Horoscop Urania zilnic: joi, 28 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 ianuarie 2016


Horoscop 28 ianuarie 2016, Berbec:

Manierele paşnice şi preocuparea pentru problemele altora vor face din voi nişte persoane mai atractive din punct de vedere profesional. Şefii vă pot surprinde cu un bonus substanţial sau chiar cu o mărire de salariu la care nici măcar nu vă gândeaţi.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Taur:

Joi pare să fie o zi chiar foarte liniştită pentru nativii născuţi în semnul Taurului; în prima parte a zilei participaţi la câteva evenimente sau întâlniri profesionale, unde interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru. După orele prânzului, persoana iubită vă poate face un o surpriză impresionantă; este vorba despre un cadou la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru; sunteţi mult mai atenţi la sentimentele acestora şi chiar de unii dintre ei. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane din trecut, un fost partener de cuplu sau un prieten foarte vechi.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Rac:

A 28-a zi a lunii ianuarie se poate dovedi a fi una de succes pentru cariera voastră; fiind în jurul unor oameni foarte importanţi, se prea poate să fiţi inspiraţi de aceştia astfel încât să munciţi mai mult pentru a ajunge mai aproape de obiectivul vostru. Planurile pe care le faceţi sunt cruciale pentru viitorul profesional.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Leu:

Relaţia cu partenerul de viaţă trece prin momente grele; pentru ca totul să se rezolve, este important să fiţi sinceri unul cu celălalt şi să vă acceptaţi greşelile din trecut. O discuţie cu o persoană matură vă poate ajuta să treceţi mai uşor peste această situaţie.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei de 28/01/2016 pare să fie una chiar foarte profitabilă pentru persoanele născute în zodia Fecioară; comunicarea se desfăşoară fără mari piedici. Aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru şi chiar reuşiţi să încheiaţi contracte sau să negociaţi viitoare proiecte. După orele prânzului aveţi timp de relaxare.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Balanţă:

A 4-a zi a săptămânii pare favorabilă pentru activităţile profesionale, în special pentru investiţiile financiare. Relaţia cu partenerii de afaceri se poate schimba radical în bine în următoarea perioadă şi asta datorită deciziilor pe care ajungeţi să le luaţi astăzi.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi pare să fie o zi potrivită pentru a vă pune în ordine ideile şi gândurile; aveţi răbdare şi chiar reuşiţi să rezolvaţi anumite conflicte mai dificile pe care le aveaţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană importantă, de care vă veţi îndrăgosti de la prima vedere.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Săgetător:

Prima parte a zilei este una bună pentru a rezolva micile conflicte din relaţia cu partenerul de cuplu; reuşiţi să treceţi peste micile probleme din trecut şi deja îndrăzniţi să faceţi compromisuri astfel încât totul să revină la normal. După orele prânzului, trebuie să vă ocupaţi de viaţa profesională.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Capricorn:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; discuţiile cu partenerii de afaceri decurge fără probleme. Indicat este să vă ocupaţi de sarcinile în echipă, reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu colegii şi chiar să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care ajungeţi să vă confruntaţi.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Vărsător:

Începeţi ziua de joi cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte practici în gândire şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, aveţi o stare de spirit foarte bună şi dispuneţi de multă energie pentru a vă ocupa de teste, examene sau proiecte profesionale.


Horoscop 28 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 28 ianuarie începe cu dreptul pentru voi; o persoană foarte importanţă vă face o ofertă de colaborare interesantă şi foarte tentantă pentru voi. Deşi vreţi să acceptaţi pe loc propunerea, astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să ascultaţi şi de sfaturile celor din jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS