Horoscop Urania zilnic: luni, 29 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 februarie 2016


Horoscop 29 februarie 2016, Berbec:

Realizaţi astăzi că relaţia pe care o aveţi nu vă mai mulţumeşte, întrucât partenerul nu reuşeşte să vă ofere siguranţă emoţională. Cel mai bine ar fi să discutaţi deschis despre sentimente. Este o zi care necesită din partea voastră câteva ore de reflectat. Capacitatea voastră intelectuală nu va fi pusă la îndoială.


Horoscop 29 februarie 2016, Taur:

Certurile cu partenerul de viaţă par să fie fără sfârşit, iar astăzi lucrurile se înrăutăţesc, ceea ce vă strică starea de spirit încă de la primele ore ale dimineţii. Încercaţi să nu duceţi cu voi la serviciu problemele de acasă. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi în felul acesta veţi uita o vreme de necazuri.


Horoscop 29 februarie 2016, Gemeni:

Aflaţi azi că cineva vă iubeşte în secret. Vă daţi seama că, de fapt, semnale existau de multă vreme, dar că nu le-aţi luat în seamă. La serviciu devine frustrant să fiţi nevoiţi să colaboraţi cu cineva foarte diferit de voi. Sunteţi hotărâţi să nu mai acceptaţi nicio situaţie în care să vă fie subminată autoritatea.


Horoscop 29 februarie 2016, Rac:

Sunteţi irascibili şi vă deranjează oricine încearcă să intre în legătură cu voi. Ca să vă puteţi odihni mai mult evitaţi să mai rămâneţi până noaptea târziu la birou. Nu lăsaţi tristeţea să vă strice ziua. Încercaţi să uitaţi ceea ce vă macină şi găsiţi o activitate care vă poate binedispune. Apelaţi la prieteni dacă singuri nu puteţi.


Horoscop 29 februarie 2016, Leu:

O serie de evenimente neprevăzute vă iau prin surprindere. Cu toate astea reuşiţi să reacţionaţi chiar bine şi preluaţi iniţiativa pentru ca rezultatele să nu întârzie. Chiar dacă această atitudine va stârni animozităţi, încercaţi să nu intraţi în conflict cu un coleg care brusc devine antipatic şi aruncă ironii gratuite.


Horoscop 29 februarie 2016, Fecioară:

Este multă agitaţie la serviciu, trebuie să alergaţi într-o mulţime de locuri şi sunteţi destul de obosiţi ca să mai reuşiţi să vă organizaţi ca la carte. Cereţi ajutorul colegilor sau al şefilor şi veţi găsi înţelegere. Ziua vă poate aduce schimbări bruşte de dispoziţie. Puteţi să fiţi veseli, iar în următoarele minute să vă întristaţi.


Horoscop 29 februarie 2016, Balanţă:

Pentru voi se anunţă o zi obişnuită, în care programul cotidian nu suferă nicio modificare majoră. Secretul stă azi în detalii, mai ales la serviciu. Dacă deveniţi obsesivi şi critici, acest lucru v-ar putea determina să pierdeţi din vedere un termen limită important.


Horoscop 29 februarie 2016, Scorpion:

Vă va fi destul de greu azi să ţineţi pasul cu schimbările din jurul vostru şi să reacţionaţi rapid la acestea. Totuşi, veţi avea ocazia să vedeţi dacă viteaza voastră de reacţie este destul de mare încât să rezolvaţi o anumită problemă. Seara trebuie să faceţi nişte cumpărături neprevăzute, iar asta vă afectează bugetul.


Horoscop 29 februarie 2016, Săgetător:

Nu prea găsiţi pe nimeni pe aceeaşi lungime de undă cu voi, cu atât mai mult cu cât azi iese la iveală latura întunecată a firii voastre. Vă lăsaţi conduşi de ceea ce simţiţi şi de aceea este posibil să experimentaţi stări emoţionale pe care nu le-aţi mai trăit niciodată. Profitaţi la maximum de compania persoanei iubite.


Horoscop 29 februarie 2016, Capricorn:

Aţi rămas în urmă cu unele proiecte ori sarcini de la serviciu şi sunteţi nevoiţi să petreceţi la birou mai mult timp decât v-aţi propus. Din punct de vedere psihic vă simţiţi foarte obosiţi. Din fericire, persoana iubită este pe fază şi vă face azi o bucurie nesperată, fapt care vă va însenina puţin.


Horoscop 29 februarie 2016, Vărsător:

Vă implicaţi într-o discuţie destul de aprinsă la serviciu şi să aveţi o conversaţie constructivă vi se pare azi aproape imposibil. Nu trebuie să căutaţi modalităţi noi pentru a forţa situaţia spre succes, pur şi simplu norocul va fi de partea voastră astăzi. Nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de reuşitele voastre.


Horoscop 29 februarie 2016, Peşti:

Astrele vă protejează viaţa sentimentală şi vă ajută să îndepliniţi promisiunile pe care le-aţi făcut persoanei iubite. Controlaţi-vă emoţiile pentru ca cei din jur să nu îşi schimbe părerea despre voi. Se dă o luptă pentru putere, iar voi trebuie neapărat să ieşiţi învingători, aşa că ascundeţi-vă slăbiciunile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS