Horoscop Urania zilnic: joi, 28 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 aprilie 2016


Horoscop 28 aprilie 2016, Berbec:

Ziua de joi nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională; sunteţi cu gândurile în altă parte şi puteţi face greşeli majore dacă vă ocupaţi de problemele profesionale. Recomandat este să vă limitaţi la sarcinile obişnuite. În schimb, pe plan sentimental lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru voi.


Horoscop 28 aprilie 2016, Taur:

Condiţiile favorabile de astăzi deschid noi oportunităţi pe plan profesional; reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru, în special cu persoanele necunoscute. Trebuie să faceţi câteva compromisuri, însă nimic nu se compară cu beneficiile de care urmează să vă bucuraţi în scurt timp.


Horoscop 28 aprilie 2016, Gemeni:

În prima parte a zilei de joi conflictele de natură personală sunt posibile, în special în relaţia cu partenerul de cuplu. O mică neînţelegere poate duce la probleme destul de grave dacă niciunul nu este dispus să facă compromisurile necesare. Spre seară, un sfat primit de la un om drag vă poate ajuta să vă daţi seama unde greşiţi.


Horoscop 28 aprilie 2016, Rac:

Vă cunoaşteţi foarte bine drumul pe care trebuie să mergeţi şi nu renunţaţi la visul vostru indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi. Sunteţi convinşi să trebuie să faceţi compromisuri şi sunteţi pregătiţi pentru asta. Spre seară, o discuţie cu partenerul de cuplu vă poate face să luaţi o decizie importantă şi frumoasă.


Horoscop 28 aprilie 2016, Leu:

Contactele cu oamenii vor rămâne relevante şi importante până seara târziu; aveţi răbdare, ascultaţi ce au de zis şi vă expuneţi punctul de vedere fără a încerca să influenţaţi pe cineva. În cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 28 aprilie 2016, Fecioară:

Vă este destul de dificil să vă adaptaţi noilor sarcini; întâlnirile pe care le aveţi astăzi vă pot da peste cap planurile, ceea ce înseamnă că există şanse mari să vă amânaţi proiectele astfel încât să vă ocupaţi de acestea în momentul în care sunteţi pregătiţi. Seara pare a fi uşor liniştită.


Horoscop 28 aprilie 2016, Balanţă:

Nimic nu pare să iasă aşa cum vă doriţi; poate că este timpul să amânaţi totul până după sărbători, când lucrurile vor fi mult mai liniştite. Astăzi, încercaţi totuşi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite astfel încât să nu vă aglomeraţi foarte mult spre sfârşitul săptămânii.


Horoscop 28 aprilie 2016, Scorpion:

Ziua de 28 aprilie pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; chiar dacă nu aveţi planuri stabilite, vor exista multe lucruri de care va trebui să vă ocupaţi. Pe plan personal, în viaţa sentimentală poate apărea un nou pretendent, o persoană de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 28 aprilie 2016, Săgetător:

După o perioadă destul de aglomerată şi dificilă, urmează câteva zile de odihnă pentru voi. Profitaţi de această zi pentru a vă ocupa de ultimele detalii şi a rezolva treburile rămase. Spre seară, puteţi merge la cumpărături sau puteţi ieşi în oraş cu oameni dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 aprilie 2016, Capricorn:

Astăzi aveţi ocazia să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; în cazul în care există neînţelegeri, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de ele. Dacă sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă în a doua parte a zilei.


Horoscop 28 aprilie 2016, Vărsător:

Începutul zilei sună promiţător, însă în scurt timp lucrurile par să se schimbe radical pentru voi. Apar foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. De asemenea, concentraţi-vă doar asupra sarcinilor cu adevărat importante.


Horoscop 28 aprilie 2016, Peşti:

Astăzi aveţi posibilitatea să interacţionaţi cu oameni noi şi interesanţi, care vă vor schimba perspectiva asupra vieţii. Sfaturile pe care le primiţi de la aceştia sunt foarte frumoase şi pot aduce beneficii incredibile în viaţa voastră. Spre seară, primiţi o surpriză din partea persoanei iubite; este un cadou la care visaţi de foarte mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS