Horoscop Urania zilnic: vineri, 8 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 8 aprilie 2016


Horoscop 8 aprilie 2016, Berbec:

Astăzi nu vă simţiţi deloc siguri pe voi şi de aceea este posibil să evitaţi sau să amânaţi pe cât posibil întâlnirile importante. Afectivitatea excesivă ar trebui evitată în timpul comunicării cu cei din jurul vostru. Pentru a trece peste aceste momente dificile, acceptaţi sfaturile primite de la oamenii dragi.


Horoscop 8 aprilie 2016, Taur:

Aceasta este o zi favorabilă pentru comunicarea cu partenerii de afaceri; în ceea ce priveşte problemele profesionale, acceptaţi sfaturile celor din jurul vostru şi chiar reuşiţi să avansaţi în proiectele de care vă ocupaţi. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 8 aprilie 2016, Gemeni:

Astăzi o latură financiară în relaţiile interpersonale poate reprezenta o problemă; din fericire, sunteţi calmi şi daţi dovadă de maturitate. Orice dificultăţi pot fi depăşite cu o abordare diplomatică, determinare şi mult echilibru. Pe plan sentimental, încercaţi să vă convingeţi partenerul de cuplu să plecaţi într-o vacanţă împreună.


Horoscop 8 aprilie 2016, Rac:

Vineri pare să fie ziua voastră norocoasă; aveţi multă încredere în voi şi sunteţi mult mai energici decât de obicei, ceea ce înseamnă că vă este foarte uşor să vă ocupaţi de treburile profesionale. Spre seară este posibil să primiţi o ofertă de colaborare interesantă, care vă aduce schimbări frumoase în viaţa voastră.


Horoscop 8 aprilie 2016, Leu:

Sunteţi foarte concentraţi asupra planului profesional şi ştiţi că această perioadă este una benefică pentru voi; astăzi puteţi cere ajutorul cuiva important, mai ales dacă este vorba despre o cooperare reciprocă sau un parteneriat benefic pentru ambele părţi.


Horoscop 8 aprilie 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei de vineri vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile voastre; vă planificaţi bine timpul astfel încât să terminaţi totul la timp. Interacţiunea cu oamenii, în special cu rudele, colegii şi superiorii, promite să fie una foarte plăcută şi extrem de eficientă.


Horoscop 8 aprilie 2016, Balanţă:

8 aprilie pare să fie o zi bună pentru activităţi în aer liber. Simţiţi nevoia să vă conectaţi cu natura deoarece doar aşa reuşiţi să vă încărcaţi bateriile şi să vă găsiţi liniştea de care aveţi nevoie. Spre seară astrele vă pot surprinde cu o veste neaşteptată din partea unei persoane dragi.


Horoscop 8 aprilie 2016, Scorpion:

Ziua de astăzi este făcută pentru socializare; aveţi ocazia de a întâlni o persoană interesantă, care va juca un rol crucial în viitorul vostru. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie sentimentală sau despre una strict de amiciţie.


Horoscop 8 aprilie 2016, Săgetător:

Acesta este un moment bun pentru a petrece timp cu părinţii şi alte rude; relaţia cu partenerul de cuplu sau cu o altă persoană care joacă un rol important în viaţa voastră poate fi îmbunătăţită major însă asta doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 8 aprilie 2016, Capricorn:

Astăzi trebuie să faceţi înţelegeri cu persoane importante din viaţa profesională; dacă reuşiţi să ajungeţi să îi convingeţi pe toţi să vă devină parteneri şi să investească în planurile voastre, restul problemelor vor fi floare la ureche pentru voi. Seara pare să fie una foarte liniştită.


Horoscop 8 aprilie 2016, Vărsător:

Întreprinderile sau proiectele anterioare vor dobândi o dezvoltare armonioasă şi foarte echilibrată şi asta doar datorită eforturilor pe care le-aţi făcut în ultima perioadă. Pe plan personal, reuşiţi să rezolvaţi un conflict mai dificil pe care l-aţi avut în urmă cu puţin timp cu o persoană dragă.


Horoscop 8 aprilie 2016, Peşti:

Succesul financiar este dat de o bună organizare, disciplină şi capacitatea de a renunţa la cheltuieli inutile de dragul atingerii unui obiectiv mai important. Sunteţi în măsură să luaţi decizii importante pentru a ajunge cât mai repede acolo unde vă doriţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS