un cadou frumos din partea persoanei iubite; poate fi vorba despre un accesoriu pe care vi-l doriţi de mult timp.


Horoscop 9 aprilie 2016, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; chiar şi pe plan profesional, relaţiile cu partenerii de afaceri pot fi mult mai prietenoase decât de obicei. Spre seară, reuşiţi să rezolvaţi un conflict mai dificil, destul de vechi, cu partenerul de cuplu.


Horoscop 9 aprilie 2016, Peşti:

În ciuda muncii de rutină de care vă ocupaţi sâmbătă, sunteţi foarte relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze. Cooperaţi cu uşurinţă cu oamenii din jurul vostru; în a doua parte a zilei vă concentraţi pe un dialog cu un anumit partener. Puteţi obţine un proiect important, cu şanse mari de reuşită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS