Horoscop Urania zilnic: joi, 14 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 ianuarie 2016


Horoscop 14 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de 14/01/2016 nu este una potrivită pentru a vă pune în aplicare planurile profesionale; promisiunile primite din partea persoanelor cu care interacţionaţi par să fie nerealiste. De aceea, indicat este să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să aveţi multă răbdare în următoarea perioadă.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de joi este una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi multă energie şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. După orele prânzului se prea poate să fiţi invitaţi la o petrecere, serbare sau eveniment în familie. Timpul petrecut alături de cei dragi va fi unul frumos.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei probleme destul de complicate; vă este dificil să vă concentraţi şi cereţi ajutorul unui coleg de muncă. Din fericire, acesta găseşte o soluţie eficientă care vă ajută să vă înţelegeţi mai bine situaţia profesională. Aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, iar impresiile formate vor persista mult timp după această conversaţie.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Rac:

Astăzi pot avea loc evenimente frumoase şi fericite în viaţa de familie; puteţi conta pe înţelegerea şi simpatia persoanelor apropiate atunci când vă ocupaţi de munca de rutină. Dacă vreţi să planificaţi o schimbare majoră, indicat este să vorbiţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Leu:

Joi pare să fie o zi tocmai bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; acum este momentul potrivit pentru a pune în practică ideile voastre, şefii vor fi impresionaţi de strategiile pe care le adoptaţi. După orele prânzului, puteţi primi o propunere interesantă de colaborare.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Fecioară:

Ziua de 14 ianuarie pare să fie una foarte bună pentru relaţia sentimentală; lucrurile par să evolueze foarte frumos între voi şi partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o surpriză. Aveţi şansa să întâlniţi o persoană parcă făcută pentru voi.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Balanţă:

Ziua de astăzi este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de cariera voastră; acum puteţi face schimbările pe care vi le doriţi de atâta timp, trebuie doar să ştiţi ce oameni să alegeţi în parteneriatele viitoare. Spre seară aveţi parte de o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi capabili să generaţi suficient material interesant pentru un viitor proiect; prezentaţi ideile voastre şefilor, care vor fi foarte încântaţi şi vă pot propune chiar şi o colaborare mult mai interesantă. Sărbătoriţi succesul profesional cu partenerul de cuplu.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să fie una mai complicată pentru voi; profitaţi de întâlnirile de astăzi şi faceţi toate eforturile pentru a ieşi în evidenţă cu talentele pe care le aveţi. Din păcate, nu foarte multe persoane vor fi impresionate de voi, iar acest lucru vă poate demoraliza.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Capricorn:

Astăzi este posibil să apară câteva probleme în afacerile curente; mai mult ca sigur, simţiţi nevoia de a avea un consilier sau partener echilibrat care să vă ajute în momentele dificile. În caz contrar, vă puteţi pierde dorinţa de a evolua în cariera profesională.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Vărsător:

Astăzi poate fi o zi mai dificilă deoarece trebuie să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru, în special cu partenerii profesionali. Este necesar să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de maturitate în întâlnirile pe care le aveţi. Spre seară puteţi rezolva o problemă veche pe care o aveţi cu persoana iubită.


Horoscop 14 ianuarie 2016, Peşti:

Astăzi puteţi rezolva interese neaşteptate pentru o persoană pe care o cunoaşteţi de mult timp. Astrele vă recomandă să nu faceţi nicio mişcare decât în momentul în care sunteţi siguri că asta este ceea ce vă doriţi, altfel riscaţi să pierdeţi prietenia unui om incredibil.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS