Horoscop Urania zilnic: joi, 18 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 18 februarie 2016


Horoscop 18 februarie 2016, Berbec:

Ziua de joi se dovedeşte a fi favorabilă pentru întreprinderile noi; aveţi şansa de a începe noi proiecte şi de a discuta despre idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Seara poate aduce oportunităţi bune şi pe plan sentimental, trebuie doar să fiţi pregătiţi pentru ce vă rezervă astrele.


Horoscop 18 februarie 2016, Taur:

Lucrurile ajung să se schimbe atât de frumos pentru voi încât aveţi impresia că trăiţi într-un vis. Ziua de 18/02/2016 poate aduce câteva întâlniri profesionale foarte reuşite; seara vine cu oportunităţi bune pentru exprimarea sentimentelor şi a stărilor nu doar prin cuvinte, ci şi prin acţiuni.


Horoscop 18 februarie 2016, Gemeni:

Vă ocupaţi de o problemă destul de complicată pe plan profesional; vă vedeţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări neaşteptate, care vă pot modifica planurile de viitor. Chiar şi aşa, vă concentraţi asupra situaţiilor dificile şi nu renunţaţi până când nu vedeţi că totul este pus la locul lui. Informaţiile pe care le primiţi vă ajută mai mult decât credeţi.


Horoscop 18 februarie 2016, Rac:

Astrele vă aduc astăzi veşti frumoase cu privire la starea de sănătate a unei persoane apropiate. La locul de muncă vă descurcaţi foarte bine şi reuşiţi să rezolvaţi toate sarcinile în timp record. Seara vine cu linişte şi pace; petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 18 februarie 2016, Leu:

Vă concentraţi toată atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt şi oricâte planuri aţi face, tot nu aţi reuşi să respectaţi termenul limită primit. Un ajutor din partea colegilor de muncă este binevenit.


Horoscop 18 februarie 2016, Fecioară:

A 4-a zi a săptămânii aduce o stare de linişte în viaţa personală; sunteţi foarte emotivi şi vă lăsaţi ghidaţi de sentimente în deciziile pe care vreţi să le luaţi. Din fericire, nu ascultaţi părerea celor din jurul vostru şi, chiar dacă faceţi o alegere greşită, măcar ştiţi că aţi făcut-o cu inima. Seara vine cu o surpriză destul de plăcută.


Horoscop 18 februarie 2016, Balanţă:

Prima parte a zilei de joi vă poate aduce schimbările pe care le aşteptaţi de foarte mult timp pe plan profesional; partenerii de afaceri şi şefii acceptă un proiect propus de voi care vine la pachet cu numeroase beneficii financiare. Pe plan sentimental, trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare cu partenerul de cuplu.


Horoscop 18 februarie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte emotivi şi sunteţi influenţaţi de oamenii cu care intraţi în contact; acesta nu este un moment tocmai potrivit pentru a vă ocupa de sarcini importante sau de a participa la întâlniri cu partenerii de afaceri. Concentraţi-vă asupra sarcinilor obişnuite şi încercaţi să evitaţi orice negociere sau semnare de contract.


Horoscop 18 februarie 2016, Săgetător:

Joi nu sunteţi în apele voastre; sunteţi mai sensibili decât de obicei şi vă lăsaţi conduşi de sentimente. Acesta nu este un lucru tocmai rău atâta timp când nu deveniţi melancolici şi nu trebuie să rezolvaţi probleme importante pe plan profesional sau financiar. Seara, în schimb, vine cu o veste frumoasă de la un om foarte drag.


Horoscop 18 februarie 2016, Capricorn:

Iubirile din trecut se pot întoarce fără invitaţie; amintiri uitate şi îngropate de mult timp pot răscoli sentimentele voastre, cauzând probleme în viaţa sentimentală. Este foarte important să ştiţi ce simţiţi şi să vă ascultaţi inima; nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni altcineva deoarece puteţi face greşeli dificile, pe care cu greu le mai puteţi repara.


Horoscop 18 februarie 2016, Vărsător:

Starea de spirit este una pozitivă întreaga zi atâta timp cât nu vă ocupaţi de problemele profesionale; faceţi tot posibilul pentru a evita sarcinile primite de partenerii de afaceri. Vă este greu să vă concentraţi nu doar în sarcini, ci şi în discuţiile pe care le aveţi cu colegii.


Horoscop 18 februarie 2016, Peşti:

Astăzi vă puteţi trezi cu gândul în nenumărate locuri; oricât aţi încerca, nu reuşiţi să vă puneţi în ordine gândurile. Cel mai probabil, starea de stres şi agitaţie este cauzată de o problemă sentimentală din trecut pe care aţi lăsat-o nerezolvată. Poate că este timpul să încercaţi să vă ocupaţi de această chestiune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS