Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 aprilie 2016


Horoscop 13 aprilie 2016, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi este nevoie de multă răbdare; de asemenea, astrele vă recomandă să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri, în special astăzi, în discuţiile cu partenerii de afaceri. Dacă reuşiţi să îi convingeţi să investească în proiectele voastre, treaba este ca pe jumătate făcută.


Horoscop 13 aprilie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de miercuri se dovedeşte a fi foarte dificilă, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională; puteţi avea parte de un mic conflict cu un coleg de muncă. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să treceţi cu bine peste această ceartă. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 13 aprilie 2016, Gemeni:

Ziua de 13/04/2016 pare să fie una foarte bună pe plan profesional; aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă care va juca un rol crucial în cariera voastră. Ţineţi acest om aproape deoarece veţi primi numeroase sfaturi foarte bune, care vă vor ajuta în momentele dificile din viaţa voastră. Seara este cât se poate de liniştită.


Horoscop 13 aprilie 2016, Rac:

Din cauza problemelor financiare, sunteţi destul de stresaţi şi chiar ajungeţi să faceţi alegeri nepotrivite în viaţa profesională. Pentru a scăpa de această situaţie, decideţi să faceţi un împrumut; o persoană dragă vă vine în ajutor şi lucrurile par să devină mult mai uşoare. Dacă aveţi răbdare şi nu vă daţi bătuţi cu planurile voastre, totul se va rezolva destul de repede.


Horoscop 13 aprilie 2016, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează relaţiile cu oamenii din jurul vostru, în special pe cele profesionale; profitaţi de această perioadă bună pentru a vă întregi lista de contacte. De asemenea, vă este foarte uşor să intraţi în contact cu persoane necunoscute şi chiar să le atrageţi de partea voastră în proiectele de care vă ocupaţi.


Horoscop 13 aprilie 2016, Fecioară:

Câteva probleme personale vă pot da peste cap toate planurile de astăzi; sunteţi nemulţumiţi de modul în care evoluează relaţia cu oamenii din jurul vostru şi simţiţi nevoia să petreceţi puţin timp de unii singuri pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele; asiguraţi-vă că în această perioadă nu sunteţi influenţaţi de nimeni în deciziile pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 13 aprilie 2016, Balanţă:

Ziua de miercuri este foarte dificilă pentru voi; sunteţi destul de aglomeraţi cu sarcinile profesionale şi nu aveţi timp de mai nimic. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă; împreună puteţi rezolva totul mult mai repede şi mai uşor. Pe plan sentimental, simţiţi nevoia să faceţi o schimbare însă vă este teamă de consecinţe; mai aveţi timp de gândire.


Horoscop 13 aprilie 2016, Scorpion:

Miercuri pare să fie o zi obişnuită, chiar banală pentru voi şi, totuşi, sunteţi cu zâmbetul pe buze; starea de spirit pe care o aveţi îi poate influenţa în mod pozitiv pe cei din jurul vostru. Spre seară, aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă cu care o persoană foarte dragă se confruntă de mult timp.


Horoscop 13 aprilie 2016, Săgetător:

În relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile par să fie tot mai diferite; aceste schimbări nu vă mulţumesc şi chiar vi se pot părea incomode. Astrele vă recomandă să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana iubită; trebuie să ştiţi dacă puteţi schimba ceva sau dacă este timpul să mergeţi mai departe de unii singuri.


Horoscop 13 aprilie 2016, Capricorn:

Astăzi vă puteţi confrunta cu o problemă destul de severă la locul de muncă; hotărâţi să vă ocupaţi de unii singuri de ea, însă pentru asta trebuie să vă înzestraţi cu foarte multă răbdare. Şefii au încredere în voi şi vă acordă undă verde indiferent de care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Nu luaţi o decizie finală fără a analiza cu mare atenţie detaliile situaţiei.


Horoscop 13 aprilie 2016, Vărsător:

Astăzi pot apărea mici certuri în relaţia cu partenerii de afaceri sau colegii de muncă, probleme care se pot transforma în adevărate conflicte dacă nu lăsaţi orgoliul deoparte şi nu învăţaţi să faceţi compromisurile necesare. Un sfat primit din partea unuia dintre şefi vă poate ajuta să gândiţi mai limpede situaţia şi să ajungeţi să vă daţi seama că greşiţi.


Horoscop 13 aprilie 2016, Peşti:

Astăzi astrele vă scot în cale o persoană nouă, foarte importantă în domeniul în care activaţi; dacă reuşiţi să interacţionaţi bine cu ea, aceasta vă va face o propunere cu privire la un parteneriat de lungă durată, care vă va aduce doar beneficii. Nu este cazul să mai staţi pe gânduri, aşa că acceptaţi imediat oferta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS