Horoscop Urania zilnic: luni, 11 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 aprilie 2016


Horoscop 11 aprilie 2016, Berbec:

Azi vreţi să vă relaxaţi şi să uitaţi de toate responsabilităţile. Din păcate, timpul de relaxare se termină după prânz, când primiţi o vizită neaşteptată, sau trebuie să mergeţi într-o vizită neplanificată. Seara, un prieten apropiat vă sună cu veşti bune.


Horoscop 11 aprilie 2016, Taur:

Încercaţi să nu vă mai faceţi atâtea griji, din toate lucrurile mărunte. Uneori, pur şi simplu viaţa se întâmplă într-un anumit fel, iar noi nu avem ce face decât să acceptăm schimbările. Veţi vedea că lucrurile se vor aşeza şi în viaţa voastră, în curând.


Horoscop 11 aprilie 2016, Gemeni:

Degeaba regretaţi acum unele decizii greşite pe care le-aţi luat în trecut. Nu putem da timpul înapoi, oricât de mult ne-am dori. Asiguraţi-vă că pe viitor nu se va mai întâmpla şi mergeţi mai departe. Şi nu uitaţi că avem de învăţat mereu câte ceva din fiecare situaţie, fie ea pozitivă sau negativă.


Horoscop 11 aprilie 2016, Rac:

Ar fi bine să vă ţineţi de cuvânt atunci când promiteţi ceva, sau pur şi simplu să nu mai promiteţi. Cineva din familie aşteaptă să vă vadă, iar voi aţi amânat până acum de prea multe ori acest moment. Aveţi grijă să nu vă treziţi din nou atunci când va fi prea târziu.


Horoscop 11 aprilie 2016, Leu:

Munciţi prea mult şi nu ar trebui să vă mire că aveţi din nou probleme de sănătate. V-aţi neglijat în ultima perioadă, de dragul carierei, dar gândiţi-vă că dacă vă veţi îmbolnăvi nu veţi reuşi să vă duceţi planurile la bun sfârşit. Învăţaţi să echilibraţi cumva munca cu viaţa personală şi relaxarea.


Horoscop 11 aprilie 2016, Fecioară:

Un telefon de la cineva apropiat vă schimbă cursul întregii zile. Veţi primi o invitaţie într-o excursie în afara oraşului şi ar fi indicat să o acceptaţi. Veţi avea numai de câştigat!


Horoscop 11 aprilie 2016, Balanţă:

Azi este o zi perfectă pentru a vă împăca cu partenerul de cuplu. Trebuie să acceptaţi că din când în când vor mai fi şi momente mai puţin plăcute în cuplu, dar asta este farmecul unei relaţii. La bine şi la greu, este musai să vă înţelegeţi şi să ştiţi să vă iertaţi reciproc micile greşeli.


Horoscop 11 aprilie 2016, Scorpion:

Credeaţi că aţi depăşit o situaţie neplăcută, o problemă, dar aceasta apare din nou în viaţa voastră. Data viitoare asiguraţi-vă că duceţi lucrurile la bun sfârşit şi nu mai lăsaţi nimic pe jumătate făcut. Seara, cineva vă sare în ajutor şi ziua se încheie cu bine.


Horoscop 11 aprilie 2016, Săgetător:

S-ar putea să cunoaşteţi pe cineva şi să vă îndrăgostiţi. Bucuraţi-vă de fiecare clipă, pentru că meritaţi ceea ce vi se întâmplă! Şi îndrăzniţi să vă deschideţi! Nu toţi oamenii sunt la fel, iar dacă cineva v-a rănit în trecut, nu înseamnă că aşa se va întâmpla de fiecare dată de acum încolo.


Horoscop 11 aprilie 2016, Capricorn:

Cineva vă invită la un grătar, la o petrecere sau într-o călătorie scurtă. Bucuraţi-vă de această zi şi încărcaţi-vă cu energie. Veţi avea nevoie! Vă aşteaptă o săptămână plină de peripeţii! Seara, amintiţi-vă că aţi făcut o promisiune şi încercaţi să nu uitaţi ceea ce aţi promis!


Horoscop 11 aprilie 2016, Vărsător:

Faceţi liste, planuri, calcule. Poate că planul vostru nu va ieşi din prima, dar continuaţi să perseveraţi. Sunteţi pe drumul cel bun! Dacă toată lumea ar fi la fel de optimistă ca voi, lucrurile ar fi mult mai frumoase în jurul nostru!


Horoscop 11 aprilie 2016, Peşti:

Aveţi grijă să nu vă lăsaţi seduşi prea repede de acel/ea bărbat/femeie care pare pur şi simplu perfect/ă. Nimeni nu este perfect, iar de multe ori oamenii linguşitori vor de fapt să obţină ceva. Ţineţi-vă capul pe umeri şi gândiţi raţional!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS