Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 ianuarie 2016


Horoscop 22 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de 22/01/2016 pare să fie una foarte aglomerată pentru voi; aveţi multe pe cap şi nu ştiţi cum să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. După orele prânzului este posibil să participaţi la o întâlnire de afaceri destul de importantă; în urma acesteia luaţi o decizie neaşteptată, care vă schimbă radical viitorul.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Taur:

Vreţi foarte mult să reuşiţi în ceea ce vă propuneţi încât nu mai aveţi deloc timp pentru voi sau pentru persoanele din jurul vostru. Multe urmează să se schimbe în următoarea perioadă, iar aceste schimbări vor avea efecte benefice asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Spre seară, puteţi face o pauză de la treburile profesionale.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Gemeni:

Astrele vă aduc astăzi o zi destul de productivă, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile primite şi chiar reuşiţi să le terminaţi pe toate la timp. Spre seară, puteţi avea parte de un mic conflict cu partenerul de cuplu; înzestraţi-vă cu multă răbdare pentru a scăpa de această situaţie neplăcută.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Rac:

Situaţia profesională nu vă mulţumeşte momentan şi deja v-aţi săturat să aşteptaţi o schimbare care să vă aducă beneficiile dorite. Consideraţi că este timpul să vă luaţi soarta în mâini şi să faceţi alegerile pe care voi le consideraţi necesare. Primiţi susţinere din partea celor dragi, în special din partea persoanei iubite.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Leu:

Astăzi sunteţi destul de emotivi şi chiar vă puteţi schimba starea de spirit de la un moment la altul; vă lăsaţi ghidaţi de sentimente şi puteţi face alegeri greşite. Mai mult decât atât, o persoană importantă din trecutul vostru se poate întoarce în viaţa voastră, cauzând astfel probleme în viaţa de cuplu.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Fecioară:

Primele ore ale dimineţii se vor dovedi a fi dificile pentru voi; sunteţi sensibili şi vă lăsaţi dominaţi cu uşurinţă de oamenii cu care interacţionaţi; puteţi ajunge să faceţi alegeri nepotrivite, de aceea astrele vă recomandă să evitaţi pe cât posibil întâlnirile importante sau şedinţele cu privire la proiectele de lungă durată.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Balanţă:

Din cauza stării agitate pe care o aveţi, discuţiile pot decurge dificil; există posibilitatea să nu vă faceţi înţeleşi sau chiar să fiţi interpretaţi greşit. Recomandat este să acceptaţi ajutorul colegilor de muncă în cazul în care trebuie să mergeţi la şedinţe cu partenerii de afaceri. Seara pare să fie una destul de liniştită.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Scorpion:

Relaţia cu partenerul de cuplu scârţâie astăzi din cauza unei persoane din trecut; cel mai probabil, această situaţie este cauzată de o chestiune sentimentală pe care voi aţi lăsat-o nerezolvată. Este timpul să faceţi ceva în acest sens şi cât mai repede astfel încât persoana iubită să nu fie rănită.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţia asupra afacerilor şi a vieţii profesionale; aveţi multe şedinţe de care trebuie să vă ocupaţi şi în care să îi atrageţi de partea voastră pe colaboratori. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat; spre seară încercaţi să îi acordaţi mai multă atenţie.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Capricorn:

Relaţia sentimentală nu este aşa cum v-aţi dorit şi asta doar din cauză că sunteţi încă cu gândul la trecut; sunt amintiri pe care nu le puteţi îngropa atât de uşor, însă se pare că nici nu prea vă doriţi să faceţi asta prea curând. Trebuie să luaţi o decizie cu privire la partenerul de cuplu, nu îl lăsaţi să îşi facă speranţe deşarte.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Vărsător:

Problemele profesionale par să îşi găsească rezolvare în această zi; reuşiţi să vă concentraţi foarte bine şi chiar acordaţi o atenţie deosebită detaliilor astfel încât luaţi cele mai bune decizii. Spre seară sunteţi dispuşi să faceţi o alegere importantă pentru viitorul carierei voastre; vă asumaţi riscuri, însă beneficiile sunt pe măsură.


Horoscop 22 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 22 ianuarie pare să fie una foarte bună pentru voi; aveţi posibilitatea de a intra în parteneriat cu o persoană foarte importantă. Această colaborare vă va aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Pe plan sentimental, lucrurile par să decurgă armonios.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS