Horoscop Urania zilnic: joi, 7 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 7 ianuarie 2016


Horoscop 7 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una frumoasă pentru voi, însă trebuie să ştiţi că uneori aparenţele înşală. Pentru a sta departe de necazuri şi conflicte, astrele vă recomandă să nu faceţi nicio promisiune, indiferent de cât de mică vă pare deoarece vă poate fi foarte greu să vă respectaţi cuvântul dat.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Taur:

Este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană importantă, care va juca un rol crucial în viitorul vostru, în special pe plan profesional. Acum este momentul să faceţi o achiziţie serioasă sau chiar să investiţi într-un proiect pe termen lung, în care voi credeţi foarte mult.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi vă este destul de uşor să comunicaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi; starea pozitivă vă ajută să atrageţi persoanele potrivite, ceea ce vă va permite să vă faceţi noi cunoştinţe. Seara pare să fie una destul de relaxantă, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie un moment foarte bun pentru a comunica deschis cu partenerii profesionali. Lucraţi intens la proiectele pe care le primiţi şi chiar aveţi ocazia de a elabora un ghid practic pentru colegii de echipă. Spre seară aveţi parte de o mică surpriză din partea persoanei iubite.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Leu:

Este posibil ca în relaţia cu partenerul de cuplu să aveţi parte de câteva mici neplăceri; aveţi idei diferite şi ajungeţi să vă certaţi din cauza deciziilor pe care trebuie să le luaţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să discutaţi deschis şi serios despre planurile pe care le aveţi în viaţă.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Fecioară:

Astrele vă oferă undă verde pentru toate planurile personale pe care le aveţi în cap. Va fi o zi de succes dacă rămâneţi la ideile voastre şi nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii cu care interacţionaţi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată din partea unui om din trecut.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Balanţă:

O problemă neaşteptată vă poate da toate planurile peste cap, nu doar astăzi ci pentru toată săptămâna. Vă este dificil să vă concentraţi şi să ieşiţi din zona de confort pentru a vă ocupa de această situaţie dificilă; din păcate, voi sunteţi singurii care ştiu ce este de făcut.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Scorpion:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de aglomerată pentru voi; în prima parte a zilei trebuie să daţi dovadă de responsabilitate maximă şi acurateţe pentru a vă asigura că proiectul la care lucraţi decurge conform planului şi nu vor exista probleme neaşteptate pe viitor.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Săgetător:

Potrivit conjuncturii astrale, astăzi puteţi folosi cu încredere planurile voastre pentru punerea în practică a proiectelor la care visaţi de foarte mult timp. În această perioadă nu întâmpinaţi niciun obstacol şi reuşiţi să primiţi ajutor de la oameni de încredere.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte vorbareţi şi activi; acesta este un moment foarte bun pentru a întâlni oameni noi, a vă face noi contacte şi chiar a lega prietenii de durată. Seara va fi una specială, astrele vă pregătesc o surpriză care vă va aduce o schimbare neaşteptată pe plan sentimental.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să vă evaluaţi în mod realist realizările profesionale şi avantajele profesionale ale anului care tocmai s-a încheiat. Acesta pare să fie un moment foarte bun pentru a face noi planuri şi a gândi noi strategii pentru ca lucrurile să fie mult mai frumoase de acum înainte.


Horoscop 7 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 7 ianuarie pare să fie una de succes pentru voi; abilităţile voastre vor fi căutate şi apreciate de oameni importanţi din domeniul în care activaţi. În plus, este posibil ca partenerii de afaceri să vă propună o colaborare neaşteptată, cu multe beneficii pe plan financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS