Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 februarie 2016


Horoscop 2 februarie 2016, Berbec:

Un eşec profesional sau o discuţie în contradictoriu s-ar putea să vă supere astăzi. Dimineaţa luaţi o decizie care vă va schimba tot programul. O tensiune va apărea în viaţa de cuplu dacă refuzaţi o invitaţie. Ar trebui să fiţi mai înţelegători cu oamenii apropiaţi vouă şi este chiar indicat să vă relaxaţi un pic.


Horoscop 2 februarie 2016, Taur:

Dacă aţi planificat o vizită astăzi, ar trebui să o amânaţi, pentru că s-ar putea să nu decurgă potrivit aşteptărilor. Este o zi bună să faceţi planuri de viitor mai ales în privinţa căminului sau locuinţei voastre. După-amiază sunt şanse mari să primiţi o sumă de bani semnificativă sau o ofertă de job part-time.


Horoscop 2 februarie 2016, Gemeni:

S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu oamenii dragi şi să luaţi o decizie pripită. Nu este o zi bună să luaţi decizii în dragoste, pentru că le veţi regreta. Este o zi bună să vă implicaţi în proiecte îndrăzneţe. Evitaţi călătoriile în interes personal, pentru că nu vor ieşi cum vă aşteptaţi.


Horoscop 2 februarie 2016, Rac:

Dimineaţa, un prieten sau un coleg de muncă în care aţi avut încredere s-ar putea să vă dezamăgească. Cu cât treceţi mai repede peste, cu atât mai bine. Veţi fi plini de energie şi veţi reuşi să faceţi tot ce vă propuneţi, dacă vă păstraţi puterea de concentrare. Nu faceţi investiţii care nu vi se par sigure.


Horoscop 2 februarie 2016, Leu:

O ceartă cu o persoană în vârstă din familie vă va da de gândit. Întrebaţi-vă dacă i-aţi tratat aşa cum trebuie pe oamenii din jurul vostru în ultima vreme. Ar trebui să fiţi mai precauţi, înainte de a deschide gura, pentru a evita un scandal sau o dezamăgire în viaţa sentimentală.


Horoscop 2 februarie 2016, Fecioară:

O întâlnire profesională nu va decurge potrivit aşteptărilor. Nu renunţaţi! Pur şi simplu astăzi nu este o zi bună pentru afaceri, dar puteţi încerca şi mâine. Veţi petrece momente frumoasă alături de o persoană dragă. Este o zi perfectă pentru planificarea unei călătorii.


Horoscop 2 februarie 2016, Balanţă:

Astăzi aveţi foarte multe pe cap, dar ar trebui să o luaţi uşor şi să vă relaxaţi. Dimineaţa s-ar putea să fiţi tentaţi să cheltuiţi o sumă mare de bani. Ar trebui să fiţi precauţi, pentru că nu este o perioadă bună pentru cheltuieli inutile. Sunt şanse mari să întâlniţi o persoană specială, alături de care vă puteţi face planuri de viitor.


Horoscop 2 februarie 2016, Scorpion:

Nu este o zi bună să vă implicaţi în activităţi noi. Nu veţi reuşi să găsiţi cele mai bune soluţii la problemele care apar şi s-ar putea să fiţi dezamăgiţi. Dimineaţa veţi fi cu capul în nori şi veţi neglija problemele importante. Faceţi-vă o listă cu priorităţi şi încercaţi să o respectaţi.


Horoscop 2 februarie 2016, Săgetător:

Oamenii nu vă vor aprecia ideile, dar nu ar trebui ca asta să vă dezamăgească. Nu semnaţi acte oficiale şi nu amânaţi planurile pe care le-aţi făcut în carieră. Veţi avea parte de satisfacţii importante în viaţa sentimentală. O relaţie bună veţi avea şi cu membri mai tineri din familie.


Horoscop 2 februarie 2016, Capricorn:

Evenimente neaşteptate vă vor face să vă schimbaţi programul astăzi. Sunt mari şanse să fiţi nevoiţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, iar asta îl va supăra pe partenerul de cuplu. Rămâneţi calmi şi încercaţi să evitaţi certurile. Sunteţi foarte entuziasmaţi şi vă faceţi planuri măreţe de viitor.


Horoscop 2 februarie 2016, Vărsător:

Dacă aşteptaţi să primiţi o sumă de bani, sunt mari şanse să nu se întâmple astăzi. Aveţi grijă să nu vă amânaţi sarcinile de la serviciu, pentru că veţi ajunge să fiţi copleşiţi în cele din urmă. Este o zi foarte bună să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţiile sunt favorizate, iar munca în echipă va decurge foarte bine.


Horoscop 2 februarie 2016, Peşti:

Vă simţiţi cu capul în nori şi s-ar putea să neglijaţi probleme importante. Nu este o zi bună să începeţi proiecte noi, pentru că vă veţi grăbi şi riscaţi să stricaţi totul. Sunt şanse mari să îndepliniţi tot ce v-aţi propus, dacă rămâneţi concentraţi şi vă axaţi pe lucrurile care contează cu adevărat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS