Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 ianuarie 2016


Horoscop 27 ianuarie 2016, Berbec:

Vă este foarte dificil să vă concentraţi la locul de muncă, însă faceţi tot posibilul pentru a vă rezolva sarcinile importante. Sunteţi deja în urmă cu treburile şi nu vreţi să profitaţi de bunătatea şefilor. După orele prânzului puteţi intra într-un mic conflict cu un coleg de muncă dacă nu ştiţi cum să vă păstraţi calmul.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Taur:

Încercaţi să staţi departe de discuţii importante, în special în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu. Astrele vă recomandă să faceţi tot posibilul să păstraţi armonia în viaţa sentimentală deoarece dintr-o simplă ceartă se pot isca conflicte majore şi dureroase.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi aveţi multe îndoieli nu doar cu privire la oamenii din jurul vostru, ci şi în ceea ce ce vă priveşte. De aceea vă recomand să evitaţi să faceţi planuri de niciun fel astăzi şi nici să luaţi decizii importante, pe care în viitorul apropiat le puteţi regreta. Pe plan sentimental, învăţaţi să aveţi răbdare.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Rac:

Ziua de miercuri pare să fie una chiar foarte bună pentru voi, în special în ceea ce priveşte viaţa personală; reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile par să evolueze foarte frumos, iar voi sunteţi mai fericiţi ca niciodată.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Leu:

Astăzi intraţi într-o mică dispută cu partenerul de cuplu din cauza unei probleme din trecut; această situaţie poate scăpa de sub control dacă nu reuşiţi să vă expuneţi punctul de vedere fără a răni persoana iubită. Evitaţi folosirea cuvintelor dureroase şi fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Fecioară:

La locul de muncă trebuie să vă ocupaţi de o situaţie destul de complicată, cauzată de unul dintre colegii de echipă. Vă este dificil să aveţi răbdare când ştiţi că trebuie să rezolvaţi problemele altuia. Din fericire, primiţi susţinere din partea superiorilor şi asta vă ajută să mergeţi mai departe.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Balanţă:

Sunteţi uşor de influenţat şi reuşiţi să luaţi cele mai nepotrivite decizii dacă ascultaţi sfaturile oamenilor din jurul vostru. Încercaţi să evitaţi întâlnirile importante şi discuţiile dificile pe plan personal. Spre seară, lăsaţi-vă conduşi doar de intuiţie, aceasta nu dă niciodată greş.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi intraţi cu multă uşurinţă în contact cu oameni necunoscuţi, ajungând să vă creaţi un drum bun printre mulţime şi chiar să vă faceţi auziţi. După orele prânzului se anunţă a fi o perioadă foarte bună pentru mişcări îndrăzneţe în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu gândul în multe locuri; deşi faceţi tot posibilul să vă rezolvaţi problemele, nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie şi riscaţi să faceţi greşeli majore. În cazul în care aveţi această posibilitate, cereţi ajutorul unui coleg de muncă în care puteţi avea încredere.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Capricorn:

Ziua de 27/01/2016 pare să fie una chiar foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi ocazia de a discuta liber cu unul dintre superiori, care vă oferă câteva sfaturi foarte bune pe care decideţi să le puneţi în aplicare. Spre seară, deja vă gândiţi să faceţi o schimbare majoră în carieră.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi concentraţi asupra problemelor de la locul de muncă şi uitaţi de planurile făcute cu partenerul de cuplu. Din cauza acestei situaţii neaşteptate, se poate isca un conflict major dacă nu ştiţi cum să vă revanşaţi. Depinde doar de voi cum va fi restul zilei.


Horoscop 27 ianuarie 2016, Peşti:

După o discuţie serioasă cu partenerii de afaceri, aveţi de luat câteva decizii importante; decideţi să nu vă grăbiţi, ci din contră, vă luaţi tot timpul din lume pentru a analiza această situaţie. Deşi primiţi multe sfaturi de la cei din jurul vostru, consideraţi că cel mai bine este să vă ascultaţi intuiţia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS