Horoscop Urania zilnic: joi, 10 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - 10 martie 2016


Horoscop 10 martie 2016, Berbec:

Atrageţi azi toate energiile negative de la cei mai apropiaţi prieteni, iar această situaţie se răsfrânge asupra stării voastre de spirit, care nu este tocmai bună. Atmosfera este încărcată cu atât mai mult cu cât apar şi unele probleme financiare. Partenerul nu vă înţelege dorinţele pentru că are cu totul alte visuri.


Horoscop 10 martie 2016, Taur:

Vă solicită la maximum această zi, care se dovedeşte extrem de stresantă. Vedeţi partea plină a paharului. Aveţi ocazia să învăţaţi din greşeli şi să fiţi mai organizaţi pe viitor. Seara vă pune faţă în faţă cu partenerul şi veţi discuta în sfârşit lucruri pe care le-aţi tot amânat. Veţi găsi mai multă înţelegere decât vă aşteptaţi.


Horoscop 10 martie 2016, Gemeni:

Aveţi mult de lucru azi şi prea puţine pauze, motiv pentru care veţi termina ziua epuizaţi, însă cu mulţumirea că aţi reuşit să vă duceţi la capăt toate sarcinile. V-a fost trezit interesul sentimental faţă de o persoană, iar seara vă concentraţi pentru a o cuceri. Aveţi parte de câteva ore de flirt intens şi relaxant.


Horoscop 10 martie 2016, Rac:

Sunteţi irascibili şi reacţionaţi impulsiv la orice, de aceea ar fi bine să evitaţi orice activitate care necesită luarea unei decizii rapide. Aveţi grijă şi la modul în care comunicaţi cu apropiaţii. În rest, este o zi bună din punct de vedere financiar. Încasaţi o sumă de bani sau recuperaţi un împrumut.


Horoscop 10 martie 2016, Leu:

O zi a cheltuielilor. Aveţi de plătit facturi peste facturi şi datorii peste datorii, iar portofelul vostru se subţiază cât aţi vedea cu ochii. Nu vă îngrijoraţi, căci veţi face curând alţi bani şi veţi depăşi situaţia. Seara, sărbătoriţi fie ziua cuiva, fie o reuşită a partenerului. Se lasă cu distracţie, exact ce vă lipsea.


Horoscop 10 martie 2016, Fecioară:

Sunteţi curtaţi intens, iar asta vă face să radiaţi de fericire. Totuşi, vă distrage atenţia mult, lucru care vă predispune la greşeli la locul de muncă. Reuşiţi să compensaţi prin ideile bune pe care le aveţi şi care sunt pe placul cui trebuie. Din păcate, planurile voastre de seară sunt date peste cap de o rudă care apare la uşă şi mai rămâne la voi peste noapte.


Horoscop 10 martie 2016, Balanţă:

Un tratament cu medicamente sau cu nişte produse cosmetice de calitate îndoielnică vă vor crea neplăceri şi să vă vedeţi nevoiţi să daţi o fugă până la medic. Se ivesc o serie de oportunităţi menite să vă scoată din impasul financiar în care vă aflaţi. Reuşiţi să vă mobilizaţi pentru a vă asigura viitorul.


Horoscop 10 martie 2016, Scorpion:

Descoperiţi că foarte multe persoane din viaţa voastră au devenit mult mai sensibile la ceea ce vi se întâmplă, motiv pentru care şi începeţi să căpătaţi mai multă încredere în cei din jur. Deveniţi mult mai eficienţi şi nimeni şi nimic nu vă poate tulbura ritmul de lucru. Căutaţi-vă un prieten apropiat pentru a vă descărca sufletul.


Horoscop 10 martie 2016, Săgetător:

Norocul vă surâde astăzi. Înscrieţi-vă într-un concurs pentru că şansele să câştigaţi sunt mari. Încercaţi, în schimb, să daţi mai multă importanţă problemelor de sănătate care apar. Încercaţi să vă menajaţi mai mult. Sunteţi determinaţi să trăiţi momente emoţionante şi unice alături de persoana iubită.


Horoscop 10 martie 2016, Capricorn:

Energia pozitivă vă domină astăzi şi vă transformă în nişte altruişti, spre surprinderea celorlalţi. Reluaţi legătura cu o persoană care a făcut parte din anturajul vostru la un moment dat. Acest lucru nu este tocmai pe placul partenerului, care vede legătura ca pe un pericol de infidelitate. Departe de voi acest gând.


Horoscop 10 martie 2016, Vărsător:

Aveţi parte de un succes, de o reuşită care vă bucură enorm, dar care vă şi împinge să căpătaţi o atitudine arogantă faţă de cei din jur. Încercaţi să rămâneţi focusaţi asupra obiectivelor pe care le aveţi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor din jur. În felul acesta scade şi riscul de consum nervos.


Horoscop 10 martie 2016, Peşti:

Daţi startul unui curs, poate fi o şcoală de şoferi, sau daţi deja un examen şi treceţi printr-o serie de emoţii. Nu aveţi niciun motiv să vă consumaţi. La serviciu vă simţiţi din ce în ce mai implicaţi în activitatea pe care o desfăşuraţi şi acest lucru vă ajută0 să vă distrageţi atenţia de la toate lucrurile care vă nemulţumesc în viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS