Horoscop Urania zilnic: marţi, 26 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 26 ianuarie 2016


Horoscop 26 ianuarie 2016, Berbec:

Câteva probleme neaşteptate ajung să vă dea bătăi de cap în cursul zilei de astăzi; indiferent de cât de mult încercaţi să găsiţi o soluţie eficientă, nu reuşiţi să scăpaţi de aceste situaţii dificile. Învăţaţi să aveţi răbdare şi să cereţi ajutorul unui coleg de la locul de muncă.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de 26/01/2016 este dedicată vieţii profesionale; terminaţi destul de repede sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor personale, pe care vreţi să le dezvoltaţi tot mai mult în viitorul apropiat. Munca voastră începe să dea rezultate.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Gemeni:

Marţi sunteţi destul de iritaţi şi chiar nu reuşiţi să comunicaţi cu persoanele de la locul de muncă; indicat este să evitaţi întâlnirile importante sau şedinţele cu privire la viitoarele proiecte. În cazul în care nu reuşiţi, ocupaţi-vă de acestea după a doua parte a zilei, când lucrurile se mai liniştesc.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei situaţii destul de complicate în ceea ce priveşte viaţa profesională; unul dintre superiori încearcă să vă convingă să faceţi o schimbare majoră, care presupune mult prea multe compromisuri pentru beneficiile pe care vi le aduce. Discutaţi cu o persoană de încredere înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Leu:

Ziua de 26 ianuarie nu pare să înceapă cu dreptul pentru voi; reveniţi la locul de muncă unde vă aşteaptă multe probleme dificile de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Încercaţi să găsiţi o persoană de încredere şi cereţi-i ajutorul pentru a face faţă acestei zile complicate.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Fecioară:

Situaţia cu partenerul de viaţă pare să scape de sub control; simţiţi că aţi făcut tot posibilul pentru a rezolva certurile, însă este nevoie ca amândoi să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să se rezolve între voi. Poate că este timpul pentru o discuţie sinceră şi directă.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Balanţă:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei dileme; primiţi două oferte de colaborare foarte avantajoase, care vă vor ajuta să evoluaţi cât mai repede pe plan profesional. Înainte de a lua o decizie finală, analizaţi cu mare atenţie oportunităţile; partenerul de viaţă vă poate da un sfat foarte bun cu privire la această situaţie.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Scorpion:

Interacţionaţi cu oameni cu care nu reuşiţi să comunicaţi oricâte compromisuri aţi face; în acest moment tot ce trebuie să faceţi este să aveţi răbdare şi să încercaţi, pe cât posibil, să îi lăsaţi pe partenerii de afaceri să se ocupe de situaţiile profesionale fără a vă mai implica şi voi. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Săgetător:

O discuţie cu partenerul de viaţă la primele ore ale dimineţii vă ţine pe jar întreaga zi; nu reuşiţi să vă concentraţi şi vă este foarte dificil să gândiţi limpede în proiectele de care trebuie să vă ocupaţi. Indicat este să cereţi ajutorul unui coleg de muncă sau să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Capricorn:

Săptămâna pare să înceapă foarte bine pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi cu această stare de spirit tot restul zilei. Vă este uşor să obţineţi ceea ce vă doriţi de la oamenii cu care ajungeţi să interacţionaţi pe plan profesional. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să vă aducă o mică problemă pe plan profesional; din cauza unei greşeli făcute de unul din partenerii de afaceri, ajungeţi să purtaţi o discuţie destul de serioasă cu şefii. Puteţi intra într-un mic conflict cu aceştia dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul. Spre seară, primiţi atenţie din partea persoanei iubite.


Horoscop 26 ianuarie 2016, Peşti:

A doua zi a săptămânii începe cu zâmbetul pe buze pentru voi; în sfârşit aveţi timp să vă ocupaţi de problemele profesionale fără nervi şi discuţii dificile cu partenerii de afaceri. După orele prânzului, un coleg de serviciu vă cere ajutorul cu privire la o situaţie mai complicată; ascultaţi-l înainte de a îl mustra.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS