Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 martie 2016


Horoscop 4 martie 2016, Berbec:

Începeţi ziua de vineri cu zâmbetul pe buze; această stare de bine se datorează unei persoane foarte dragi care vă ajută să vă rezolvaţi o problemă din trecut cu care v-aţi confruntat foarte mult timp. Întreaga zi pare să fie una de poveste pentru voi, în special în relaţiile cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 4 martie 2016, Taur:

Vineri pare să fie cea mai aglomerată zi pentru voi şi asta pentru că s-au strâns foarte multe sarcini de care încă nu aţi reuşit să vă ocupaţi. Planificaţi-vă mai bine timpul şi, între timp, în cazul în care nu vă descurcaţi cu toate sarcinile, încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 4 martie 2016, Gemeni:

Ziua de 4 martie vă găseşte cu capul în nori; vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale şi asta datorită schimbărilor frumoase ce au loc pe plan sentimental. Lucrurile dintre voi şi partenerul de cuplu sunt pe drumul cel bun. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 4 martie 2016, Rac:

La locul de muncă apar mici schimbări care se vor dovedi a fi mult mai importante decât păreau iniţial. Sunteţi pregătiţi să vă adaptaţi acestor modificări, mai ales că sunteţi siguri că acestea vor îmbunătăţi relaţiile voastre cu şefii şi cu partenerii de afaceri.


Horoscop 4 martie 2016, Leu:

Multe lucruri frumoase se întâmplă pe plan personal; sunteţi cu capul în nori şi, în acelaşi timp destul de ocupaţi cu aceste schimbări importante încât nu vă mai puteţi concentra asupra vieţii profesionale. Pentru a nu face vreo greşeală majoră, încercaţi să rezolvaţi doar treburile mărunte astăzi.


Horoscop 4 martie 2016, Fecioară:

La locul de muncă apare o problemă destul de dificilă pe care trebuie să o rezolvaţi de unii singuri; aveţi răbdare şi încercaţi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie, întotdeauna dă rezultate. Nu lăsaţi ca cei din jurul vostru să vă influenţeze sub nicio formă decizia pe care trebuie să o luaţi.


Horoscop 4 martie 2016, Balanţă:

Nu este exclus ca astăzi să fiţi implicaţi în intrigi personale sau să aveţi parte de câteva probleme pe plan profesional; cert este faptul că aveţi o zi destul de aglomerată şi foarte dificilă, în care nici nu aveţi timp să respiraţi. Seara, în schimb, poate veni cu o surpriză frumoasă din partea unei persoane din trecut.


Horoscop 4 martie 2016, Scorpion:

Trebuie să faceţi câteva schimbări în viaţa personală şi asta cât mai repede cu putinţă; persoanele din jurul vostru încearcă să vă influenţeze deciziile, aşa că încercaţi să fiţi foarte atenţi când alegeţi să vă destainuiţi. Seara este un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 4 martie 2016, Săgetător:

A 5-a zi a săptămânii pare să fie ziua voastră norocoasă; după o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară, astăzi reuşiţi să vă ocupaţi de un proiect promiţător, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Între timp, şefii vă pot răsplăti cu un bonus substanţial pentru eforturile depuse.


Horoscop 4 martie 2016, Capricorn:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de sarcinile primite la locul de muncă; nu este un moment tocmai bun pentru schimbări, în special când vine vorba de cele profesionale. Astrele vă recomandă să evitaţi orice întâlnire cu şefii sau cu partenerii de afaceri.


Horoscop 4 martie 2016, Vărsător:

Problemele de la locul de muncă nu vă dau pace; sunteţi concentraţi asupra lor şi încercaţi pe cât posibil să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Partenerul de cuplu se poate simţi neglijat în această perioadă, aşa că trebuie să faceţi ceva în acest sens. Seara este una mai liniştită.


Horoscop 4 martie 2016, Peşti:

Ziua de 04/03/2016 vine cu noi schimbări frumoase în ceea ce priveşte viaţa profesională; un prieten sau chiar un membru al familiei vă poate propune o colaborare destul de frumoasă pentru un proiect promiţător. Înainte de a lua o decizie finală, discutaţi cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS