Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 27 martie 2016


Horoscop 27 martie 2016, Berbec:

Duminică este ziua relaxării pentru tine; faci tot posibilul să îţi concentrezi atenţia asupra lucrurilor mărunte din viaţa ta, încercând să eviţi viaţa profesională. Urmează o nouă săptămână aglomerată, aşa că profiţi de ziua de astăzi pentru a te bucura de compania celor dragi. Seara pare să fie una liniştită.


Horoscop 27 martie 2016, Taur:

Prima parte este doar despre relaxare şi clipe frumoase petrece în compania partenerului de cuplu; după orele prânzului ai de ales între a merge la cumpărături sau a face o vizită unei persoane dragi. Bineînţeles că preferi a doua variantă; te simţi bine când eşti în preajma oamenilor la care ţii.


Horoscop 27 martie 2016, Gemeni:

Schimbările pe care trebuie să le faci depind doar de tine; de asemenea, alegerile îţi aparţin în totalitate. Ai încredere în tine şi lasă-te ghidat de instincte şi de ceea ce îţi spune inima. Vei ajunge acolo unde îţi doreşti, numai că drumul este unul anevoios, fără scurtături.


Horoscop 27 martie 2016, Rac:

Treci printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, şi asta pentru că în viaţa partenerului de cuplu au loc multe schimbări importante; tot ce poţi face în aceste momente este să îi fii alături şi să îl sprijini necondiţionat. Spre seară primeşti un sfat bun de la o persoană foarte dragă.


Horoscop 27 martie 2016, Leu:

Pentru a trece peste problemele pe care le ai trebuie să ştii ce compromisuri trebuie să faci şi care este drumul pe care vrei să mergi. Din fericire, accepţi ajutorul persoanelor din jurul tău; nu lua decizii fără a te consulta cu membrii familiei sau partenerul de cuplu.


Horoscop 27 martie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine; primeşti o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unui om foarte drag. După orele prânzului este posibil să îţi ajuţi un prieten sau un coleg de muncă să se mute într-o altă locuinţă. Seara este una specială.


Horoscop 27 martie 2016, Balanţă:

Ziua de duminică te găseşte destul de agitat şi chiar nervos; acesta nu este un moment bun pentru a îl petrece alături de oamenii dragi deoarece rişti să îi răneşti. Cel mai bine este să profiţi de această zi şi să petreci cât mai mult timp de unul singur pentru a îţi pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 27 martie 2016, Scorpion:

Duminică pare să fie o zi foarte liniştită şi relaxată pentru tine; nu ai planuri pentru astăzi, însă este posibil ca după orele prânzului să primeşti o invitaţie la un eveniment important pentru o persoană dragă. Nu ai cum să o refuzi, aşa că seara te găseşte petrecând alături de oameni necunoscuţi. Dacă eşti singur, ai ocazia să întâlneşti un posibil partener de cuplu.


Horoscop 27 martie 2016, Săgetător:

Pot apărea câteva conflicte serioase în relaţia cu partenerul de cuplu din cauza unor presupuneri nefondate; nu da crezare zvonurilor apărute, ci încearcă să ai încredere în persoana de lângă tine. Un sfat de la un om în vârstă te poate ajuta să înţelegi mai bine situaţia.


Horoscop 27 martie 2016, Capricorn:

Astăzi te înzestrezi cu multă răbdare; eşti nevoit să porţi o discuţie foarte serioasă cu partenerul de cuplu sau cu un membru al familiei. Din fericire, eşti dispus să faci compromisuri şi reuşeşti să depăşeşti acest moment de criză cu brio. Seara este mult mai liniştită.


Horoscop 27 martie 2016, Vărsător:

Trebuie să faci o schimbare destul de importantă pe plan profesional, însă ai nevoie de susţinerea celor din jurul tău pentru asta. După orele prânzului ai ocazia să întâlneşti un om important care poate învesti în tine dacă reuşeşti să îl convingi că merită efortul de a îţi asculta planurile.


Horoscop 27 martie 2016, Peşti:

Pe plan sentimental poate apărea o schimbare neaşteptată; este posibil ca o plecare a partenerului de cuplu în interes de afaceri să îţi poată da peste cap toate planurile. Trebuie să înţelegi situaţia şi să fii dispus să aştepţi; compromisul este cheia unei relaţii fericite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS