Horoscop Urania zilnic: luni, 21 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 martie 2016


Horoscop 21 martie 2016, Berbec:

Astăzi vă daţi seama că oamenii nu sunt foarte atenţi la sentimentele voastre. Este posibil să fie mai atenţi la fapte, decât la emoţii, dar încercaţi să nu luaţi personal această atitudine. Comunicarea cu o persoană apropiată decurge anevoios, dar înainte să vă enervaţi, rugaţi pe cineva să intermedieze discuţia.


Horoscop 21 martie 2016, Taur:

Astăzi simţiţi că persoanele din jurul vostru s-au întors împotriva voastră şi au pierdut interesul pentru ce aveţi voi de spus. S-ar putea ca tot ce vedeţi să fie o reflecţie a lucrurilor pe care le faceţi celorlalţi. Nu prea ştiţi să îi ascultaţi cu adevărat pe ceilalţi, pentru că sunteţi prea preocupaţi de voi.


Horoscop 21 martie 2016, Gemeni:

Astăzi lăsaţi-vă emoţiile să se împletească cu imaginaţia voastră şi discutaţi deschis despre sentimentele voastre. De obicei, sunteţi foarte raţionali, iar asta s-ar putea să vă facă să pierdeţi din vedere detaliile care conţin informaţii importante despre o situaţie. Astăzi este indicat să renunţaţi la partea voastră analitică şi să vă bazaţi mai mult pe intuiţie.


Horoscop 21 martie 2016, Rac:

Luni aveţi încredere că aveţi toate informaţiile necesare pentru a lua decizii corecte. Vă simţiţi foarte bine, mai ales din punct de vedere emoţional. Folosiţi această încredere în voi pentru a realiza ceea ce vă doriţi. Când vreţi să vă relaxaţi, visaţi cu ochii deschişi la viaţa pe care v-o doriţi.


Horoscop 21 martie 2016, Leu:

O persoană apropiată vă va provoca emoţional şi va avea nevoie de toată atenţia voastră. Sunteţi foarte conştienţi de ce se întâmplă în jurul vostru şi reuşiţi să le daţi celorlalţi sfaturi bune, care îi ajută să coboare cu picioarele pe pământ. Ar fi o idee bună să încetiniţi ritmul şi să vă mai relaxaţi din când în când.


Horoscop 21 martie 2016, Fecioară:

Astăzi aveţi ocazia să vă ocupaţi de problemele interioare care vă macină de ceva vreme. Încercaţi să fiţi sinceri cu voi şi nu îi lăsaţi pe ceilalţi să vă distragă atenţia. Nici munca, nici viaţa personală nu trebuie să vă ocupe mintea. Ceilalţi nu vor avea cum să vă ajute sau să vă lămurească, pentru că nu ştiu ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 21 martie 2016, Balanţă:

Luni sunteţi puţin confuzi, iar asta vă face să nu vă concentraţi foarte bine şi să nu fiţi foarte atenţi la ce se discută în jurul vostru. Încercaţi să nu faceţi nimic care necesită efort fizic sau intelectual, pentru că nu veţi fi mulţumiţi de rezultat. Cel mai bine este să vă relaxaţi, ieşiţi în aer liber, întâlniţi-vă cu prietenii, vă veţi simţi foarte bine la finalul zilei.


Horoscop 21 martie 2016, Scorpion:

Astăzi ar trebui să vă implicaţi în activităţi artistice sau să faceţi o scurtă călătorie care să vă încarce bateriile. Intuiţia şi gândirea pozitivă vă vor ajuta să depăşiţi o situaţie financiară dificilă. După-amiază veţi fi foarte activi din punct de vedere social. Nu este o zi bună să faceţi speculaţii de niciun fel, pentru că s-ar putea să vă pripiţi.


Horoscop 21 martie 2016, Săgetător:

Schimbările din viaţa voastră sentimentală se vor dovedi benefice. Comunicaţi foarte bine cu ceilalţi şi vă faceţi cu uşurinţă prieteni noi. Sunt şanse să începeţi o relaţie nouă, care se va dovedi una de durată şi fericită. Fiţi atenţi la sarcinile profesionale, pentru că se pot ascunde capcane.


Horoscop 21 martie 2016, Capricorn:

Aşteptaţi-vă ca persoana iubită să vă facă un cadou care să vă lase fără suflare. Seara veţi petrece momente frumoase în compania prietenilor şi partenerului vostru. Intuiţia vă va ajuta să luaţi decizii bune în carieră. Încercaţi să vă faceţi timp pentru a vizita o rudă în vârstă. Are nevoie de voi mai mult ca oricând, chiar dacă nu vă spune asta.


Horoscop 21 martie 2016, Vărsător:

Nu trebuie să fiţi atât de rigizi şi să încercaţi să controlaţi totul în detaliu, ci mai lăsaţi lucrurile să evolueze şi în voia lor. Zâmbiţi, glumiţi şi bucuraţi-vă de drumul care duce unde vrea el, căci sunt mari şanse să fie cel corect. Seara, vă relaxaţi în prezenţa rudelor.


Horoscop 21 martie 2016, Peşti:

Este un moment bun să luaţi o decizie importantă în viaţa personală. Faceţi-vă planuri de viitor în legătură cu viaţa voastră sentimentală. Dacă persoana iubită vă propune să vă mutaţi împreună, nu staţi prea mult pe gânduri, dacă aţi aşteptat mult timp această întrebare. Nu vă implicaţi în activităţi profesionale, pentru că nu vă concentraţi foarte bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS