Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 martie 2016


Horoscop 29 martie 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie o zi foarte productivă; pe plan profesional aveţi şansa de a încheia un parteneriat de lungă durată cu o persoană destul de importantă în domeniul în care sunteţi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un membru al familiei.


Horoscop 29 martie 2016, Taur:

Veştile bune circulă foarte repede pentru voi; se prea poate ca astăzi să încheiaţi un contract foarte important pentru un proiect personal, la care munciţi de mult timp. Pe de altă parte, şefii vă pot face o propunere de colaborare într-un alt proiect frumos, pe un domeniu care vă interesează. Ziua voastră este una aglomerată, însă incredibil de frumoasă.


Horoscop 29 martie 2016, Gemeni:

Începeţi ziua de marţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga săptămână; astăzi aveţi ocazia să colaboraţi cu un coleg pe care îl admiraţi foarte mult. Învăţaţi destul de multe lucruri noi într-un timp foarte scurt şi reuşiţi să vă acomodaţi schimbărilor intervenite pe plan profesional. Seara este una liniştită şi frumoasă.


Horoscop 29 martie 2016, Rac:

Marţi pare să fie o zi foarte aglomerată pentru voi; un coleg de la locul de muncă vă cere ajutorul într-un proiect important de care se ocupă. Decideţi să îl ajutaţi, aşa că sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de mai multe sarcini într-un timp limitat. Aveţi răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar asta vă ajută să rezolvaţi totul destul de repede.


Horoscop 29 martie 2016, Leu:

Astăzi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de sarcinile profesionale; cel mai probabil este de vină mediul nou în care lucraţi. Din fericire, şefii şi colegii de echipă sunt foarte înţelegători şi vă vin în ajutor. Spre seară, reuşiţi să vă bucuraţi de puţină linişte pentru a vă pune în ordine gândurile.


Horoscop 29 martie 2016, Fecioară:

Marţi este ziua oportunităţilor pentru voi; universul vă poate scoate în cale o posibilă colaborare importantă pe plan profesional. Nu aşteptaţi, nu aveţi la ce să vă gândiţi; cu o astfel de ocazie vă întâlniţi doar o dată în viaţă. Pe plan sentimental, poate apărea o mică problemă în relaţia cu partenerul de cuplu dacă nu reuşiţi să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 29 martie 2016, Balanţă:

Sunteţi nişte persoane foarte greu de mulţumit; aceasta pare să fie o perioadă mai dificilă pentru voi deoarece aveţi nevoie de câteva schimbări importante pentru a simţi că sunteţi cu adevărat fericiţi. Partenerul de cuplu nu se poate adapta acestor modificări, aşa că trebuie să ajungeţi la un compromis încât amândurora să vă fie bine.


Horoscop 29 martie 2016, Scorpion:

Ziua de 29 martie vine cu o oportunitate de colaborare destul de importantă; chiar şi aşa, sunteţi indecişi şi nu ştiţi dacă acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Din fericire, nimeni nu vă grăbeşte şi aveţi la dispoziţie tot timpul din lume pentru a lua decizia potrivită. Ascultaţi-vă inima şi nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 29 martie 2016, Săgetător:

Astăzi reuşiţi să vă exprimaţi foarte bine gândurile şi părerile cu privire la proiectele de care vă ocupaţi alături de colaboratori sau colegi; multe persoane vă ascultă sfaturile deoarece ştiu că cea mai bună variantă este cea aleasă de voi. Seara vine cu o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 martie 2016, Capricorn:

Astăzi vă este foarte dificil să vă concentraţi pentru a vă rezolva treburile profesionale; aţi discutat recent cu o persoană importantă cu privire la un parteneriat şi aşteptaţi noutăţi. Încercaţi să vă ocupaţi timpul cu ceva, sarcinile obişnuite vă vor ajuta să vă destindeţi şi să evitaţi suspansul.


Horoscop 29 martie 2016, Vărsător:

Din cauza programului foarte încărcat de la locul de muncă partenerul de cuplu se simte neglijat; din păcate, nu faceţi nimic pentru a schimba ceva şi nici nu încercaţi să îi explicaţi care este situaţia. Nu lăsaţi să treacă prea mult timp aşa deoarece se poate crea o prăpastie între voi, iar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.


Horoscop 29 martie 2016, Peşti:

Astăzi răbdarea vă este pusă la încercare; un partener de afaceri vă face o propunere interesantă, însă cerinţele lui sunt pur şi simplu peste aşteptări. Din fericire, ştiţi cum să comunicaţi cu astfel de oameni şi reuşiţi să rămâneţi calmi şi să rezolvaţi această situaţie. Pe plan sentimental, lucrurile evoluează frumos între voi şi persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS