Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 22 martie 2016


Horoscop 22 martie 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; reuşiţi să vă concentraţi foarte bine şi să vă ocupaţi de sarcinile rămase nerezolvate. După orele prânzului, aveţi ocazia să participaţi la o şedinţă de afaceri extrem de importantă. O ţinută complet neagră vă ajută să vă simţiţi încrezători şi foarte relaxaţi.


Horoscop 22 martie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de 22 martie este una foarte bună pentru viaţa profesională; reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi să luaţi decizii bune pentru un proiect important. Spre seară, se prea poate să ieşiţi în oraş alături de o persoană foarte dragă; o rochie ocazională este recomandată în această situaţie.


Horoscop 22 martie 2016, Gemeni:

Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme personale; staţi la cozi şi încercaţi să aveţi răbdare astfel încât să rezolvaţi o dată pentru totdeauna aceste situaţii destul de aglomerate. O pereche de adidaşi confortabili vă ajută să rezistaţi întreaga zi fără nicio problemă.


Horoscop 22 martie 2016, Rac:

În prima parte a zilei de 22/03/2016 vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe de rezolvat şi un timp destul de scurt la dispoziţie. Dacă vă păstraţi calmul şi vă planificaţi bine timpul, reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Spre seară, participaţi la un eveniment frumos; o rochie elegantă este necesară.


Horoscop 22 martie 2016, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi ocazia să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce multe oportunităţi nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Spre seară, trebuie să îi cumpăraţi unei persoane dragi un cadou frumos; nu aveţi cum să daţi greş cu un accesoriu sofisticat.


Horoscop 22 martie 2016, Fecioară:

Astăzi primiţi o sumă de bani destul de frumoasă; poate fi vorba de beneficiile pe care le luaţi după un proiect încheiat recent sau chiar o restituire de împrumut făcut unei persoane apropiate. Hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a vă completa garderoba vestimentară; nu uitaţi de o pereche de pantofi eleganţi.


Horoscop 22 martie 2016, Balanţă:

Pe plan personal, treceţi printr-o schimbare bruscă; poate fi vorba despre o decizie frumoasă luată în relaţia cu partenerul de viaţă sau chiar despre o nouă relaţie sentimentală. Multe lucruri frumoase vă aşteaptă. Spre seară, se prea poate să mergeţi la cumpărături.


Horoscop 22 martie 2016, Scorpion:

Astrele se pot juca puţin cu mintea voastră astăzi în sensul că ajungeţi să vă implicaţi în mai multe proiecte fără să ştiţi unde vreţi să ajungeţi pe plan profesional; important este să aveţi un drum stabilit şi câteva planuri pe care să le urmaţi pentru a ajunge acolo unde trebuie. Spre seară, sunteţi în căutarea unei rochii elegante pentru un viitor eveniment.


Horoscop 22 martie 2016, Săgetător:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; încercaţi să vă concentraţi încât să vă rezolvaţi toate sarcinile până în orele prânzului. Pe plan personal, simţiţi nevoia unor schimbări; puteţi începe cu câteva modificări prin casă. Micile decoraţiuni pot face diferenţa.


Horoscop 22 martie 2016, Capricorn:

Astăzi participaţi la numeroase întâlniri cu partenerii de afaceri; urmează o perioadă de foc şi trebuie să puneţi la punct ultimele detalii pentru viitoarele proiecte. Spre seară, încercaţi să vă răsplătiţi pentru munca făcută cu o şedinţă de cumpărături.


Horoscop 22 martie 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei astrele vă scot în cale o persoană interesantă, care va juca un rol crucial în viaţa voastră personală. Încă nu se ştie dacă este vorba despre un prieten sau chiar despre un posibil partener de cuplu. Spre seară, sunteţi în căutarea unui cadou frumos pentru un membru al familiei.


Horoscop 22 martie 2016, Peşti:

Pentru ziua de astăzi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare; vă este dificil, însă faceţi tot posibilul să comunicaţi cu oamenii încăpăţânaţi cu care intraţi în contact. După orele prânzului, trebuie să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de problemele personale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS