Horoscop Urania zilnic: duminică, 10 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 10 aprilie 2016


Zodiac 10 aprilie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică, primiţi o vizită din partea cuiva din familie. Veţi afla, cu această ocazie, ca o persoană apropiată are nevoie de ajutorul vostru. Este posibil să nu vă placă deloc ceea ce aveţi de făcut, dar gândiţi-vă că şi voi aţi vrea să primiţi ajutor din partea cuiva, dacă aţi avea nevoie.


Zodiac 10 aprilie 2016, Taur:

Deşi v-ar plăcea să vă odihniţi, se pare că veţi avea ceva de rezolvat. Ar fi bine să încercaţi, măcar din când în când, să vă detaşaţi puţin de lucrurile pe care le aveţi de făcut pentru serviciu. Un scurt concediu nu v-ar strica. Ştiţi şi voi că mai aveţi puţin şi cedaţi psihic.


Zodiac 10 aprilie 2016, Gemeni:

Dacă vă veţi îndrăgosti de cineva azi, să nu vă miraţi. Traversaţi o perioadă foarte bună, din punct de vedere sentimental, iar asta ar trebui să vă bucure. Chiar şi o sarcină ar putea să îşi facă apariţia în viaţa voastră, în perioada următoare. Pentru moment, bucuraţi-vă de fiecare clipă frumoasă.


Zodiac 10 aprilie 2016, Rac:

Astăzi este zi de relaxare şi ştiţi asta. Citiţi o carte, vedeţi un film, vă bucuraţi de compania celor dragi. Profitaţi de fiecare clipă de linişte, pentru că de mâine aveţi un program destul de aglomerat. Ar fi bine să sunaţi un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult şi să ieşiţi. S-ar putea să aibă ceva să vă mărturisească.


Zodiac 10 aprilie 2016, Leu:

Sunteţi în centrul atenţiei şi nu mai aveţi nevoie de altceva. La locul de muncă simţiţi că aţi făcut progrese mari în ultima perioadă, acasă totul merge perfect cu partenerul de cuplu, iar restul familiei este bine. De mult nu v-aţi mai simţit atât de relaxaţi şi fericiţi.


Zodiac 10 aprilie 2016, Fecioară:

Credeţi că cineva s-a îndrăgostit de voi şi vă stresaţi degeaba. De fapt, totul este în capul vostru. Mai bine v-aţi relaxa puţin, poate aţi ajuns să credeţi astfel de lucruri şi de la oboseală. Încercaţi să nu vă mai credeţi centrul universului mereu, pentru că nu sunteţi.


Zodiac 10 aprilie 2016, Balanţă:

Dacă vă tentează ideea de a avea o aventură (ştiţi voi de ce natură...), mai bine renunţaţi. Ştiţi foarte bine că adevărul iese la suprafaţă întotdeauna, mai devreme sau mai târziu. Dacă partenerul de cuplu nu vă mai este pe plac, vorbiţi cu el. Nici vouă nu v-ar plăcea să fiţi înşelaţi.


Zodiac 10 aprilie 2016, Scorpion:

Vă regăsiţi într-o poveste de ficţiune – poate un film, poate o carte – şi dintr-o dată deveniţi melancolici. Vă este dor de cineva anume, cineva care v-a marcat trecutul, dar despre care nu vorbiţi aproape niciodată. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să recunoaşteţi că aşa este...


Zodiac 10 aprilie 2016, Săgetător:

Vă treziţi puşi într-o situaţie aparent fără ieşire, care vă testează imaginaţia şi inventivitatea. Veţi descoperi nişte lucruri despre voi, pe care nu le ştiaţi până acum, dar care vă vor deschide noi perspective.


Zodiac 10 aprilie 2016, Capricorn:

Trebuie să cumpăraţi un cadou pentru cineva şi sunteţi în pană de idei. Orice aţi alege să îi cumpăraţi, gândiţi-vă la ce i-ar plăcea acelei persoane să primească, nu la ce vă place vouă.


Zodiac 10 aprilie 2016, Vărsător:

De dimineaţă vă treziţi cu o mică problemă de sănătate – poate fi o gripă sau o durere de cap – oricum, veţi uita de ea până seara, când veţi merge la o petrecere pe care o aşteptaţi deja de ceva vreme. Aveţi grijă să mergeţi la medic totuşi, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc.


Zodiac 10 aprilie 2016, Peşti:

V-aţi dori să vă petreceţi toată ziua în pijamale, nefăcând nimic, dar cineva vă sună şi vă cere ajutorul într-un proiect care ţine de un domeniu în care voi aţi mai lucrat în trecut. Asta vă va trezi multe amintiri - plăcute, şi mai puţin plăcute, dar vă va face şi să realizaţi că ar trebui să vă întoarceţi la adevărata voastră pasiune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS