Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 februarie 2016


Horoscop 27 februarie 2016, Berbec:

Nu este exclus ca astăzi să prindeţi accidental o vânzare bună la un preţ foarte bun sau să negociaţi un contract de zile mari. În relaţiile personale aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări destul de importante, care vă vor aduce liniştea pe care o căutaţi de foarte mult timp. În sfârşit lucrurile se aranjează aşa cum vă doriţi.


Horoscop 27 februarie 2016, Taur:

Se pare că ziua de sâmbătă este cea mai bună pentru proiecte, întâlniri şi planuri viitoare. Imaginaţia voastră nu cunoaşte limite şi vă descurcaţi de minune în ideile pe care vreţi să le prezentaţi şefilor. Spre seară revedeţi persoane dragi, cu care nu v-aţi mai întâlnit de ceva timp.


Horoscop 27 februarie 2016, Gemeni:

Situaţia ciudată de astăzi vă face să alegeţi între ciocan şi nicovală; vă este destul de dificil să gândiţi şi decideţi să lăsaţi ca timpul să rezolve totul. Însă această decizie nu vă ajută prea mult, ci doar vă încurcă şi mai mult planurile. Astrele vă recomandă să vă faceţi timp pentru a vă pune în ordine gândurile şi ideile încât să ştiţi ce vă doriţi.


Horoscop 27 februarie 2016, Rac:

Astăzi visaţi cu ochii deschişi şi nu prea vă stă mintea la lucruri serioase. Nu aveţi foarte multă energie, aşa că încercaţi să nu vă luaţi foarte multe sarcini la locul de muncă. O problemă sentimentală s-ar putea să vă dea bătăi de cap. Nu este o idee bună să trageţi concluzii pripite sau să luaţi decizii importante, pentru că nu gândiţi foarte raţional. Nu îi judecaţi pe oamenii din jurul vostru, pentru că le veţi răni orgoliul.


Horoscop 27 februarie 2016, Leu:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de problemele profesionale; este posibil să participaţi la câteva întâlniri sau conferinţe importante, care vă vor ajuta să vedeţi totul cu alţi ochi. După orele prânzului, îndrăzniţi să preluaţi iniţiativa într-o chestiune destul de importantă; şansele de succes sunt foarte mari.


Horoscop 27 februarie 2016, Fecioară:

Se prea poate ca astăzi să primiţi câteva responsabilităţi noi; vă vedeţi nevoiţi să vă amânaţi planurile, iar partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit de această decizie. Recomandat este să vă ocupaţi de problemele profesionale cât mai repede încât să aveţi timp şi de viaţa personală.


Horoscop 27 februarie 2016, Balanţă:

Se prea poate ca astăzi să fiţi nevoiţi să coordonaţi un grup mic de oameni pentru o călătorie de câteva zile, cel mai probabil doar pentru azi şi mâine. Trebuie să fiţi foarte atenţi şi să aveţi grijă cum gestionaţi această situaţie astfel încât toată lumea să fie mulţumită. Vă daţi seama de cât de mare este această responsabilitate în momentul în care începeţi să vedeţi nemulţumiţi.


Horoscop 27 februarie 2016, Scorpion:

Astăzi întâlniţi o persoană din trecut care a însemnat mult pentru voi; trebuie să luaţi o decizie cu privire la relaţia pe care o aveţi. Încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru, ci alegeţi cu inima. Gândiţi-vă foarte bine la pasul pe care vreţi să îl faceţi deoarece este unul definitiv şi apoi nu mai există cale de mijloc.


Horoscop 27 februarie 2016, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu se răceşte în această perioadă; recomandat este să încercaţi să aveţi răbdare, să îi oferiţi libertatea de care are nevoie, fără a îl mai controla. O rudă mai în vârstă vă poate da un sfat destul de bun care vă va ajuta mult pe viitor.


Horoscop 27 februarie 2016, Capricorn:

Vă doriţi foarte mult să vă terminaţi sarcinile primite la locul de muncă, însă cu cât orele trec cu atât vă este şi mai dificil să vă concentraţi şi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Recomandat este să amânaţi aceste sarcini deoarece este posibil să faceţi greşeli majore dacă încercaţi să vă ocupaţi de ele.


Horoscop 27 februarie 2016, Vărsător:

În această dimineaţă trebuie să vă ocupaţi de problemele profesionale; astrele vă recomandă să o luaţi treptat astfel încât să reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai scurt pentru a vă întâlni cu un membru al familiei sau un prieten foarte drag.


Horoscop 27 februarie 2016, Peşti:

Astăzi vă daţi seama că nu sunteţi mulţumiţi de bugetul vostru; simţiţi că puteţi face mult mai multe pe plan profesional şi vă gândiţi serios la câteva schimbări pentru ca situaţia să fie în favoarea voastră. Priviţi lucrurile în ansamblu şi luaţi o decizie doar după ce aţi discutat cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS