Horoscop Urania zilnic: marţi, 5 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 5 ianuarie 2016


Horoscop 5 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de 5 ianuarie pare să fie una foarte productivă pentru voi, însă doar dacă reuşiţi să treceţi peste problemele interioare cu care vă confruntaţi. Încercaţi să vă puneţi gândurile în ordine şi să planificaţi foarte bine proiectele astfel încât să obţineţi ceea ce vă doriţi.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Taur:

Astăzi vă ocupaţi de problemele profesionale; reuşiţi să ajungeţi la zi cu toate sarcinile primite de la şefi. Spre seară, încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor personale; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le transformaţi în afaceri profitabile.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Gemeni:

Ziua de marţi pare să fie una destul de complicată pentru voi; sunt multe proiecte, sarcini şi probleme de care trebuie să vă ocupaţi la locul de muncă. Din fericire, există persoane, colegi de muncă, care vă vin în ajutor; împreună găsiţi idei foarte bune pentru a depăşi obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Rac:

Ziua de astăzi este începutul unui nou capitol foarte interesant pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; vor exista multe dificultăţi şi obstacole pe care veţi fi nevoiţi să le depăşiţi de unii singuri, însă beneficiile atât financiare, cât şi personale, vor fi peste aşteptările voastre. Lucrurile se schimbă incredibil de mult.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Leu:

Astrele vă recomandă să încercaţi să deviaţi temporar de la ritmul constant pe care îl aveţi la locul de muncă, de la acţiunile şi gândurile voastre. Este momentul să fiţi mai activi, mai receptivi şi mai îndrăzneţi pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Nu vă simţiţi intimidaţi de persoanele cu care lucraţi, ci din contră; demonstraţi că vă descurcaţi în orice situaţie.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Fecioară:

Ziua de marţi este dedicată schimbărilor atât personale, cât şi profesionale. Nu vă simţiţi intimidaţi de dorinţele voastre în ceea ce priveşte cariera, totul este posibil atâta timp cât visaţi şi sunteţi dispuşi să treceţi peste orice obstacol pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în voi şi fiţi pregătiţi pentru ce vă rezervă viitorul.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Balanţă:

Este posibil ca a doua zi a săptămânii să fie mai dificilă decât credeaţi; sunteţi capabili să rezolvaţi tot ce vă apare în cale, însă conflictele interioare pot prezenta obstacole greu de depăşit. Acesta poate fi exact motivul pentru care ar trebui să vă planificaţi foarte bine paşii şi proiectele în concordanţă cu evenimentele acestei zile.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi poate fi o zi nouă pentru voi, sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă astrele şi chiar luaţi decizii importante în ceea ce priveşte viaţa personală. Nu vă daţi seama, însă sunteţi tot mai interesaţi de extinderea cunoştinţelor şi de acceptarea unor lucruri cu care până acum nu eraţi de acord.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi încercaţi să nu vă bazaţi în întregime pe sfaturile pe care le primiţi de la oamenii din jurul vostru; sprijinul moral este important, însă încercaţi să vă ascultaţi inima şi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie. Voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi de la viaţă şi ce trebuie să faceţi pentru a obţine asta.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să fiţi foarte interesaţi de oamenii din jurul vostru; comunicaţi foarte uşor cu cei cu care interacţionaţi şi reuşiţi să vă faceţi prieteni noi. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă şansa de a întâlni o persoană interesantă; acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi nu uitaţi să fiţi voi înşivă în discuţiile pe care urmează să le aveţi.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Vărsător:

Viitorul sună foarte bine pentru voi; la prima vedere, planurile sunt destul de atractive pentru a acorda o atenţie deosebită vieţii profesionale; chiar şi aşa, încercaţi să nu vă neglijaţi relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru, în special cu partenerul de cuplu. Distanţa care apare în această perioadă nu mai poate fi reparată.


Horoscop 5 ianuarie 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă să vă concentraţi asupra carierei în această perioadă; puteţi deveni cu adevărat triumfători în proiectele de care vă ocupaţi dacă ştiţi cum să treceţi peste obstacolele pe care le întâlniţi. Unul dintre membrii familiei va fi mai mult decât surprins de succesul pe care îl aveţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS