Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 martie 2016


Horoscop 5 martie 2016, Berbec:

Simţiţi nevoia de afecţiune şi, dacă sunteţi singuri, sunteţi tentaţi să vă aruncaţi imediat în braţele unui/ei bărbat/femei. Atenţie totuşi să nu daţi peste un escroc/acă sentimental/ă. Astăzi se iveşte o oportunitate la locul de muncă, de care trebuie neapărat să profitaţi. Din fericire, energia pe care o aveţi vă va ajuta să faceţi faţă schimbărilor.


Horoscop 5 martie 2016, Taur:

Criticaţi orice şi pe oricine azi, de parcă aţi deţine adevărul suprem. Trebuie să fiţi conştienţi că vă veţi alege cu o mulţime de antipatii, dar şi cu replici tăioase. În plan sentimental, căutaţi ceva real şi autentic şi cu greu vă hotărâţi asupra a ce să vă opriţi. Pentru cei care formează deja un cuplu, seara se anunţă romantică.


Horoscop 5 martie 2016, Gemeni:

Cineva are să vă reproşeze o mulţime de lucruri astăzi şi nu o face în cel mai plăcut mod cu putinţă. Sunteţi şi voi conştienţi că aţi greşit şi, aşa ca niciodată, decideţi să îi cereţi iertare. Cunoaşteţi astăzi oameni noi şi tot ce trebuie să faceţi este să fiţi voi înşivă pentru a îi face să se apropie de voi. Aveţi numai de câştigat.


Horoscop 5 martie 2016, Rac:

Vreţi să faceţi o schimbare în viaţa voastră şi simţiţi că acum este momentul pentru un suflu nou. V-a trecut prin cap să vă schimbaţi serviciul sau să vă deschideţi o afacere. Nimic nu vă opreşte pentru că sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri pentru o reuşită în viitor. În viaţa sentimentală nu este o atmosferă tocmai bună, dar sunteţi puternici.


Horoscop 5 martie 2016, Leu:

Încolţesc în mintea voastră nişte suspiciuni cu privire la partener/ă. Pentru că nicicum nu este bine cu voi. Vi se pare suspectă atenţia lui/ei şi dorinţa de a vă tot face pe plac, aşa că vă transformaţi într-un detectiv de ocazie încercând să îl/o prindeţi cu ceva necurat. Căutaţi probleme acolo unde nu există în loc să vă bucuraţi de prezent.


Horoscop 5 martie 2016, Fecioară:

Prietenii vă copleşesc astăzi cu atenţie. Nici măcar nu ştiţi ce aţi făcut, dar vă bucuraţi că puteţi face impresie bună fără să vă străduiţi. Surprizele nu se opresc aici. Primiţi o invitaţie în oraş din partea unei persoane la care nu vă aşteptaţi. Şi, ca totul să fie ieşit din tipare, nici măcar nu vă puneţi întrebări cu privire la adevăratele sale intenţii.


Horoscop 5 martie 2016, Balanţă:

Sunteţi tentaţi să analizaţi totul până în cele mai mici detalii. Relaxaţi-vă! Veţi găsi soluţia potrivită pentru orice problemă. Acelaşi spirit critic vă caracterizează şi vizavi de relaţia cu partenerul de viaţă. Vreţi să vă impuneţi cu orice preţ şi asta evident că nu este pe placul acestuia. Încercaţi să vă schimbaţi abordarea.


Horoscop 5 martie 2016, Scorpion:

Vă concentraţi numai pe nevoile voastre, motiv pentru care veţi fi priviţi cu reticenţă şi veţi fi acuzaţi de egoism. Cel puţin veţi avea şi pentru voi puţin timp liber astfel încât să faceţi ceea ce vă place. Sunteţi într-o stare fizică şi psihică excelentă. Ieşiţi la cumpărături şi vă cumpăraţi ceva nou pentru casă.


Horoscop 5 martie 2016, Săgetător:

Vă intră nişte bani în cont, poate sunt nişte sume pe care trebuia să le primiţi mai demult. Imediat cum vă vedeţi cu banii vă şi faceţi planuri pentru cum să îi cheltuiţi. Veţi visa cu ochii deschişi. Vă împăcaţi cu cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră, dar căruia i-aţi dus dorul. Decideţi să îi mai oferiţi o şansă şi să fiţi împreună.


Horoscop 5 martie 2016, Capricorn:

O veste bună din punct de vedere financiar vă înseninează ziua. O sumă importantă de bani vă intră astăzi în cont şi vă rezolvă problemele financiare care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. Redecoraţi-vă biroul pentru a reuşi să vă stârniţi creativitatea. Câteva decoraţiuni în ton cu primăvara vor face minuni.


Horoscop 5 martie 2016, Vărsător:

Vă cam mănâncă limba şi vă implicaţi într-o discuţie serioasă în care este posibil să rostiţi lucruri pe care mai apoi să le regretaţi. Cu răbdarea veţi trece marea. Petreceţi mult timp gândindu-vă la persoana iubită. Sunteţi nemulţumiţi de cum evoluează lucrurile între voi şi vreţi o schimbare din punct de vedere sentimental.


Horoscop 5 martie 2016, Peşti:

Ştiaţi deja că a sosit momentul să vă reinventaţi, să faceţi un salt în carieră, să câştigaţi mai mulţi bani. Iar azi acţionaţi în consecinţă. Vă luaţi inima în dinţi şi vă autopropuneti pentru o funcţie, cereţi o mărire de salariu, practic faceţi cel mai bun lobby pentru voi. Iar şansele sunt de partea voastră, căci sunteţi pur şi simplu irezistibili.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS