Horoscop Urania zilnic: joi, 21 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 21 ianuarie 2016


Horoscop 21 ianuarie 2016, Berbec:

Joi pare să fie o zi cu adevărat specială deoarece întâlniţi o persoană nouă care va juca un rol important în viaţa voastră. Încă este devreme pentru a spune dacă va fi vorba despre o relaţie strict profesională sau una sentimentală. Spre seară, primiţi un sfat bun pe care vă recomand să îl luaţi în calcul şi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Taur:

Astăzi sunteţi cu capul în nori; vă este destul de dificil să vă concentraţi, însă sunteţi nevoiţi să depuneţi eforturi suplimentare deoarece se pot întâmpla multe lucruri bune şi voi le puteţi rata. Astrele vă recomandă să vă ocupaţi de sarcinile mărunte; spre seară, faceţi un plan solid de acţiune.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Gemeni:

Ziua de 21/01/2016 promite multe reuşite dacă vă ţineţi de program; lăsaţi pauzele şi discuţiile lungi cu colegii de muncă. Disciplina rigidă şi seriozitatea vă asigură să obţineţi ceea ce vă doriţi; şefii vă pot scoate în cale numeroase ocazii de promovare. Spre seară vă relaxaţi în compania celor dragi.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Rac:

Astăzi vă ocupaţi mai mult de viaţa personală; aceasta este o perioadă minunată pentru soluţionarea conflictelor de familie, precum şi pentru stabilizarea vieţii sentimentale. Cu planurile profesionale creative pe care le aveţi puteţi primi sprijin financiar sau puteţi găsi un finanţator important pentru proiectul vostru.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Leu:

Ziua de joi poate aduce câteva schimbări neaşteptate în viaţa profesională; colaboraţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru. Orice aţi face, începeţi prin a pune lucrurile în ordine, contează foarte mult să aveţi un plan detaliat şi să ştiţi ce vreţi să faceţi pe viitor.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Fecioară:

Astrele vă promit multe astăzi; aveţi încredere în voi şi rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele care vă apar în cale. În cazul în care întâlniţi un obstacol, descoperiţi că vă bucuraţi de sprijin necondiţionat din partea unei persoane foarte influente în domeniul în care activaţi. Pe plan personal, simţiţi nevoia să purtaţi o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Balanţă:

După o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte viaţa personală, iată că lucrurile par să se aranjeze şi pentru voi. Viaţa sentimentală poate intra într-o etapă neaşteptată cu multe schimbări frumoase şi urmări pozitive de lungă durată. Singurătatea nu va mai fi o problemă.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii descoperiţi că trebuie să vă amânaţi planurile deoarece şefii vor să vă trimită într-o călătorie neaşteptată de afaceri. Profitaţi de această oportunitate deoarece se va dovedi a fi una benefică pentru viitorul vostru profesional. Partenerul de cuplu înţelege situaţia şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Săgetător:

Astrele favorizează astăzi călătoriile; fie că este vorba despre o minivacanţă sau chiar o călătorie de afaceri, acestea se vor dovedi a fi benefice şi pot ridica moralul. Spre seară, puteţi intra într-un conflict dureros cu o persoană foarte dragă dacă nu ştiţi cum să gestionaţi discuţia.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Capricorn:

Ziua de 21 ianuarie pare să fie una foarte bună pentru a vă dedica studiului şi activităţilor intelectuale. Vă simţiţi în formă şi chiar reuşiţi ceea ce vă propuneţi, în special în ceea ce priveşte planificarea detaliată a viitorului profesional. Spre seară, comunicaţi foarte uşor cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte vorbareţi şi binedispuşi; aceste stări vor duce la o îmbunătăţire majoră a relaţiilor personale, în special cu oameni noi şi interesanţi. Aveţi posibilitatea de a lega prietenii de durată. În relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile par să se schimbe în bine.


Horoscop 21 ianuarie 2016, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte preocupaţi de activităţile intelectuale; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi astăzi şi depuneţi eforturi suplimentare pentru a le rezolva pe toate înainte de termenul limită. Totuşi, superiorii nu par foarte încântaţi de planurile pe care le prezentaţi în şedinţe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS