Horoscop Urania zilnic: joi, 3 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 martie 2016


Horoscop 3 martie 2016, Berbec:

Sarcinile pe care le primiţi joi la locul de muncă necesită o atenţie sporită; trebuie să fiţi foarte siguri pe voi şi să încercaţi să găsiţi soluţii cât mai eficiente la problemele care vă apar în cale. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor colegilor de echipă.


Horoscop 3 martie 2016, Taur:

În sfârşit lucrurile se aranjează în favoarea voastră pe plan profesional; după multe întâlniri şi şedinţe importante, sunteţi acolo unde vă doriţi. Se prea poate ca într-un timp foarte scurt să începeţi un proiect extrem de important. Seara vine cu o surpriză extrem de frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 3 martie 2016, Gemeni:

Ziua de 03/03/2016 este doar despre viaţa sentimentală; problemele cu partenerul de cuplu pot deveni şi mai serioase dacă nu faceţi ceva în această privinţă. Vă păstraţi calmul şi reuşiţi să readuceţi liniştea în viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi şansa de a întâlni o persoană importantă.


Horoscop 3 martie 2016, Rac:

Joi sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie; faceţi-vă timp şi ocupaţi-vă doar de sarcinile curente şi de proiectele micuţe. Nu este un moment bun pentru întâlniri de afaceri sau negocieri importante. Pe plan sentimental trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare cu partenerul de cuplu.


Horoscop 3 martie 2016, Leu:

Astăzi vă puteţi face noi cunoştinţe sau parteneri de afaceri care vă vor propune colaborări interesante în viitorul apropiat; acum este momentul să demonstraţi de ce sunteţi în stare şi să scoateţi la iveală planurile pe care le faceţi de atâta timp. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută pe plan profesional.


Horoscop 3 martie 2016, Fecioară:

Şefii vă conving să vă amânaţi planurile pentru astăzi deoarece au o agendă bine pusă la punct pentru voi; sunteţi nevoiţi să mergeţi într-o călătorie de afaceri pentru a negocia un contract sau un proiect extrem de important. Partenerul de cuplu acceptă situaţia doar dacă aveţi răbdare să îi explicaţi.


Horoscop 3 martie 2016, Balanţă:

În ciuda problemelor pe care le aveţi pe plan personal, reuşiţi să vă adunaţi şi să vă ocupaţi cu multă seriozitate de sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. După orele prânzului aveţi şansa de a obţine un proiect important şi asta doar pentru că aveţi darul de a vă apropia de oameni şi de a vedea dincolo de aparenţe.


Horoscop 3 martie 2016, Scorpion:

Lucrurile profesionale merg foarte bine însă, din păcate, nu acelaşi lucru putem spune şi despre viaţa personală. Încercaţi să oferiţi mai multă atenţie oamenilor din jurul vostru deoarece aceştia sunt cei la care mergeţi în momentul în care viaţa ia o întorsătură urâtă; nu le întoarceţi spatele atunci când vă este bine.


Horoscop 3 martie 2016, Săgetător:

Azi reuşiţi să vă ocupaţi de toate problemele profesionale pe care le aveţi; sunteţi atenţi la detalii şi daţi dovadă de creativitate în tot ce vă propuneţi. Orele dimineţii sunt foarte bune pentru a susţine examene sau a participa la întâlniri profesionale legate de viitoarele proiecte.


Horoscop 3 martie 2016, Capricorn:

Activităţile de astăzi necesită o atenţie sporită sau autocontrol; încercaţi să aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, în special pe plan profesional. Astrele vă recomandă să evitaţi întreprinderile noi şi să încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile şi de proiectele curente. Seara pare să fie mai liniştită.


Horoscop 3 martie 2016, Vărsător:

Aveţi parte de o zi foarte aglomerată; v-aţi încărcat foarte mult cu sarcini şi proiecte importante şi nu mai reuşiţi să le daţi de cap. Încercaţi să vă gestionaţi timpul şi, cel mai important, învăţaţi să le luaţi pe rând. Nu alergaţi după doi iepuri deodată deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul.


Horoscop 3 martie 2016, Peşti:

După o discuţie destul de serioasă cu persoana iubită, luaţi decizia să treceţi la următorul nivel în relaţia sentimentală. Este un moment important pentru voi şi aveţi numeroase temeri, însă ştiţi că aceasta este alegerea potrivită. Multe lucruri frumoase urmează să se întâmple în viitorul apropiat pe plan personal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS