Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 aprilie 2016


Horoscop 29 aprilie 2016, Berbec:

Ziua de vineri este una mai dificilă pentru voi şi asta deoarece sunteţi cu gândul la familie, oameni dragi şi acasă şi nu vă puteţi concentra asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Sunteţi foarte sentimentali şi puteţi lua câteva decizii destul de importante cu privire la relaţia pe care o aveţi cu cei apropiaţi.


Horoscop 29 aprilie 2016, Taur:

După o perioadă extrem de aglomerată, abia aşteptaţi următoarele zile pentru a vă relaxa. Simţiţi nevoia unei pauze, în care să nu vă mai gândiţi la viaţa profesională şi să vă încărcaţi bateriile deoarece pe plan profesional vor exista numeroase provocări frumoase pentru voi şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru ele.


Horoscop 29 aprilie 2016, Gemeni:

Prima parte a zilei de vineri este una aglomerată, cu multe drumuri pe care trebuie să le faceţi pentru a vă ocupa de câteva sarcini profesionale. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să plătiţi o datorie mai veche unei persoane dragi, o datorie de care aţi uitat complet.


Horoscop 29 aprilie 2016, Rac:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a rezolva problemele şi conflictele pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru: membrii familiei, rudele apropiate, prietenii dragi sau chiar partenerul de cuplu. Aveţi multă răbdare şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri pentru ca lucrurile să fie rezolvate cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 29 aprilie 2016, Leu:

Astăzi sunteţi în căutarea unor noi proiecte profesionale de care să vă ocupaţi; cel mai probabil, veţi avea o idee foarte bună care vă va ajuta să vă impresionaţi superiorii. După orele prânzului aveţi câteva sarcini trasate de care trebuie să vă ocupaţi cu multă seriozitate.


Horoscop 29 aprilie 2016, Fecioară:

Toate conversaţiile sunt concentrate în jurul problemelor casnice şi a contactelor familiale. Probabil una dintre cele mai dificile situaţii de care trebuie să vă ocupaţi are legături cu cheltuielile şi cu bugetul financiar. Poate că este timpul să luaţi câteva decizii astfel încât să vedeţi beneficii cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 29 aprilie 2016, Balanţă:

Acţiunile de astăzi pot fi foarte uşor influenţate de starea de spirit, de sănătate, de situaţia familială sau chiar de discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. Puteţi fi puternic impresionaţi de anumite întâlniri astfel încât să luaţi decizii neaşteptate.


Horoscop 29 aprilie 2016, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să puneţi pe plan secund viaţa profesională în detrimentul relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Nevoile celor dragi sunt mult mai importante în această perioadă. De asemenea, pe plan sentimental, acum este momentul să fiţi sinceri cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 aprilie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. Lucrurile mărunte sunt cele care vă aduc multă fericire şi vă conving să vedeţi totul în roz. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie mai serioasă ca niciodată.


Horoscop 29 aprilie 2016, Capricorn:

Astrele vă recomandă să vă asiguraţi că evenimentele plăcute legate de casă, copii şi relaţii cu familia rămân personale şi nu interferează cu viaţa profesională. Trebuie să învăţaţi să trasaţi o limită între planul personal şi carieră astfel încât lucrurile să decurgă conform planurilor voastre.


Horoscop 29 aprilie 2016, Vărsător:

Aceasta este o zi perfectă pentru excursii, plănuirea unei vacanţe sau pur şi simplu petrecerea timpului liber alături de oameni dragi. Contactele pe care vi le faceţi astăzi vor fi benefice şi chiar promiţătoare pentru evoluţia voastră în carieră într-un viitor foarte apropiat.


Horoscop 29 aprilie 2016, Peşti:

Trebuie să fiţi foarte atenţi pe plan profesional; planurile voastre nu ies întotdeauna perfect, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să speraţi la un viitor mai bun. Deşi aceasta nu este o zi bună pentru a face schimbări majore, vă puteţi organiza ideile astfel încât să vă puteţi ocupa cu uşurinţă de ele în viitorul apropiat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS