Horoscop Urania zilnic: joi, 7 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 7 aprilie 2016


Horoscop 7 aprilie 2016, Berbec:

Din cauza problemelor cu care vă confruntaţi este posibil să vă simţiţi foarte obosiţi şi epuizaţi psihic. Este foarte important să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru. Depresia şi apatia pot fi principala cauză a multor probleme.


Horoscop 7 aprilie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de joi este una foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa socială şi de sarcinile profesionale. Relaţiile cu partenerii de afaceri, managerii sau colegii sunt tot mai frumoase de când aţi decis să lăsaţi garda jos şi să fiţi mai relaxaţi şi mai vorbăreţi.


Horoscop 7 aprilie 2016, Gemeni:

Astăzi relaţia cu managerii poate avea de suferit din cauza unor conflicte şi confruntări neaşteptate; astrele vă recomandă să încercaţi să rămâneţi liniştiţi astfel încât să nu stricaţi tot ce aţi construit până acum. Seara, în schimb, vine cu o veste foarte frumoasă pentru voi.


Horoscop 7 aprilie 2016, Rac:

Îndeplinirea atribuţiilor de azi se poate dovedi una dificilă; sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de dificil să rămâneţi concentraţi pe problemele de care trebuie să vă ocupaţi. Din fericire, un coleg de muncă vă vine în ajutor şi vă ajută să treceţi peste această situaţie neplăcută.


Horoscop 7 aprilie 2016, Leu:

Joi pare să fie ziua norocoasă din această săptămână; aveţi o întâlnire de afaceri extrem de importantă şi, dacă iese aşa cum vă doriţi, multe lucruri frumoase vor apărea în viaţa profesională. Nu aşteptaţi sfaturile celor din jurul vostru, ci lăsaţi-vă conduşi de intuiţie dacă trebuie să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 7 aprilie 2016, Fecioară:

Vă puneţi mari speranţe într-un proiect de care începeţi să vă ocupaţi; acesta este un pas major spre un obiectiv important sau către un plan mai amplu. Aveţi încredere în voi şi luaţi deciziile în funcţie de modul în care vă ghidează inima. Seara vine cu o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 7 aprilie 2016, Balanţă:

După o perioadă mai dificilă, relaţia cu partenerul de cuplu este din nou pe drumul cel bun. Astăzi aveţi ocazia de a trece peste obstacolele din trecut şi de a începe o nouă etapă în viaţa voastră. Spre seară primiţi un sfat bun de care vreţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 7 aprilie 2016, Scorpion:

Dificultăţile în comunicarea cu cei apropiaţi pot fi cauzate de factorii pur externi. Cu toate acestea, viaţa voastră personală poate fi marcată de o serie de probleme interne, cel mai probabil de natură materială. Dacă rămâneţi liniştiţi şi încercaţi să evitaţi pe cât posibil discuţiile cu cei din jurul vostru, puteţi trece cu bine peste această zi.


Horoscop 7 aprilie 2016, Săgetător:

Astăzi puteţi descoperi că rădăcina tuturor problemelor voastre este incapacitatea de a organiza în mod corespunzător relaţiile pe care le aveţi cu cei din jurul vostru; din cauza influenţelor pe care le primiţi de la cei din jurul vostru, este posibil să luaţi o decizie importantă pe care o veţi regreta în scurt timp.


Horoscop 7 aprilie 2016, Capricorn:

Astăzi este posibil să vă asumaţi responsabilitatea pentru evenimentele din familie; asigurarea siguranţei şi gestionarea adecvată a relaţiilor dintre membrii familiei se pot dovedi de o importanţă capitală. Seara, în schimb, vă îndreptaţi atenţia asupra voastră; puteţi face o alegere inspirată pentru un viitor liniştit.


Horoscop 7 aprilie 2016, Vărsător:

Încercaţi să determinaţi cine ar trebui să fie în cercul vostru social; este posibil ca influenţa oamenilor din jurul vostru să îşi spună cuvântul în deciziile pe care trebuie să le luaţi. De aceea trebuie să fiţi foarte atenţi şi, cel mai important, să nu vă grăbiţi în alegeri.


Horoscop 7 aprilie 2016, Peşti:

Evenimentele de astăzi au posibilitatea de a arăta modul în care sunteţi organizaţi în comunicare, parteneriate şi afacerile financiare. Vă ţineţi promisiunile făcute şi, în ciuda faptului că aveţi foarte multe pe cap, reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate supune unui test neaşteptat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS