Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 ianuarie 2016


Horoscop 13 ianuarie 2016, Berbec:

Astăzi dacă ştiţi cum să interacţionaţi cu şefii şi colaboratorii aveţi parte doar de surprize frumoase; este posibil să primiţi un proiect major, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. A doua jumătate a zilei de miercuri poate fi una bogată în interacţiuni emoţionale plăcute.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Taur:

În ultima perioadă aţi fost foarte concentraţi asupra proiectelor profesionale; aveţi foarte multe planuri pentru acest an şi vreţi să vă ocupaţi de ele cât mai repede cu putinţă pentru a vă vedea visurile împlinite. După orele prânzului aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un colaborator.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi puteţi discuta cu multă uşurinţă atât aspecte legate de afaceri, de colaborări, cât şi subiecte mai relaxate, de divertisment. Reuşiţi să comunicaţi cu multă uşurinţă cu persoanele din jurul vostru indiferent de domeniul ales. Seara poate veni cu o surpriză neaşteptată din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Rac:

Astăzi vă bucuraţi să ştiţi că sunteţi de ajutor; un coleg de muncă vine la voi cu o problemă destul de complicată. Împreună reuşiţi să găsiţi o soluţie foarte bună pentru această situaţie astfel încât toată lumea să fie surprinsă de cât de bine lucraţi în echipă. Dacă rămâneţi parteneri, aveţi multe şanse să evoluaţi frumos.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Leu:

Din cauza unor discuţii destul de aprinse, pot apărea mici probleme între voi şi membrii familiei. Trebuie să înţelegeţi că nu toată lumea este atât de deschisă la schimbări precum sunteţi voi; de aceea, vă recomand să învăţaţi să faceţi compromisuri astfel încât relaţia cu cei dragi să fie una la fel de frumoasă ca şi până acum.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Fecioară:

Cel mai probabil, astăzi vă rezolvaţi sarcinile profesionale încă din prima parte a zilei. Restul zilei va fi unul relaxant, aşa că decideţi să vă îndreptaţi atenţia asupra treburilor casnice sau a problemelor pe care le aveţi cu partenerul de de viaţă. Discuţiile implică o abordare cât mai creativă.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Balanţă:

Nevoia de a comunica astăzi creşte direct proporţional cu nevoile voastre de divertisment, dar şi cu micile mici bucurii ale vieţii. Este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un membru al familiei, discuţie care vă ajută să fiţi mai ambiţioşi şi să nu renunţaţi până când nu vă vedeţi visele realizate.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Scorpion:

Ziua de 13/01/2016 este una foarte bună pentru a vă pune în valoare latura creativă; aveţi idei foarte bune şi veniţi cu planuri inedite pentru toate proiectele de care vă ocupaţi. Din păcate, este posibil ca şefii să nu fie dispuşi să facă compromisuri şi să accepte schimbările pe care le sugeraţi.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi ştiţi cum să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru; alegeţi instinctiv cuvintele potrivite, mai ales când trebuie să găsiţi o abordare corectă pentru copii sau cineva mai tânăr decât voi. De asemenea, pe plan profesional poate fi o oportunitate foarte bună pentru a face schimbările pe care vi le doriţi.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Capricorn:

Astrele vă ajută să purtaţi discuţii simple şi foarte benefice pentru viitorul vostru cu partenerii de afaceri; discursul vostru este deosebit de artistic. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă exercita drepturile şi chiar de a discuta despre o colaborare pe termen lung la un proiect major.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi este una mai dificilă pentru voi şi decideţi să o petreceţi de unii singuri. Acum este momentul potrivit pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente, în special în relaţia cu partenerul de cuplu. Sunt multe lucruri pe care vreţi să le schimbaţi şi despre care trebuie să aduceţi vorba în relaţia sentimentală.


Horoscop 13 ianuarie 2016, Peşti:

Astăzi reuşiţi să îi impresionaţi pe colaboratori cu modul în care reuşiţi să rezolvaţi problemele profesionale. Cuvintele ajung să devină arma voastră principală; aveţi o înclinaţie naturală de a le folosi doar cu intenţii paşnice. Cu toate acestea, atunci când este nevoie, reuşiţi să vă puneţi în dificultate adversarii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS