Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 28 februarie 2016


Horoscop 28 februarie 2016, Berbec:

V-aţi propus ca această zi să fie de pomină, plină de voie bună, motiv pentru care puneţi la cale o petrecere la care să vă chemaţi nu doar prietenii, ci şi rudele şi vecinii. Dacă dimineaţa ieşiţi la cumpărături pentru a lua toate cele necesare, după-amiază vă puneţi pe curăţenie şi pe amenajat casa pentru o petrecere.


Horoscop 28 februarie 2016, Taur:

Vă doriţi ca în această zi să vă odihniţi, însă acest lucru pare aproape imposibil. Mai aveţi încă nişte restanţe, nişte proiecte la care aveţi de lucru, motiv pentru care nu veţi fi aproape deloc liberi. Tocmai de aici şi atmosfera de acasă devine tensionată, iar lipsa de înţelegere a partenerului vă irită şi mai mult.


Horoscop 28 februarie 2016, Gemeni:

Vă simţiţi relaxaţi, astfel că decideţi să staţi acasă, pentru a profita cât mai mult de zilele libere. Aveţi noroc la capitolul sentimente. O relaţie de lungă durată se anunţă mai devreme decât vă aşteptaţi, iar primii paşi îi veţi face chiar astăzi. Succes!


Horoscop 28 februarie 2016, Rac:

Vă simţiţi foarte irascibili, puşi ca pe foc. Când planurile voastre pe termen lung nu ies aşa cum vreţi, s-ar putea să luaţi lucrurile prea personal. Însă schimbarea este un lucru bun, reţineţi asta! Vi se returnează o sumă importantă de bani şi reuşiţi să vă satisfaceţi un moft la care năzuiaţi de ceva vreme.


Horoscop 28 februarie 2016, Leu:

Vreţi să fiţi singuri. Nu vă doriţi altceva decât să leneviţi în pijamale de dimineaţă până seara. Da, până seara, căci de cum se lasă întunericul vă vine cheful de distracţie şi ieşiţi singuri în oraş, unde vă testaţi puterea de seducţie.


Horoscop 28 februarie 2016, Fecioară:

Nu staţi o clipă astăzi. Chiar dacă este duminică, aveţi o zi plină de acţiune. Aveţi o mulţime de comisioane de făcut şi alergaţi dintr-o parte în alta a oraşului. Reuşiţi să recuperaţi şi o sumă frumuşică, doar că nu apucaţi să ajungeţi cu banii acasă pentru că vă opriţi la cumpărături şi îi cheltuiţi rapid. Abia seara mai reuşiţi să vă odihniţi picioarele.


Horoscop 28 februarie 2016, Balanţă:

Aveţi de suferit din punct de vedere financiar, iar acest lucru vă va face să vă simţiţi destul de rău astăzi. Nu aveţi ce să faceţi, aşa că relaxaţi-vă. Este un timp perfect pentru a vă gândi viitorul. În felul acesta veţi şti ce aveţi de făcut şi toate deciziile pe care le veţi lua vor fi cele potrivite.


Horoscop 28 februarie 2016, Scorpion:

Nu reuşiţi nicicum să intraţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Aşa ajungeţi să vă împrumutaţi de la o rudă pentru a vă mai putea plăti nişte facturi restante. Evident că nu sunteţi în apele voastre şi orice ar face prietenii să vă înveselească nu reuşesc. După-amiază vă aşezaţi în pat şi vă odihniţi.


Horoscop 28 februarie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte senzuali. Vă simţiţi vii şi pasionali, dornici să vă bucuraţi de viaţă şi de oamenii speciali din ea. Este o zi perfectă pentru a plănui o seară romantică alături de partener. Gătiţi o cină delicioasă, aprindeţi nişte lumânări şi lăsaţi lucrurile să îşi urmeze cursul.


Horoscop 28 februarie 2016, Capricorn:

Vă confruntaţi cu o serie de probleme de sănătate care se vor dovedi a fi destul de grave. Nu veţi face altceva decât să staţi la pat pentru a vă simţi mai bine. Familia vă oferă nişte sfaturi şi anume să nu irosiţi banii pe lucruri inutile, iar aceste vorbe vă deranjează. Reacţionaţi destul de impulsiv.


Horoscop 28 februarie 2016, Vărsător:

Nu lăsaţi sistemul nervos să se suprasolicite şi să vă distrugă o zi perfectă. Acţionaţi rapid! Seara, veţi avea parte de momente minunate alături de persoana iubită şi de prieteni. O ieşire în oraş vă va face foarte bine.


Horoscop 28 februarie 2016, Peşti:

Aveţi o minte activă şi o imaginaţie mult mai intensă decât credeţi. Veţi simţi, la un moment dat, că vă va exploda creierul, pentru că veţi auzi multe informaţii în jurul vostru şi va fi greu să ţineţi pasul. Luaţi o pauză de câteva minute şi faceţi-vă un pic de ordine în gânduri. Puteţi trece pe foaie unele lucruri, este o metodă bună de a vă descărca mintea. O plimbare în aer liber sau un pic de sport vă va ajuta să vă liniştiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS