Horoscop Urania zilnic: duminică, 24 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 24 ianuarie 2016


Horoscop 24 ianuarie 2016, Berbec:

Propuneţi-vă azi un lucru măreţ şi începeţi deja să lucraţi pentru realizarea lui. Şansele să vi se îndeplinească acest plan sunt uriaşe. Încercaţi să vă înconjuraţi de persoane care împart cu voi acelaşi sistem de valori deoarece astfel vă va fi mult mai uşor să comunicaţi cu ele. O sesiune la salon va fi ca un pansament.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Taur:

Un plan pentru care v-aţi zbătut mult se destramă azi chiar sub privirile voastre. Cu puţin noroc veţi putea schimba macazul şi să o apucaţi pe alt drum. Depăşiţi această dispoziţie proastă şi prezentaţi-vă la evenimentul social la care aţi fost invitaţi. Poate fi o petrecere cu prietenii care vă va ajuta mult să vă reveniţi.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Gemeni:

Vă puneţi la punct azi cu ultimele bârfe apărute. Fie că mergeţi la cumpărături sau într-un club, vă veţi distra foarte mult cu prietenii din cercul vostru. Cu toate astea, nu vă veţi lăsa influenţaţi de nimeni şi veţi face tot posibilul să priviţi lucrurile obiectiv şi să nu plecaţi urechea la cele auzite.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Rac:

Aveţi poftă de o aventură şi daţi curs acelei dorinţe de a porni spre cucerirea unor noi teritorii. Poate mergeţi într-o staţiune de schi în care nu aţi mai fost sau poate vă testaţi abilităţile de cuceritori şi îl/o agăţaţi pe tipul/a pe care aţi pus ochii de ceva vreme. Mai puteţi face o schimbare de decor, vă va anima starea de spirit.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Leu:

Priviţi partea frumoasă a vieţii voastre şi veţi descoperi cu uimire cât de multe lucruri interesante aveţi la dispoziţie. Exprimaţi-vă deschis sentimentele şi veţi vedea că persoanele cu care interacţionaţi vor fi mai deschise cu voi. Sfaturile voastre sunt nepreţuite pentru că sunteţi capabili şi să oferiţi lecţii de viaţă înţelepte.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Fecioară:

V-a rămas gândul la perechea aceea de ghetuţe pe care aţi văzut-o într-o vitrină, iar partenerul parcă vă citeşte gândurile şi vi le face cadou. Rămâneţi uimiţi şi nu ştiţi ce să faceţi ca să îl răsplătiţi. Evitaţi să ieşiţi cu maşina în oraş pentru că aglomeraţia vă va enerva la culme.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Balanţă:

V-aţi propus să aveţi mai multă grijă de voi, astfel că decideţi că azi este ziua în care trebuie să vă răsfăţaţi. Vă duceţi la yoga, la masaj, la coafor şi apoi, relaxaţi, daţi o raită pe la cumpărături. Atenţie, căci starea aceasta de bine v-ar putea împinge la cheltuieli exagerate pe care mâine să le regretaţi.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Scorpion:

Energia şi optimismul pe care le resimţiţi astăzi vă ajută să vă îndepliniţi cu succes toate sarcinile pe care vi le trasaţi încă de la primele ore ale dimineţii. Vă eliberaţi până pe seară, când alegeţi să ieşiţi în oraş şi să vă distraţi. Dacă nu găsiţi pe nimeni dispus să vă însoţească, vă faceţi rapid doi-trei prieteni.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Săgetător:

Puneţi-vă imaginaţia la contribuţie şi veţi descoperi cele mai inteligente soluţii. Ingeniozitatea este la degetul vostru mic şi se vor naşte astfel idei excelente pentru problemele care vă macină acum. Din păcate, nu sunteţi foarte sociabili şi veţi comunica destul de stângaci cu cei din jur.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Capricorn:

Sunteţi foarte pozitivi, optimişti şi plini de energie şi această stare a voastră pare a fi molipsitoare. Ca niciodată, decideţi să organizaţi la voi acasă o petrecere ad-hoc la care să vă invitaţi toţi prietenii. Şi cum puterea voastră de convingere este mare, veţi reuşi să îi aduceţi pe toţi la un loc şi să vă distraţi de minune.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Vărsător:

Azi vă reamintiţi că cei care nu se grăbesc şi fac lucrurile încet câştigă cursa, aşa că nu abandonaţi deşi vă simţiţi epuizaţi. Linia de sosire este după colţ. Căpătaţi brusc încredere în voi şi această atitudine pozitivă pare a fi principalul vostru aliat în viaţa de zi cu zi.


Horoscop 24 ianuarie 2016, Peşti:

Zâmbiţi larg, iar atitudinea voastră pozitivă nu trece neobservată. Şi dacă tot oferiţi bună dispoziţie, primiţi în schimb înzecit. S-ar putea ca şefii voştri să pună la cale o promovare despre care să aflaţi întâmplător, în urma unei discuţii cu unul dintre ei care scapă porumbelul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS