Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 23 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 23 ianuarie 2016


Horoscop 23 ianuarie 2016, Berbec:

Vă puteţi confrunta cu tot soiul de neconcordanţe între ceea ce simţiţi şi sistemul vostru de valori. Cu toate astea, este o zi bună pentru începerea unui proiect, asta dacă aveţi planurile întocmite deja. Vă simţiţi plini de energie şi dornici să aflaţi lucruri noi. Aveţi idei năstruşnice care vă pot face ziua mai frumoasă.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Taur:

O persoană pe care o întâlniţi astăzi vă schimbă perspectiva asupra vieţii. Simţiţi brusc nevoia să faceţi lucruri bune, să deveniţi mai altruişti şi să apreciaţi ceea ce aveţi. De preferat ar fi să alegeţi doar compania prietenilor de suflet.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Gemeni:

Renunţaţi la convingerile fixiste care în ultima vreme nu au făcut decât să vă ţină pe loc. Definiţi-vă mai bine direcţia pe care vreţi să o urmaţi. O persoană care v-a rănit în trecut reia legătura cu voi. Chiar dacă v-a trecut supărarea, nu sunteţi foarte convinşi că v-o doriţi din nou în anturaj.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Rac:

Aveţi multă influenţă pozitivă nu doar asupra stării voastre de spirit, ci şi asupra oamenilor cu care ajungeţi să interacţionaţi. Reuşiţi ceea ce vă propuneţi şi daţi dovadă de mult profesionalism în întâlnirile cu partenerii de afaceri. Beneficiile financiare nu întârzie să apară.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Leu:

Astăzi vă treziţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi cu această stare pozitivă întreaga zi. Pe plan personal vă puneţi gândurile în ordine şi chiar ajungeţi să luaţi câteva decizii neaşteptate. Seara va fi una peste aşteptări.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Fecioară:

Sunteţi victima unor bârfe la locul de muncă, dar nu vă supăraţi pentru că ştiţi că nu este nimic adevărat. Sunteţi hotărâţi să nu puneţi nimic la inimă, cu atât mai mult cu cât este început de weekend şi aveţi chef de voie bună şi de distracţie. Partenerul nu încetează să vă impresioneze cu surprize care mai de care mai interesante.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Balanţă:

Astăzi puteţi să vă exploataţi latura artistică, însă aveţi nevoie de o modalitate stimulantă pentru a vă menţine suficient timp atenţia concentrată. Deşi în ultima perioadă v-aţi cam simţit neglijaţi de prieteni, aceştia îşi iau revanşa şi vă scot la distracţie. Încercaţi să fiţi recunoscători că au organizat ceva pentru voi.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Scorpion:

Romantismul nu poate trece neobservat şi este un prilej de deschidere către persoana iubită, cu care veţi discuta mult azi pentru a înţelege mai bine legătura dintre voi. Sunteţi capabili să vă recunoaşteţi greşelile şi faceţi tot posibilul ca armonia să rămână şi astăzi în familia voastră. Este o zi perfectă pentru a vă îndeplini idealurile.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Săgetător:

Simţiţi nevoia să interacţionaţi tot mai mult cu ceilalţi şi asta vă îndeamnă să intraţi în discuţii inclusiv cu persoane necunoscute. Stilul vostru vesel şi plăcut vă va ajuta să vă faceţi rapid relaţii foarte utile pe viitor, pentru că veţi deschide, cu ajutorul lor, nu doar nişte uşi, ci să câştigaţi şi nişte bani.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Capricorn:

Sunteţi atât de îndrăgostiţi încât simţiţi că nu mai puteţi sta nici măcar o clipă de persoana iubită. Aveţi grijă însă, pentru că atitudinea voastră s-ar putea să fie uşor sufocantă pentru partener. Vreţi să păreţi puternici în faţa celorlalţi, însă voi sunteţi mai sensibili ca niciodată în această zi. Lăsaţi-vă răsfăţaţi la rândul vostru.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Vărsător:

Chiar dacă este destul de frig afară, voi nu aveţi nicio problemă şi petreceţi mai mult timp în natură, iar aerul curat vă va înviora şi binedispune. O persoană pe care o plăceţi în secret de ceva vreme vă acordă, în sfârşit, atenţie. Nu vă lăsaţi însă luaţi de val şi nu daţi imediat cărţile pe faţă.


Horoscop 23 ianuarie 2016, Peşti:

Profitaţi de informaţiile care vă parvin astăzi şi reconfiguraţi-vă planurile de viitor, cu atât mai mult cu cât sunteţi dezamăgiţi de atitudinea pe care o are partenerul faţă de voi. Vi se pare că sunteţi pe ultimul loc pe lista lui de priorităţi şi că nu îşi mai dă deloc interesul. Este momentul să aveţi o discuţie serioasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS