Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 martie 2016


Horoscop 26 martie 2016, Berbec:

Colegii şi prietenii s-ar putea să vă reproşeze astăzi că nu comunicaţi cu ei şi nu vă implicaţi în rezolvarea problemelor comune. Dacă aveţi o stare proastă, cel mai bine ar fi să fiţi sinceri cu ei şi să le spuneţi că mâine veţi fi mai dispuşi să dezbateţi subiectul. Aveţi toate motivele să faceţi asta, mai ales că o persoană dragă vă va lua apărarea şi vă va ajuta să faceţi faţă reproşurilor.


Horoscop 26 martie 2016, Taur:

Urmează o zi importantă pentru voi! Veţi găsi soluţii la o problemă care vă macină de multă vreme. Vă veţi simţi uşuraţi şi mult mai încrezători în viitor. Sunteţi foarte legaţi de familie şi de oamenii dragi din viaţa voastră, dar nu înseamnă că trebuie să lăsaţi viaţa personală să o afecteze pe cea profesională.


Horoscop 26 martie 2016, Gemeni:

Sâmbătă veţi fi foarte mulţumiţi de viaţa voastră şi veţi fi recunoscători pentru prietenii pe care îi aveţi. Şi la muncă sunteţi într-o formă de zile mari. Aveţi calităţi de lideri şi daţi dovadă de eficienţă în tot ce faceţi. Dacă aveţi răbdare, aceste calităţi se vor transforma, în curând, într-o promovare sau într-o mărire de salariu.


Horoscop 26 martie 2016, Rac:

Aflaţi că o cunoştinţă a împrăştiat vorbe despre voi care vă afectează reputaţia. Va trebui să faceţi unele cercetări şi să aflaţi motivele pentru care vrea să vă calomnieze. Poate încearcă să se răzbune pe ceva ce i-aţi făcut voi, iar scuzele din partea voastră o vor face să retragă ce a spus. În carieră, încercaţi să treceţi peste nemulţumirile emoţionale şi concentraţi-vă pe beneficiile concrete pe care le aveţi.


Horoscop 26 martie 2016, Leu:

Astăzi sunteţi mai sentimentali decât de obicei şi s-ar putea să vă certaţi cu cei din jur. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu daţi curs emoţiilor negative. La birou pot apărea tensiuni cu şefii sau colegii. Nu vă ambiţionaţi să schimbaţi lucruri care sunt de neclintit, chiar dacă sunteţi nişte persoane capabile şi pline de calităţi.


Horoscop 26 martie 2016, Fecioară:

Oricât aţi fi de ocupaţi, este o zi în care ar trebui să vă ocupaţi doar de voi. Luaţi-vă liber dacă puteţi, dacă nu, încercaţi să vă stresaţi cât mai puţin la locul de muncă. Luaţi-vă pauze, discutaţi cu oamenii dragi, mâncaţi o prăjitură şi staţi în aer liber. Aveţi nevoie de odihnă şi de activităţi care să vă încarce bateriile.


Horoscop 26 martie 2016, Balanţă:

Nu sunteţi în apele voastre, aşa că încercaţi să interacţionaţi cât mai puţin cu oamenii din jurul vostru. Nici colegii nu sunt foarte amabili cu voi, de aceea ar fi bine să nu intraţi în conflicte. Nu vă aglomeraţi la birou, aveţi tot timpul din lume să terminaţi ce aveţi de făcut de luni încolo. Nu uitaţi să luaţi pauze, sunt mai importante decât credeţi. În relaţiile personale, încercaţi să vă desprindeţi de cei care profită de voi.


Horoscop 26 martie 2016, Scorpion:

Aveţi foarte multă energie! Munciţi mult şi sunteţi foarte ambiţioşi la locul de muncă, iar asta vă aduce laude din partea şefilor. Colegii s-ar putea să vă reproşeze faptul că vă folosiţi de munca lor, pentru a culege roadele. Dacă ştiţi că acuzaţiile sunt nefondate, nu plecaţi urechea la ele.


Horoscop 26 martie 2016, Săgetător:

Astăzi pot apărea probleme în relaţia cu persoana iubită. Vă simţiţi copleşiţi de responsabilităţi, aveţi impresia că munciţi prea mult pentru ca lucrurile să meargă şi nu sunteţi foarte pricepuţi în a vorbi despre ce simţiţi. Nu puneţi presiune pe voi. Luaţi lucrurile cu calm, spuneţi-i ce vă nemulţumeşte şi poate veţi găsi înţelegere sau veţi observa unele schimbări.


Horoscop 26 martie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi sensibili la emoţiile celor din jur. Trăiţi totul foarte intens, iar asta s-ar putea să vă facă probleme. Oamenii care vă cunosc vor crede că sensibilitatea voastră maschează interese ascunse. Mai bine nu spuneţi tot ce simţiţi şi îi lăsaţi pe ceilalţi să înţeleagă ce vor din tăcerea voastră.


Horoscop 26 martie 2016, Vărsător:

Vă aşteaptă o zi plină! Vă implicaţi în numeroase activităţi sociale, dar nu va lipsi nici romantismul din viaţa voastră. Dacă vreţi să vă distraţi, nu ezitaţi să ieşiţi în oraş. Mergeţi în locuri în care puteţi cunoaşte multe persoane şi faceţi-vă relaţii noi. Sunt şanse să vă cunoaşteţi astăzi sufletul pereche. Fiţi deschişi, se pot întâmpla minuni.


Horoscop 26 martie 2016, Peşti:

Nu veţi avea o zi lipsită de griji, mai ales că sunteţi preocupaţi de situaţia voastră financiară. Nu vă faceţi prea multe griji, pentru că veţi reuşi să o scoateţi la capăt. Sunt şanse chiar să primiţi o promovare sau o mărire de salariu. Veţi realiza lucruri importante în carieră, care vă vor aduce doar laude.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS