Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 16 februarie 2016


Horoscop 16 februarie 2016, Berbec:

Începeţi ziua de marţi cu multă răbdare şi perseverenţă; vreţi foarte mult să reuşiţi în ceea ce vă propuneţi, aşa că faceţi un plan de bătaie bine detaliat cu care să vă impresionaţi colegii de muncă. Din fericire, rezultatele nu întârzie să apară, iar şefii sunt foarte impresionaţi de evoluţia voastră.


Horoscop 16 februarie 2016, Taur:

Săptămâna aceasta este una decisivă în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă încumetaţi să acceptaţi un proiect important, care va aduce schimbări radicale într-un timp foarte scurt. Sunteţi la început, însă faceţi totul cu pasiune şi se pare că lucrurile vă ies aşa cum vă doriţi.


Horoscop 16 februarie 2016, Gemeni:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională; aţi intrat într-o rutină care vă oboseşte şi simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări. Marţi este o zi bună pentru a ieşi din zona de confort şi a pune în aplicare idei noi pentru proiectele aflate în curs de dezvoltare. De asemenea, colaboraţi foarte bine cu colegii de muncă.


Horoscop 16 februarie 2016, Rac:

Lucrurile par să vă iasă aşa cum vă doriţi pe toate planurile; problemele se rezolvă cu multă uşurinţă la serviciu, iar proiectele nu întârzie să apară. Astăzi sunteţi destul de ocupaţi, însă vă rezolvaţi sarcinile profesionale cu zâmbetul pe buze; reuşiţi să daţi această stare de bine şi colegilor de echipă.


Horoscop 16 februarie 2016, Leu:

Ziua de 16/02/2016 este una foarte aglomerată pentru persoanele născute în zodia Leu, cu multe sarcini neaşteptate cu termene limită aproape imposibile de realizat. Totuşi, reuşiţi să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Colegii de echipă şi şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră.


Horoscop 16 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi apar câteva oportunităţi importante pentru persoanele născute în semnul Fecioarei; nu aveaţi în plan să faceţi schimbări pe plan profesional, însă aceste oferte pe care le primiţi sunt destul de avantajoase, aşa că decideţi să le daţi o şansă. Partenerul de viaţă vă susţine.


Horoscop 16 februarie 2016, Balanţă:

Sunteţi foarte obosiţi şi cu greu reuşeşti să vă mobilizaţi pentru a vă ocupa de sarcinile pe care le primiţi. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante deoarece vă este dificil să vă concentraţi şi să atrageţi clienţii de partea voastră. Seara se anunţă a fi una frumoasă.


Horoscop 16 februarie 2016, Scorpion:

Ziua de astăzi începe cu dreptul pentru voi; o persoană nouă vă poate face o propunere de colaborare cu multe beneficii neaşteptate. Alegerile pe care le faceţi astăzi sunt mai importante decât credeţi voi, de aceea vă recomand să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor. Dacă aveţi nevoie de sfaturi, mergeţi la o persoană de încredere.


Horoscop 16 februarie 2016, Săgetător:

Astăzi trebuie să daţi dovadă de profesionalism în activităţile de care vă ocupaţi; se anunţă o perioadă destul de aglomerată, cu multe probleme a căror rezolvare pare imposibil de găsit. După orele prânzului daţi o mână de ajutor colegilor de echipă. Seara pare să fie destul de liniştită.


Horoscop 16 februarie 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi este doar despre viaţa profesională; aveţi ocazia să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi schimbări importante, care vă vor aduce beneficii majore nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Şefii vă propun să preluaţi un proiect destul de mare, cu şanse de reuşită majore.


Horoscop 16 februarie 2016, Vărsător:

Problemele de la locul de muncă nu vă dau pace; colegii de muncă nu par să îşi dea silinţa pentru rezolvarea problemelor care apar. Atitudinea colegilor vă nemulţumeşte, de aceea decideţi să aveţi o discuţie sinceră şi matură cu aceştia. Dacă nu vă păstraţi calmul, se pot isca conflicte majore.


Horoscop 16 februarie 2016, Peşti:

Ziua de marţi începe cu multă muncă pentru persoanele născute în semnul Peştilor; şefii vă încarcă cu sarcini importante pe care nu le puteţi rezolva de unii singuri în timp util. Din fericire, colegii de muncă vă vin în ajutor. Pe plan sentimental, pot apărea mici neînţelegeri între voi şi partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS