Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 martie 2016


Horoscop 30 martie 2016, Berbec:

Vă puteţi confrunta cu câteva probleme destul de complicate miercuri şi, indiferent de cât de mult încercaţi să le rezolvaţi, soluţiile găsite nu par să vă mulţumească. Astrele vă recomandă să ascultaţi şi de părerile colegilor de muncă, mai ales că aceştia pot avea idei şi planuri noi.


Horoscop 30 martie 2016, Taur:

Pentru voi lucrurile par să decurgă fix aşa cum vreţi; nu întâmpinaţi nicio problemă în rezolvarea sarcinilor profesionale. După orele prânzului este posibil să aveţi o întâlnire cu o persoană din trecut, cel mai probabil coleg sau prieten mai vechi, care vă va face o propunere de colaborare foarte interesantă.


Horoscop 30 martie 2016, Gemeni:

Un aspect negativ între Venus şi Saturn poate complica relaţiile personale, în special legătura strânsă din viaţa sentimentală. Recomandat este să aveţi răbdare şi să încercaţi să vă păstraţi calmul indiferent de discuţiile avute cu oamenii dragi; nu intraţi în polemici deoarece puteţi ajunge să răniţi pe cineva cu vorbele voastre.


Horoscop 30 martie 2016, Rac:

În prima parte a zilei de 30 martie vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; o problemă neaşteptată vă poate convinge să vă amânaţi toate planurile şi să încercaţi să găsiţi o soluţie eficientă pentru a rezolva situaţia. Spre seară, mergeţi la cumpărături; sunteţi în căutarea unui cadou frumos pentru persoana iubită.


Horoscop 30 martie 2016, Leu:

Aveţi parte de o zi cu adevărat haotică; trebuie să ţineţi pasul cu schimbările şi, chiar dacă vă adaptaţi destul de repede, toate aceste etape prin care treceţi sunt destul de obositoare. Spre sfârşitul zilei vreţi doar să ajungeţi acasă, unde este linişte şi pace. O discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să vă simţiţi mult mai bine.


Horoscop 30 martie 2016, Fecioară:

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă profesională destul de complicată; oricât de mult aţi încerca, nu veţi reuşi să găsiţi o soluţie care să vă mulţumească. De aceea hotărâţi că nu trebuie să mai trageţi de timp, aşa că cereţi ajutorul unui coleg de muncă pe care îl apreciaţi şi în care aveţi multă încredere.


Horoscop 30 martie 2016, Balanţă:

Nu este exclus ca în relaţia cu partenerul de cuplu să apară probleme pe care să nu le puteţi rezolva de unii singuri; vă pierdeţi răbdarea şi riscaţi să faceţi o alegere pe care mai târziu o veţi regreta. Încercaţi să discutaţi cu o persoană de încredere despre această situaţie, puteţi primi un sfat bun care vă poate ajuta pe viitor.


Horoscop 30 martie 2016, Scorpion:

Prima parte a zilei de 30/03/2016 va fi una de succes pentru voi dacă vă ocupaţi de comisiune, contacte profesionale, discuţii de afaceri sau întâlniri cu superiorii. Astăzi, probabilitatea de a primi oferte de colaborare este una destul de mare. Seara aduce liniştea de care aveaţi nevoie.


Horoscop 30 martie 2016, Săgetător:

O sumă de bani pe care o primiţi astăzi vă ajută să vă faceţi ordine pe plan financiar; în următoarea perioadă trebuie să învăţaţi cum să vă organizaţi veniturile astfel încât să aveţi totul sub control. Spre seară puteţi primi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 30 martie 2016, Capricorn:

Astăzi aveţi timp să clarificaţi anumite aspecte legate de acordurile comerciale, tranzacţiile financiare, precum şi compensaţiile pe care le primiţi pentru munca de zi cu zi. Aveţi răbdare în discuţiile cu partenerii de afaceri şi chiar reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră şi să vă ofere un bonus substanţial.


Horoscop 30 martie 2016, Vărsător:

Astăzi pare să fie calmul dinaintea furtunii, aşa că profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă planifica în amănunt următoarele zile; ideile pe care le aveţi vă pot ajuta să creşteţi foarte mult în ochii şefilor. Trebuie, însă, să ştiţi cum să le prezentaţi în şedinţe astfel încât să atrageţi pe toată lumea de partea voastră.


Horoscop 30 martie 2016, Peşti:

O problemă personală apărută în prima parte a zilei vă poate da peste cap toate planurile; chiar şi aşa, încercaţi să vă concentraţi şi nu renunţaţi până când nu o rezolvaţi. După orele prânzului, primiţi un sfat foarte bun de la o persoană de încredere cu privire la viitorul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS