Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 februarie 2016


Horoscop 19 februarie 2016, Berbec:

Activităţile de care vă ocupaţi astăzi par a fi mult mai dificile şi mai stresante decât vă aşteptaţi; pentru a rezolva toate problemele cu care vă confruntaţi, se prea poate să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri majore. Seara, în schimb, este una destul de liniştită.


Horoscop 19 februarie 2016, Taur:

În prima parte a zilei de vineri trebuie să încercaţi să vă abţineţi de la a lua măsuri active; pot apărea câteva probleme pe care cu greu reuşiţi să le rezolvaţi. În schimb, axaţi-vă pe planuri şi viitoarele proiecte. Aveţi multe idei bune cu care vă puteţi impresiona şefii.


Horoscop 19 februarie 2016, Gemeni:

Ziua de vineri vine cu multe noutăţi frumoase pentru voi; chiar dacă sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi destul de repede acestor schimbări, rămâneţi cu zâmbetul pe buze deoarece ştiţi că este în favoarea voastră. Spre seară, aveţi parte de o discuţie nu tocmai plăcută cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 februarie 2016, Rac:

Ziua de vineri vă poate aduce multe veşti neaşteptate. Pentru schimbările pe care vreţi să le faceţi în viaţa profesională, aveţi nevoie de fonduri suplimentare. Astrele vă recomandă să nu faceţi împrumuturi la prieteni pentru că este posibil să apară mici probleme în relaţia voastră.


Horoscop 19 februarie 2016, Leu:

Prima parte a zilei de vineri se anunţă a fi una destul de complicată, cu multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; totuşi, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să rezolvaţi toate sarcinile. Spre seară, partenerul de cuplu sau un membru al familiei vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 19 februarie 2016, Fecioară:

Oamenii pe care până acum voi îi credeaţi prietenii voştri au ajuns să vă dezamăgească. Vă este dificil să o luaţi de la capăt, însă trebuie să vă îmbărbătaţi şi să mergeţi înainte fără a mai privi înapoi în trecut. Aveţi răbdare, multe lucruri frumoase urmează să vi se întâmple.


Horoscop 19 februarie 2016, Balanţă:

Problemele financiare pot fi rezolvate dacă aveţi răbdare cu oamenii cu care lucraţi. Este foarte important să ştiţi cum să gestionaţi situaţiile dificile fără a fi nevoiţi să faceţi vreun compromis important. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu vi se pare tot mai rece.


Horoscop 19 februarie 2016, Scorpion:

Multe lucruri se pot întâmpla astăzi dacă nu ştiţi cum să interacţionaţi cu oamenii care vă pot ajuta. Astrele vă recomandă să evitaţi pe cât posibil întâlnirile importante sau negocierile cu privire la vreun proiect financiar. În viaţa sentimentală pot apărea mici neînţelegeri.


Horoscop 19 februarie 2016, Săgetător:

Astăzi o persoană dragă, prieten sau chiar şi membru de familie, vine la voi pentru a vă propune o colaborare de lungă durată pe un proiect important. Este o oportunitate pe care nu aveţi cum să o rataţi, aşa că acceptaţi fără a mai sta pe gânduri.


Horoscop 19 februarie 2016, Capricorn:

Înţelegerile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri pot fi amânate sau chiar anulate din cauza unei probleme ce nu ţine de munca voastră. Deşi vă pare rău, acceptaţi acest lucru şi mergeţi mai departe fără a vă plânge prea mult. Pe plan sentimental, nu ştiţi sigur care este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 19 februarie 2016, Vărsător:

Viaţa personală se poate transforma într-un adevărat haos din cauza problemelor de care voi nu vă puteţi ocupa. Vă este teamă să nu îi răniţi pe cei din jurul vostru şi pentru asta faceţi compromisuri dificile. Luaţi o decizie, nu puteţi continua pe acelaşi drum la nesfârşit.


Horoscop 19 februarie 2016, Peşti:

Vineri pare să fie cea mai bună zi a săptămânii pentru a vă ocupa de planul profesional. Nu ştiţi încă ce trebuie să faceţi, însă vă daţi toată silinţa şi asta vă ajută foarte mult. Partenerii de afaceri sunt mulţumiţi de evoluţia voastră. Spre seară reuşiţi să vă odihniţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS