Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 ianuarie 2016


Horoscop 2 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de astăzi este una tocmai bună pentru a face planuri; din fericire aveţi multe idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în practică în acest an. Vreţi să începeţi 2016 cu dreptul şi deja aveţi emoţii când vine vorba de viaţa profesională; contează foarte mult să aveţi încredere în voi.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Taur:

Astăzi comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; pe plan personal aveţi posibilitatea de a analiza unele evenimente dintr-o perspectivă diferită de tot ce ştiaţi până acum. Sunteţi foarte încrezători în forţele proprii, iar calităţile pe care le aveţi în afaceri sunt mult mai eficiente în acest an.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Gemeni:

Ziua de astăzi este una mai dificilă pentru voi; sunteţi foarte predispuşi la îndoieli şi ezitări. Încercaţi să mergeţi mai departe indiferent de cât de dificil vă este şi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie pe acest drum pe care îl parcurgeţi. O persoană foarte dragă vă poate oferi un sfat bun pe care vă recomand să îl luaţi în considerare.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Rac:

Vă este foarte uşor să comunicaţi cu partenerul de cuplu; ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a discuta despre viitorul vostru. Aveţi răbdare şi reuşiţi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet; ceea ce este şi mai interesant este faptul că aflaţi că amândoi aveţi acelaşi drum în viaţă şi gândiţi aproape la fel; vă este uşor să vă completaţi reciproc.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Leu:

Vă este foarte uşor să vă concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Sentimentele voastre, precum şi relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru, vor fi oarecum instabile. Din păcate, dacă nu vă controlaţi emoţiile obiceiurile rele pot ajunge să deţină controlul asupra deciziilor pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Fecioară:

Astrele vă recomandă să încercaţi să priviţi evenimentele şi activităţile obişnuite dintr-un unghi diferit astăzi şi, dacă este necesar, dintr-un unghi complet opus. Ieşiţi din zona de confort şi îndrăzniţi să spuneţi lucrurilor pe nume indiferent de cât de dificil este. Pe plan sentimental, aveţi răbdare cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Balanţă:

A doua zi a anului 2016 este musai să fie dedicată vieţii profesionale; aveţi foarte multe vise şi lucruri pe care vreţi să le vedeţi împlinite, aşa că nu mai trageţi de timp şi apucaţi-vă de treabă. Astăzi aveţi ocazia de a face un plan detaliat cu tot ce vă doriţi de la acest an.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Scorpion:

Este posibil ca astrele să vă împingă foarte mult limitele cu situaţia personală; cel mai probabil simţiţi disconfort în rutină sau când interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru. Poate că este timpul să faceţi o schimbare în acest sens astfel încât să nu mai aveţi parte de astfel de momente neplăcute.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi vă simţiţi liniştiţi şi fără nicio grijă; după orele prânzului este posibil să fiţi predispuşi la schimbări bruşte de comportament din cauza unor probleme neaşteptate. Dacă vă păstraţi calmul reuşiţi să rezolvaţi orice situaţie complicată. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Capricorn:

O persoană destul de dragă vă roagă să faceţi ceva neobişnuit sau chiar neconvenţional; deşi sunteţi într-o poziţie dificilă şi nu vă simţiţi tocmai în largul vostru, de dragul acestui om reuşiţi să ieşiţi din zona de confort şi să vedeţi lumea cu alţi ochi. Seara va fi una cu adevărat specială.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Vărsător:

Ziua de 2 ianuarie pare să fie ziua contradicţiilor şi a problemelor sentimentale. Acţiunile voastre îl deranjează pe partenerul de cuplu. Poate că este timpul să aveţi o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru şi să aduceţi în discuţie compromisurile pe care trebuie să le faceţi astfel încât totul să decurgă armonios.


Horoscop 2 ianuarie 2016, Peşti:

Astăzi este posibil să fiţi tentaţi să acţionaţi în secret şi să luaţi decizii destul de importante fără a vă consulta cu cineva. De asemenea, păstraţi unele lucruri ascunse de cei din jurul vostru, chiar şi de persoanele dragi. Succesul şi norocul pot încununa acţiunile voastre însă, pentru a obţine rezultate bune, calculaţi cu atenţie riscurile la care vă supuneţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS