Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 martie 2016


Horoscop 11 martie 2016, Berbec:

Vineri este recomandat să staţi departe de întâlnirile de afaceri; deşi va exista un rezultat al muncii voastre, acesta va fi unul mai puţin de succes decât aţi sperat. A doua jumătate a zilei va fi favorabilă pentru a face achiziţii pentru casă sau pentru o persoană dragă.


Horoscop 11 martie 2016, Taur:

Cheia succesului este capacitatea voastră de a negocia şi de a îndeplini termenii acordului realizat cu mult profesionalism. În discuţiile cu partenerii de afaceri reuşiţi ceea ce vă propuneţi, trebuie doar să vă păstraţi calmul; abordarea voastră îmbunătăţeşte şi relaţia cu viitorii colaboratori.


Horoscop 11 martie 2016, Gemeni:

Sunteţi întotdeauna pe fugă, iar munca excesivă din ultima perioadă pare să pună stăpânire pe voi; vă este tot mai dificil să vă concentraţi, de aceea astrele vă recomandă să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 11 martie 2016, Rac:

Contează foarte mult să aveţi încredere în voi în discuţiile de care vă ocupaţi astăzi; disciplina şi atenţia la detalii devin tot mai necesare în această perioadă când vreţi să creşteţi în carieră şi să ajungeţi acolo unde v-aţi dorit. Spre seară, aveţi parte de momente de linişte care vă vor ajuta să vă puneţi gândurile în ordine.


Horoscop 11 martie 2016, Leu:

Relaţia cu membrii familiei se poate deteriora din cauza unei decizii luate de o persoană foarte dragă. Depinde de voi să rezolvaţi această problemă, însă vă este atât de dificil să luaţi o decizie corectă având în vedere că la mijloc sunt sentimentele oamenilor importanţi din viaţa voastră.


Horoscop 11 martie 2016, Fecioară:

Fiecare moment petrecut la locul de muncă este unul crucial pentru voi; este posibil ca astăzi să participaţi la o întâlnire importantă cu partenerii de afaceri pentru a discuta despre viitorul vostru în cadrul companiei. Veştile bune nu întârzie să apară.


Horoscop 11 martie 2016, Balanţă:

Această perioadă este una agitată şi destul de dificilă pentru viaţa voastră personală; trebuie să încercaţi să vă relaxaţi şi să petreceţi cât mai mult timp de unii singuri pentru a vă înţelege emoţiile şi gândurile. În cazul în care simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva, asiguraţi-vă că este o persoană de încredere.


Horoscop 11 martie 2016, Scorpion:

Problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional pot fi rezolvate cu multă uşurinţă dacă învăţaţi să aveţi răbdare şi să ascultaţi la ce spun cei din jurul vostru; lăsaţi deoparte mândria şi încercaţi să comunicaţi mai mult cu partenerii de afaceri şi colegii de proiecte.


Horoscop 11 martie 2016, Săgetător:

Ziua de 11 martie este una destul de încărcată, cu multe probleme şi proiecte de care trebuie să vă ocupaţi de unii singuri. Vă vedeţi nevoiţi să vă planificaţi bine timpul încă de la primele ore ale dimineţii pentru a vă ocupa de toate sarcinile primite. Spre seară, vreţi doar să vă bucuraţi de puţin timp de unii singuri.


Horoscop 11 martie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de vineri sunteţi concentraţi asupra vieţii de afaceri; un proiect nou apare la orizont şi faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa voi de el. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 11 martie 2016, Vărsător:

Astăzi este posibil să apară o mică problemă pe plan sentimental; o discuţie cu partenerul de cuplu se poate transforma într-o adevărată ceartă dacă nu ştiţi cum să evitaţi această situaţie. Sunteţi încăpăţânaţi şi nu vreţi să lăsaţi de la voi, aşa că lucrurile pot fi şi mai dificile.


Horoscop 11 martie 2016, Peşti:

Şefii vă conving să renunţaţi la planurile voastre deoarece vor să plecaţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de un proiect important. Au încredere în voi şi ştiu că relaţia pe care o aveţi cu partenerii de afaceri este una specială.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS