Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 aprilie 2016


Horoscop 12 aprilie 2016, Berbec:

Astrele vă scot în cale astăzi numeroase oportunităţi nu doar profesionale, ci şi pe plan personal. Trebuie, însă să ştiţi ce vă doriţi în continuare astfel încât să faceţi alegerile potrivite. O persoană foarte apropiată vă poate da un sfat valoros, care vă poate ajuta în viitor.


Horoscop 12 aprilie 2016, Taur:

Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru este una bună pentru voi, în special pe plan profesional; aveţi idei noi şi mai multă încredere în voi. Este foarte posibil ca alte persoane să vă ajute să vă atingeţi obiectivele şi să daţi dovadă de potenţial creativ. Seara pare să fie una cu adevărat frumoasă.


Horoscop 12 aprilie 2016, Gemeni:

Ziua de marţi este una foarte bună pentru călătorii la distanţă, mai ales dacă este vorba despre călătoriile în interes de afaceri. Aveţi multe idei bune pe care le puneţi în practică; şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial dacă reuşiţi să negociaţi contractul pe care şi-l doresc.


Horoscop 12 aprilie 2016, Rac:

Nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru; succesul profesional este posibil datorită energiei voastre, maturităţii şi viziunii pe care o aveţi asupra unui proiect. Condiţiile pentru a participa la o întâlnire sau o negociere sunt favorabile pentru voi; mare atenţie, însă la colegii de muncă, vă pot pune beţe în roate.


Horoscop 12 aprilie 2016, Leu:

Problemele voastre, inclusiv cele financiare, pot fi rezolvate cu multă răbdare. Nu renunţaţi la ideile voastre, sunt foarte bune, trebuie doar să găsiţi o altă cale de a le pune în aplicare. De asemenea, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de negativitatea oamenilor din jurul vostru; cu cât aveţi mai multă încredere în voi cu atât veţi reuşi mai repede tot ce vă propuneţi.


Horoscop 12 aprilie 2016, Fecioară:

Astăzi poate apărea o mică situaţie neplăcută între voi şi partenerul de cuplu; poate fi vorba despre o neînţelegere care, dacă nu este rezolvată acum, poate duce la o ruptură definitivă. Important este să discutaţi deschis şi sincer despre această problemă şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare pentru a îndrepta lucrurile.


Horoscop 12 aprilie 2016, Balanţă:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale; o problemă mai dificilă vă poate da bătăi de cap. Fiţi mai energici şi arătaţi mai mult entuziasm în abordarea sarcinilor voastre. Optimismul vă poate ajuta să rezolvaţi mult mai repede situaţia cu care vă confruntaţi. Seară este liniştită.


Horoscop 12 aprilie 2016, Scorpion:

Ziua de 12 aprilie vă găseşte foarte optimişti; interacţionaţi destul de bine cu oamenii din jurul vostru şi ajungeţi să învăţaţi lucruri frumoase de la aceştia. Nu vă fie frică de probleme sau obstacolele apărute în drumul către succes, astăzi le puteţi depăşi cu uşurinţă, trebuie doar să aveţi încredere în voi.


Horoscop 12 aprilie 2016, Săgetător:

Aceasta este o zi perfectă pentru munca în echipă; cooperaţi foarte bine cu colegii de muncă şi chiar împreună reuşiţi să vă ocupaţi de probleme la care până acum credeaţi că nu există rezolvare. Pe plan personal, evitaţi o ceartă cu un om drag prin prezentarea unor argumente întemeiate.


Horoscop 12 aprilie 2016, Capricorn:

Evitaţi anumite certuri şi chiar momente dureroase din trecut, încercând să demonstraţi că nu vă pasă; o persoană foarte apropiată poate veni în ajutorul vostru pentru a trece cât mai uşor peste aceste situaţii. Vă este dificil să spuneţi ce aveţi pe inimă, însă doar aşa reuşiţi să vă descărcaţi şi să lăsaţi totul în urmă.


Horoscop 12 aprilie 2016, Vărsător:

Interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru, aşa că superiorii vă conving să vă amânaţi planurile de astăzi şi să vă ocupaţi de întâlnirile de afaceri şi negocierile cu partenerii. Vă descurcaţi chiar foarte bine şi este posibil să primiţi un proiect care vă va ajuta mult în carieră.


Horoscop 12 aprilie 2016, Peşti:

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru activităţile energetice, inclusiv pentru cele care vizează îmbunătăţirea stării de sănătate. Este timpul să aveţi mai multă grijă de voi şi să încercaţi să puneţi planul profesional pe plan secund; luaţi-vă câteva zile libere pentru a vă încărca bateriile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS