Horoscop Urania zilnic: miercuri, 20 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 20 ianuarie 2016


Horoscop 20 ianuarie 2016, Berbec:

Astăzi sunteţi atraşi de pericol ca şi cum ar fi un magnet. Există posibilitatea neplăcută de a ajunge într-o situaţie critică, însă cu pierderi minime. Deşi pare o situaţie dificilă, răul nu este atât de mare. Totul se va rezolva în scurt timp dacă nu faceţi schimbări radicale.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale; aveţi întâlniri importante la care vă descurcaţi de minune. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o cerere sau o propunere pe care chiar nu o aşteptaţi. Multe urmează să se schimbe pentru voi în următoarea perioadă.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Gemeni:

Schimbările pe care vor să le facă partenerii voştri vă pot uimi; poziţia lor activă şi agresivă poate contrazice propria opinie echilibrată pe care o aveţi cu privire la planurile viitoare. Trebuie să rămâneţi pe drumul vostru şi să nu acceptaţi ofertele pe care le primiţi din partea acestora.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Rac:

Ziua de 20/01/2016 pare să fie una destul de complicată la locul de muncă; vă confruntaţi cu probleme dificile, cum nu aţi mai avut până acum şi nu ştiţi cum să le faceţi faţă. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi, în cazul în care observaţi că nu vă descurcaţi de unii singuri, vă recomand să cereţi ajutorul unui coleg de încredere.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Leu:

Deşi ar trebui să aveţi atenţia îndreptată asupra problemelor profesionale, astăzi sunteţi concentraţi asupra vieţii personale. Urmează o perioadă cu multe schimbări pentru voi, aşa că trebuie să analizaţi foarte bine fiecare amănunt înainte de a lua o decizie finală. Sunteţi destul de stresaţi, însă aşteptaţi cu nerăbdare momentul în care totul se va aranja conform planurilor făcute.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Fecioară:

Astăzi trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi pentru a vă ocupa de câteva probleme legale cu privire la un proiect de care vă ocupaţi. Deşi sunteţi foarte stresaţi, reuşiţi să vă mascaţi foarte bine starea de nelinişte şi chiar să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Balanţă:

Vă este dificil să vă concentraţi pe plan profesional şi nici nu aveţi răbdare cu colegii de birou şi alte persoane cu care interacţionaţi. Astrele vă recomandă să vă ocupaţi de sarcinile profesionale de unii singuri pentru a nu exista probleme sau conflicte. Seara, în schimb, pare să fie una foarte liniştită şi frumoasă.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie pe care o analizaţi de foarte mult timp; vreţi să faceţi o achiziţie importantă în viaţa personală, însă nu aveţi banii necesari pentru aceasta. Trebuie să găsiţi o modalitate eficientă şi convenabilă pentru voi, cu cât mai puţine riscuri; o discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să faceţi un plan detaliat.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Săgetător:

V-aţi săturat de munca de rutină şi deja vă gândiţi că poate este momentul să faceţi schimbarea la care visaţi de foarte mult timp. În această perioadă astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii. Nu mai pierdeţi timpul, luaţi-vă inima în dinţi şi mergeţi mai departe.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Capricorn:

Este posibil ca în familia voastră să intervină câteva schimbări majore cu care până acum nu aţi fost de acord; după o discuţie sinceră şi matură cu un om foarte drag, reuşiţi să înţelegeţi situaţia şi decideţi că este timpul să vă adaptaţi acestor modificări. Până la sfârşitul zilei veţi fi epuizaţi.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Vărsător:

Astăzi ar trebui să nu luaţi decizii sau să faceţi schimbări importante; deşi par a fi în favoarea voastră în acest moment, pe viitor lucrurile se vor schimba şi vă vor aduce multe neplăceri. De asemenea, evitaţi cheltuielile financiare şi încercaţi să economisiţi puţini bani.


Horoscop 20 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 20 ianuarie pare să fie una bună pentru viaţa profesională; aveţi răbdare şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi, impresionându-vă astfel partenerii de afaceri. Spre seară, apare o problemă neaşteptată şi sunteţi nevoiţi să faceţi câteva cheltuieli importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS