Horoscop Urania zilnic: joi, 31 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 31 martie 2016


Horoscop 31 martie 2016, Berbec:

Succesul vostru în afaceri este unul garantat şi asta datorită dorinţei puternice pentru a vă atinge obiectivele; fiecare pas este bine gândit înainte de a fi făcut. Munca în echipă se dovedeşte a fi una benefică şi asta datorită stilului vostru unic de a vă coordona partenerii.


Horoscop 31 martie 2016, Taur:

Joi faceţi o pauză de la viaţa profesională; proiectele voastre decurg conform planurilor, aşa că nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pot scoate în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti de la prima vedere.


Horoscop 31 martie 2016, Gemeni:

Ziua de 31 martie începe cum nu se poate mai bine pentru voi; participaţi la o întâlnire importantă, unde reuşiţi să obţineţi o ofertă de colaborare destul de interesantă. Înainte de a lua o decizie finală cu privire la această propunere, discutaţi şi cu partenerul de cuplu despre schimbările care pot avea loc.


Horoscop 31 martie 2016, Rac:

Când vine vorba de viaţa sentimentală, ştiţi cel mai bine ce vă doriţi de la partenerul de cuplu. Astăzi aveţi ocazia să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana iubită, în care să ajungeţi la aceeaşi concluzie cu privire la viitorul vostru. Spre seară puteţi rezolva o problemă profesională.


Horoscop 31 martie 2016, Leu:

Astăzi pare să fie o zi destul de aglomerată pentru voi; din fericire, aveţi un plan detaliat care vă ajută să rămâneţi pe linia de plutire şi chiar să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Spre seară, persoana iubită vă poate face o surpriză frumoasă; este vorba despre un cadou la care visaţi de mult timp.


Horoscop 31 martie 2016, Fecioară:

Trebuie să fiţi pregătiţi pentru surprize neaşteptate astăzi; se prea poate ca astrele să vă scoată în cale cheltuieli neprevăzute. Cu toate acestea, încercaţi să vă asiguraţi că pierderile sunt rapid compensate de alte venituri noi. Spre seară primiţi o vizită surpriză de la o persoană dragă.


Horoscop 31 martie 2016, Balanţă:

În ciuda problemelor personale, astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă concentraţi asupra situaţiei profesionale. Probabilitatea unor circumstanţe norocoase în afacerile voastre financiare este destul de puternică; este timpul să vă puneţi în aplicare planurile şi ideile.


Horoscop 31 martie 2016, Scorpion:

Vă este dificil să vă concentraţi şi, cel mai probabil, nu reuşiţi să obţineţi ce vă propuneţi pe plan profesional. Astrele vă recomandă să faceţi o pauză; încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă energie sau atenţie.


Horoscop 31 martie 2016, Săgetător:

Nu vă deranjaţi în a vă face un program detaliat pentru ziua de joi; evenimentele care vor apărea vă vor lua prin surprindere indiferent de situaţie. Recomandat este să aveţi răbdare şi, cel mai important, să vă apropiaţi cât de mult puteţi de oamenii dragi din viaţa voastră deoarece aceştia vă vor ajuta să treceţi peste orice obstacole.


Horoscop 31 martie 2016, Capricorn:

Din cauza fluxului prea mare de sarcini, riscaţi să vă pierdeţi în detalii; de fel sunteţi nişte perfecţionişti, însă astăzi vă este foarte dificil să realizaţi tot ce vă propuneţi. Nu alergaţi după doi iepuri deodată deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul.


Horoscop 31 martie 2016, Vărsător:

Nu este exclus ca joi să fiţi în lumina reflectoarelor; oamenii din jurul vostru vă vor aprecia mai mult şi asta doar datorită unei decizii pe care aţi luat-o recent şi care v-a schimbat radical viaţa personală. După orele prânzului, aveţi ocazia să primiţi multe telefoane, mesaje şi felicitări.


Horoscop 31 martie 2016, Peşti:

Vă este dificil să comunicaţi cu persoanele cu care intraţi în contact. Pentru a avea parte de o zi cât mai productivă, astrele vă recomandă să evitaţi comunicarea directă. Spre seară, vă puteţi ocupa de o problemă personală pe care o amânaţi de ceva timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS