Horoscop Urania săptămânal: 6-12 aprilie 2015

 
Horoscop Urania 6-12 aprilie 2015


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Berbec:

În jurul zilei de 11 aprilie, puteți avea şansa de a participa la o activitate pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu colegii de muncă care nu numai că vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine colegii de serviciu, dar vă oferă și oportunitatea de a vă relaxa activ. Dintre toate tipurile de activități menite să vă reîncarce bateriile, odihna prin sport vi se potrivește mănuşă, iar acum puteți combina utilul cu plăcutul!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Taur:

Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 11 aprilie s-ar putea să vă scoată din minţi, ceea ce nu este deloc un lucru obișnuit pentru persoanele atât de calme ca și voi. Este posibil ca întâmplările în sine să nu fie dramatice, dar se pare că grămada de răsturnări de situație din ultima perioadă a cerut vârf, iar acum trebuie să vă adaptaţi.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Gemeni:

Aveţi grijă de sănătatea voastră în intervalul 6-7 aprilie 2015. Nativelor acestui semn le este recomandat să-și programeze o consultaţie la medic, poate chiar și un set de analize, în timp ce domnilor născuți sub această zodie le este recomandată o vizită la urolog. Nu lăsaţi acest context astral să vă prindă nepregătiţi!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Rac:

La mijlocul săptămânii, încercaţi să nu staţi nemişcaţi pe scaunul de la birou toată ziua. Luaţi pauze scurte pentru a ieși la aer, a vă dezmorți picioarele și a sta la o poveste cu colegii. Altfel, riscaţi să înţepeniţi sau să vă alegeţi cu crampe musculare dacă nu faceţi puțină mișcare. Dacă nu vă permite programul de lucru, faceţi o plimbare la pas alergător prin parc după program.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Leu:

Ziua de 11 aprilie s-ar putea să nu vă prindă în cea mai bună formă a voastră. Poate că v-aţi ales cu o oboseală psihică cruntă în urma săptămânii de muncă, motiv pentru care vă recomand să vă programaţi un weekend liniştit care să nu vă obosească. Bine ar fi totuși să nu vă închideţi în casă pentru că aveţi nevoie să vă încărcaţi cu energia unor oameni veseli. Înconjuraţi-vă cu prieteni buni!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Fecioară:

În ziua de 12 aprilie, Luna vizitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că duminică veţi primi un binemeritat imbold de energie. Așadar, încercaţi să vă feriţi de orice fel de suplimente care vă pot agita puternic. Orice aţi alege să faceţi în această zi, asiguraţi-vă că faceţi sport și vă ţineţi mintea ocupată!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Balanţă:

Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi prea bine în intervalul 10-12 aprilie, ba chiar vă gândiţi că aţi căzut pradă vreunui virus, apelaţi la remedii naturiste și ascultaţi de sfaturile bunicilor. Mai mult ca sigur, știu ce-ar trebui să luaţi într-o asemenea situație fără să apelaţi la pastile. Odihna și eliberarea de stres vor contribui și ele la vindecarea voastră!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Scorpion:

În perioada 10-12 aprilie, se găsește cineva sau ceva în imediata voastră apropiere care să vă enerveze și să vă aducă la capătul răbdărilor. Dacă ar putea să vă afecteze fizic într-un fel sau altul, încercaţi să păstraţi distanța. Poate că nu aveţi ce face în această privință și nu puteți evita această sursă continuă de stres, dar depinde numai de voi dacă lăsaţi sau nu garda jos în fața acestui element perturbator.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Săgetător:

Din câte se pare, organismul vostru nu funcţionează bine la începutul acestei săptămâni. Indiferent dacă simţiţi că v-aţi pricopsit cu vreo boală sau doar nu staţi prea bine cu moralul, cert este că vi se recomandă să nu cereţi prea multe de la voi înşivă în zilele de 6 şi 7 aprilie. Ar fi ideal să lucraţi tot timpul câte ceva, căci altfel vă puteți afunda și mai adânc în gândurile voastre. Este important să vă menţineţi zâmbetul pe buze în aceste zile!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Capricorn:

Ideile preconcepute despre ce viață ar trebui să trăiţi, cum ar trebui să arătaţi și în ce fel ar trebui să fie societatea în care trăiţi vă pot produce multă suferinţă în ziua de 11 aprilie. Este adevărat că uneori cedaţi mâniei controlului, dar de fiecare dată când vă încăpăţânaţi să credeţi că ceva anume nu ar putea să vi se întâmple tocmai vouă, se termină prost. Încercaţi să vă păstraţi moralul ridicat!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Vărsător:

În mod obişnuit, dispuneţi de resurse infinite de toleranță și acceptare în ceea ce-i privește pe ceilalți, dar există momente în care ajungeţi la capătul răbdării. Vă întâlniţi cu una dintre aceste ocazii cândva în preajma weekend-ului când s-ar putea să spuneţi lucruri pe care să le regretaţi mai târziu. Evitaţi să le permiteţi grijilor să vorbească pentru voi în ziua de 11 aprilie.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Peşti:

Luna zăboveşte în casa sănătății emoționale din horoscopul vostru general în ziua de 12 aprilie, tranzit care poate mări gradul de tensiune nervoasă. Meditația vă poate ajuta să vă liniştiţi pe interior, să vă găsiţi locul și să vă puteți bucura de ultima zi din această săptămână. Altfel, vă puteți alege cu o noapte albă din pricina unei acute insomnii ori vă extenuaţi într-atât de tare, încât nu vă treziţi la timp luni!

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 31 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 31 martie 2015


Horoscop 31 martie 2015, Berbec:

Astăzi veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor cu cei dragi. Indiferent ce alegeţi să faceţi, este o zi dedicată activităţilor în familie. Deşi nu prea vă încântă unele discuţii sau nu vreţi să fie necesară aprobarea cuiva pentru a face unele lucruri, se pare că ziua de azi va fi mult mai bună decât vă aşteptaţi.


Horoscop 31 martie 2015, Taur:

Aveţi nevoie de aprobarea unui superior pentru a vă implica în anumite proiecte sau pentru a face unele tranzacţii. Cu toate acestea, ziua de marţi nu este deloc rea pentru voi. Veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi persoane noi şi să vi se propună să luaţi parte la diverse activităţi. În plus, sunt şanse să câştigaţi mai mulţi bani.


Horoscop 31 martie 2015, Gemeni:

Aţi putea petrece o zi minunată în compania rudelor, dar discuţiile purtate cu acestea vă vor enerva şi vă vor împinge să recurgeţi la câteva gesturi care nu vă caracterizează. Încercaţi să nu vă implicaţi în problemele tuturor persoanelor din jur şi evitaţi să abordaţi subiecte care nu îşi au rostul.


Horoscop 31 martie 2015, Rac:

În mediul profesional pot apărea unele probleme sau conflicte cu superiorii. Veţi fi nevoiţi să găsiţi noi soluţii la situaţiile cu care vă confruntaţi sau să luaţi o decizie radicală. Deşi situaţia în care vă aflaţi pare foarte complicată, astrele vă vor ajuta să găsiţi soluţia cea mai bună pentru a trece cu bine peste ziua de azi.


Horoscop 31 martie 2015, Leu:

Astăzi afacerile pot să cunoască o creştere calitativă, iar voi vă puteţi bucura de succesul pe care îl veţi avea în mediul profesional. Colaborările merg din ce în ce mai bine, iar voi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. Vor exista totuşi câteva bârfe în rândul colegilor de muncă, dar nu trebuie să le daţi atenţie.


Horoscop 31 martie 2015, Fecioară:

Pe parcursul acestei zile veţi fi nevoiţi să găsiţi soluţii pentru a ieşi cu bine dintr-o situaţie delicată. Vă veţi lovi de o serie de probleme la locul de muncă, iar afacerile nu par să cunoască o creştere calitativă. Cu toate acestea, nu trebuie să vă alarmaţi. Astrele vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii şi vor face în aşa fel încât să aveţi parte de puţin noroc.


Horoscop 31 martie 2015, Balanţă:

Sunt posibile scurte călătorii sau deplasări în interes de serviciu. Se anunţă o zi palpitantă pentru persoanele născute în zodia Balanţă, motiv pentru care trebuie să profitaţi la maximum de fiecare moment. Deşi cu sănătatea nu staţi excelent, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Vă veţi putea concentra asupra activităţilor pe care le aveţi de desfăşurat.


Horoscop 31 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi nevoiţi să vă asumaţi responsabilităţi sau proiecte care-i includ şi pe ceilalţi. A sosit momentul să fiţi mai responsabili şi să vă asumaţi unele decizii, motiv pentru care va fi necesar să fiţi foarte atenţi ce discutaţi cu superiorii. Spre finalul zilei este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp şi care vă va încânta.


Horoscop 31 martie 2015, Săgetător:

V-aţi cam săturat să munciţi pe brânci şi să nu aveţi niciun rezultat. Cu toate că vă gândiţi să încetiniţi ritmul de muncă sau să renunţaţi la unele proiecte, astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii pripite. Poate că rezultatele se lasă aşteptate, dar în mod sigur veţi reuşi să ajungeţi în punctul pe care vi-l doriţi.


Horoscop 31 martie 2015, Capricorn:

Astăzi este posibil să rataţi unele ocazii importante sau să vă implicaţi în discuţii care nu duc nicăieri. Deşi unele persoane nu sunt de acord cu deciziile pe care le luaţi, nu trebuie să le daţi atenţie, mai ales dacă nu sunt afectate de activităţile pe care le desfăşuraţi. Până la finalul serii este posibil să primiţi şi câteva veşti bune.


Horoscop 31 martie 2015, Vărsător:

Vă simţiţi slăbiţi şi nu aţi vrea să faceţi nimic astăzi. Nu este deloc o zi bună pentru voi, motiv pentru care ar fi indicat să vă feriţi să luaţi decizii importante sau să vă implicaţi în activităţi care doar vă vor extenua. Totuşi, este bine să ştiţi că recompensa se arată doar celor activi, ceea ce înseamnă că aţi putea să rezolvaţi acele probleme care nu pot fi amânate.


Horoscop 31 martie 2015, Peşti:

Este bine să fiţi de acord şi cu celelalte persoane din familie, mai ales dacă este vorba de o decizie care vă afectează pe toţi. Deşi aveţi tendinţa să fiţi prea orgolioşi, astăzi astrele vă sfătuiesc să vă schimbaţi atitudinea şi să gândiţi în perspectivă. Aveţi grijă şi câţi bani cheltuiţi, este posibil să vă faceţi datorii inutile.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 30 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 30 martie 2015


Horoscop 30 martie 2015, Berbec:

Chiar dacă unele lucruri nu vă reuşesc astăzi, nu este cazul să renunţaţi. Proiectele la care lucraţi în momentul de faţă pot avea succes, trebuie doar să ştiţi la cine să apelaţi. Unele persoane vă pot da o mână de ajutor sau vă pot oferi câteva sfaturi esenţiale. Aşadar, renunţaţi la griji şi concentraţi-vă atenţia asupra lucrurilor importante.


Horoscop 30 martie 2015, Taur:

Astăzi puteţi avea senzaţia că toată lumea este împotriva voastră sau că veţi avea parte numai de ghinioane. Deşi nu se anunţă o zi foarte bună pentru Tauri, nu trebuie să vă faceţi griji. Astrele v-au pregătit câteva surprize! În plus, trebuie să ştiţi că a sosit momentul să vă relaxaţi şi să-i lăsaţi pe alţii să rezolve unele probleme în locul vostru.


Horoscop 30 martie 2015, Gemeni:

Poate că lucrurile comune încep să pară de nerecunoscut sau aveţi senzaţia că unele persoane nu vă doresc binele. La birou situaţia este cam tensionată şi va fi necesar să evitaţi anumite persoane, altfel sunt şanse să declanşaţi un conflict. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi o veste care vă va face să vă simţiţi ceva mai bine.


Horoscop 30 martie 2015, Rac:

Sunteţi prea implicaţi în problemele celorlalţi şi uitaţi de responsabilităţi. Încercaţi să nu vă enervaţi la fiecare pas şi evitaţi subiectele care nu îşi au rostul. Este o zi bună pentru a începe să puneţi accent pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi. În plus, este cazul să nu le mai faceţi tuturor pe plac.


Horoscop 30 martie 2015, Leu:

Atitudinea voastră în anumite situaţii este remarcabilă, lucru care vă va ajuta să câştigaţi notorietate. Atrageţi foarte multe persoane de partea voastră şi aveţi toate şansele să încheiaţi o colaborare de succes. În plus, un alt lucru este sigur pe ziua de azi: veţi avea mari şanse să câştigaţi bani sau să faceţi investiţii care vă vor mări considerabil veniturile.


Horoscop 30 martie 2015, Fecioară:

Puteţi fi persoane foarte convingătoare, în special atunci când aveţi anumite interese. Ziua de azi v-a rezervat o serie de surprize şi sunt şanse să primiţi câteva răspunsuri favorabile. Dacă ceva nu vă convine, nu trebuie să vă fie teamă să faceţi o schimbare. În plus, astrele acţionează în favoarea voastră.


Horoscop 30 martie 2015, Balanţă:

Primiţi veşti importante din partea unui cunoscut şi va fi necesar să luaţi câteva decizii. Poate că este timpul să vă schimbaţi şi locul de muncă sau să vă implicaţi în activităţi diverse. Este o zi bună pentru nativii născuţi în semnul Balanţei, ceea ce înseamnă că nu veţi avea niciun motiv de îngrijorare şi toate planurile vă vor merge ca unse.


Horoscop 30 martie 2015, Scorpion:

Cu puţin efort şi atenţie, astăzi veţi reuşi să vă atingeţi toate obiectivele. Astrele v-au pregătit o serie de surprize. Totodată, o persoană din familie se va oferi să rezolve unele probleme în locul vostru sau să achite câteva facturi mai vechi. Aşadar, este o zi bună pentru Scorpioni, iar voi veţi avea multe motive să zâmbiţi.


Horoscop 30 martie 2015, Săgetător:

Trebuie să analizaţi mai bine situaţia în care vă aflaţi şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii. Chiar dacă cei din jur nu sunt de partea voastră, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Cu puţin efort, veţi reuşi să rezolvaţi şi câteva probleme care vă macină de ceva timp. Până spre finalul zilei este posibil să primiţi şi o veste care vă va încânta.


Horoscop 30 martie 2015, Capricorn:

Este o zi a întâlnirilor şi a prieteniei. Vă veţi întâlni cu numeroase persoane şi veţi avea posibilitatea să vă faceţi noi relaţii. În plus, dacă sunteţi în căutarea iubirii, astăzi aveţi şanse să o găsiţi. O persoană minunată vă va atrage atenţia în mod special, iar conversaţia va decurge de la sine. Aşadar, zâmbiţi!


Horoscop 30 martie 2015, Vărsător:

Este o zi optimă pentru a lega noi prietenii sau pentru a rezolva orice problemă de comunicare. Cu toate că nu sunteţi în cea mai bună formă, cei din jur vor dori să îşi petreacă timpul cu voi şi să vă propună diverse activităţi. Până la finalul zilei există posibilitatea să primiţi şi un răspuns pe care îl aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 30 martie 2015, Peşti:

Trebuie să ştiţi că lucrurile pot fi ţinute sub control, în special la locul de muncă. Chiar dacă vă veţi lovi de refuzul unor colegi sau de câteva probleme tehnice, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Este o zi în care veţi reuşi să faceţi o impresie bună în faţa superiorilor şi să vă asumaţi noi proiecte care vă vor ajuta să câştigaţi mai mulţi bani.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 29 martie 2015


Horoscop 29 martie 2015, Berbec:

Vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor de care vreţi să vă ocupaţi şi bine faceţi; sunteţi foarte creativi şi vă este uşor să găsiţi soluţii şi să veniţi cu idei foarte bune pentru rezolvarea sarcinilor pe care le aveţi. Spre seară, vă relaxaţi în compania persoanelor dragi.


Horoscop 29 martie 2015, Taur:

După o zi destul de obositoare, profitaţi de aceste momente libere pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Nu vă faceţi planuri, ci încercaţi să staţi liniştiţi şi să vă lăsaţi purtaţi de sentimente. Spre seară este posibil ca partenerul de cuplu să vă facă un cadou foarte frumos.


Horoscop 29 martie 2015, Gemeni:

Ziua de duminică este una foarte bună pentru a gândi strategii şi a face planuri pentru proiectele de care vă ocupaţi. Orele dimineţii vă vor furniza resursele de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Vă recomand să vă petreceţi seara în compania persoanelor dragi.


Horoscop 29 martie 2015, Rac:

Partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă; se simte nesigur şi are nevoie de toată atenţia voastră. Faceţi tot posibilul să îl ajutaţi să depăşească aceste momente complicate şi îi sunteţi alături necondiţionat. Activităţile în aer liber sunt cele mai indicate.


Horoscop 29 martie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă relaxa; aveţi mult timp liber şi de aceea profitaţi de el pentru a face câteva schimbări în locuinţă. Este posibil să vă doriţi să mergeţi la cumpărături pentru a achiziţiona câteva decoraţiuni. Vă recomand să nu depăşiţi bugetul, urmează o perioadă cu multe cheltuieli pentru voi.


Horoscop 29 martie 2015, Fecioară:

După o săptămână mai aglomerată decât de obicei, profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa. Nu vă faceţi planuri, ci doar vă bucuraţi de faptul că nu sunteţi presaţi de timp şi nici nu trebuie să daţi socoteală nimănui. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment.


Horoscop 29 martie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; aveţi parte de un început de zi minunat. După orele prânzului primiţi un telefon sau sunteţi vizitaţi de o persoană foarte dragă, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Aveţi multe de recuperat aşa că seara va fi una lungă.


Horoscop 29 martie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei este una foarte relaxantă; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi reuşiţi să vă puneţi ordine în gânduri. Este posibil ca o întâlnire cu o persoană din trecut să vă convingă să luaţi o decizie importantă. Mare atenţie deoarece este posibil să regretaţi această hotărâre.


Horoscop 29 martie 2015, Săgetător:

Este posibil ca cei din jurul vostru să încerce să vă convingă să faceţi anumite schimbări nu tocmai bune pentru viitorul vostru. Cel mai bine este să încercaţi să vă detaşaţi de toţi cei care vă influenţează; deciziile trebuie să fie doar ale voastre.


Horoscop 29 martie 2015, Capricorn:

Nu trebuie să fiţi mulţumiţi cu ceea ce vedeţi la suprafaţă; relaţiile cu cei din jurul vostru trebuie să fie unele reale, nu doar de aparenţă. Încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în suflet. O persoană foarte dragă sau un membru al familiei vă va ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 29 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte visători; este posibil să vă simţiţi prinşi într-o rutină plictisitoare şi să vă doriţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal. Vă recomand ca înainte de a lua vreo decizie importantă să vorbiţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 martie 2015, Peşti:

Ziua de 29.03.2015 vă găseşte cu zâmbetul pe buze; imaginaţia voastră este foarte dezvoltată. Puteţi prezice detaliile viitorului îndepărtat sau puteţi ghici cursul evenimentelor curente. Acum este un moment foarte bun pentru a lua decizii importante sau a face schimbări pe plan profesional.

 

Horoscop Urania lunar: aprilie 2015

 
Horoscop Urania aprilie 2015


Horoscop aprilie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2015
Se pot întâmpla lucruri bune în perioada 2-3 aprilie când persoanele autoritare din viața voastră vă pot pune bețe în roate și în intervalul 6-7 aprilie când pot scăpa lucrurile de sub control în raport cu partenerul sau copiii. Cu partenerul sau copiii, reveniţi la sentimente mai bune din 8 aprilie. Între 5 și 11 aprilie, dacă treceţi de la fineţe la lipsă de politețe, imaginea voastră poate suferi.

Vă recomand să vă bazaţi pe abilitățile voastre de comunicare și după data de 11 aprilie, mai ales dacă vă propuneţi să mergeţi la un interviu de angajare, să vă remarcaţi în faţa superiorilor sau chiar să reluaţi legăturile cu rudele apropiate sau vecinii. După data de 15 aprilie, aveţi șansa de a vă rotunji veniturile prin mici comisioane și s-ar putea să găsiţi o strategie de economisire care să dea roade foarte curând.

Dacă urmăriţi să cereţi o mărire de salariu sau achitarea orelor suplimentare, abordaţi-vă şefii în perioada 20-24 aprilie. Este posibil ca în intervalul 22-24 aprilie să vină răspunsul acestora care, deși pare pozitiv, implică anumite clauze, cea mai probabilă dintre ele fiind aceea că veţi avea mai puțin timp liber dacă acceptaţi contraoferta lor. Gândiţi-vă bine!


Horoscop aprilie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2015
Chiar dacă nu prea vă stă în fire să acţionaţi la nervi, forţaţi-vă puţin și faceţi așa cum vă dictează inima dacă în intervalul 2-3 aprilie se redeschid unele răni emoționale ori dacă în perioada 6-7 aprilie vă depășesc evenimentele din familie. Orice s-ar întâmpla între 5 şi 11 aprilie, nu vă ieşiţi din fire și nu vă învinovăţiţi fără motiv. Din 8 aprilie, preluaţi controlul situației dintre voi și cei dragi.

Începând cu data de 11 aprilie, accentul cade pe sectorul financiar. Poate că tendința voastră generală va fi aceea de a vă procura tot felul de nimicuri, dar dacă reuşiţi să vă abţineţi și vă interesaţi de unde aţi putea să le cumpăraţi mai ieftin, nu vi s-ar subţia portofelul. Faptul că sunteţi calculaţi la vorbă și nu săriţi la concluzii pripite vă pot face remarcaţi în sensul bun, după data de 15 aprilie 2015.

În cazul Taurilor, intervalul forte al lunii pare să fie 20-24 aprilie care v-ar putea surprinde extrem de încrezători în forțele proprii și asumaţi în tot ceea ce faceţi. În acest interval, puteți prinde lucruri prețioase despre viață sau domeniul în care activaţi. În intervalul 22-24 aprilie, evenimentele din familie vă pot forța mâna, tentându-vă să vă îndepărtaţi de la principiile voastre.


Horoscop aprilie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2015
Dacă în perioada 2-3 aprilie treceţi printr-o dificultate în cuplu și în 6 sau 7 aprilie situația dintre voi și rudele apropiate avansează într-un mod neplăcut, vă recomand să vă formaţi rapid o imagine de ansamblu și chiar să cereţi sfatul unei persoane mature. Veţi observa că din data de 8 aprilie se așază lucrurile în raport cu apropiații voştri. Între 5 și 11 aprilie, nu luaţi decizii pe care le-aţi putea regreta în viitor.

După data de 11 aprilie, felul vostru comunicativ și sociabil de a fi vă pune într-o lumină favorabilă și vă poate aduce în cale persoane și oportunități cărora ar fi bine să nu le daţi cu piciorul. Poate că după data de 15 aprilie veţi fi ceva mai tăcuţi sau vă veţi cerne gândurile ceva mai mult prin filtrul rațiunii, ceea ce nu este neapărat un lucru rău atunci când nu vă oprește să vă purtaţi natural.

Indiferent ce vă rezervă intervalul 20-24 aprilie, nimic nu pare să vă dărâme. Probabil că v-aţi mai confruntat cu astfel de situații și le cunoaşteţi deja traseul, motiv pentru care nu vă sperie chiar atât de ușor. Chiar și așa, mai există încă frici, frustrări, neputințe, fie ele imaginare sau reale în virtutea cărora aţi putea gândi, spune sau face lucruri care nu vă stau în fire între 22 și 24 aprilie 2015.


Horoscop aprilie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2015
Dacă în perioada 2-3 aprilie reuşiţi să descurcaţi ițele unei încurcături profesionale și în 6 și 7 aprilie aduceţi într-un fel sau altul un profit destul de mare companiei în cadrul căreia lucraţi, profitaţi de realizările voastre și luptaţi pentru o promovare. În cazul în care nu vă iese lucrurile cum doriţi, tot vă alegeţi după 8 aprilie cu un avans sau o primă. Aveţi grijă până unde întindeţi coarda cu şefii între 5 și 11 aprilie.

După data de 11 aprilie, s-ar putea să vă gândiţi prea mult la situația financiară, la aspectul fizic sau la relația de cuplu. Pot apărea fel şi fel de vești legate de viața sentimentală a fostului partener, fapt care nu vă lasă indiferenţi. Din 15 încolo, proiectele sau planurile voastre de viitor fac progrese mici, dar constante și stabilitatea se reinstaurează în viața voastră socială.

Dacă vă vedeţi în viitor alături de persoana dragă, profitați de contextul astral al perioadei 20-24 aprilie și trasaţi în mare proiectele care să vă aducă mai aproape și în care credeți amândoi în aceeași măsură. Cu toate acestea, așteptați-vă, în perioada 22-24 aprilie, să apară anumite obstacole de ordin financiar. Este esenţial să nu vă împotmoliţi, ci să faceți ajustări din mers acolo unde este cazul.


Horoscop aprilie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2015
Dacă în perioada 2-3 aprilie atmosfera dintre voi și partener sau copii se răcește vizibil și dacă în intervalul 6-7 aprilie vă simţiţi ca un arc de care se trage din toate capetele, se recomandă să renunţaţi la unele prejudecăți sau principii de viață pentru ca lucrurile să revină la normal. După data de 8 aprilie, începeţi să vă adunaţi și redeveniţi voi înşivă. Între 5 şi 11 aprilie, nu fiţi superficiali în gândire, cu sănătatea, dar și munca voastră.

Viața voastră socială se îmbunătăţeşte după data de 11 aprilie, același lucru putându-se spune și despre proiectele voastre de viitor. Probabil amicii voştri vor veni cu o idee de proiect care vă va părea într-atât de tentantă încât nu puteți decât să cedaţi. După data de 14 aprilie, obţineţi trecere la oamenii importanţi și vă apropiaţi de superiori, nefiind exclus să urcaţi în ierarhia socială sau profesională.

Funcția pe care o deţineţi la locul de muncă, imaginea pe care o aveţi în societate sau chiar relația cu şefii vă ajută să primiţi sarcini facile, care vă fac mai multă plăcere sau din care chiar aveţi ceva util de învățat din data de 20 până în 24 aprilie. Totuşi, s-ar putea, în perioada 22-24 aprilie, să nu vă simţiţi tocmai confortabili în această nouă situaţie. Încercaţi să rămâneţi siguri pe voi!


Horoscop aprilie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2015
Dacă în intervalul 2-3 aprilie vă loviţi de tot felul de obstacole în comunicarea cu familia și dacă în perioada 6-7 aprilie vă simţiţi mai puţin apreciaţi pentru toate câte le-aţi făcut celorlalți, s-ar putea ca aceste situații să nu se îndrepte decât dacă luaţi măsuri drastice și tăiaţi răul din rădăcină. Astfel, după 8 aprilie, eforturile voastre încep să fie recunoscute. Totuși, în intervalul 5-11 aprilie, nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să preia controlul.

S-ar putea ca superiorii să înceapă să vă vadă cu alți ochi începând din data de 11 aprilie, iar cu puțin noroc, s-ar putea să le faceţi o impresie foarte bună încât să vă ofere un post mai bun sau cel puţin să vă îmbunătăţească vizibil condițiile de muncă. Din 15 aprilie, se prefigurează evenimente care vor contribui la dezvoltarea voastră ca persoane, dar și oameni ai muncii. Nu vă îndoiţi după cum bate vântul!

Cel puțin în perioada 20-24 aprilie, nu se aplică legea lui Murphy care zice că „ceea ce-i bun, fie e imoral, ilegal ori îngrașă”. Ceea ce vă doriţi să faceţi acum nu contravine deloc principiilor voastre de viață, ba chiar vă rezervă experiențe de neuitat. În intervalul 22-24 aprilie, intervin în ecuația zilelor fericite din urmă anumite nesiguranțe care pot înnegura atmosfera.


Horoscop aprilie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2015
Dacă în intervalul 2-3 aprilie vă încurcă rudele apropiate ori vecinii sau nu reuşiţi să vă exprimaţi gândurile ori stările și dacă în 6-7 aprilie proiectele sau relația cu prietenii sunt ca un balon gata să plesnească, lăsaţi-i pe ei să facă primul pas. Cel puțin chestiunile care țin de anturaj și planuri de viitor se rezolvă după 8 aprilie. Între 5 și 11 aprilie, certurile cu persoana dragă pot încurca atmosfera de acasă.

În cazul în care vi se oferă ocazia să urmaţi un curs sau să participaţi la un training în străinătate după data de 11 aprilie, nu staţi şi vă gândiţi de două ori și profitaţi de oportunitate. Șansele sunt mari să vă alegeţi cu informații, oameni și experiențe de neuitat. În parteneriatele cu buget comun, fie ele de iubire sau afaceri, este important să se clarifice aspectele legate de bani după data de 15 aprilie.

Atâta timp cât scăpaţi de orice dilemă, dubiu sau nesiguranță care privește sfera materială, încep să se rezolve de la sine, între 20 și 24 aprilie, anumite situații problematice de familie, care ţintesc o moștenire, un apartament, o casă ori un teren. Nu înseamnă că dacă lucrurile încep să meargă, nu vă veți mai confrunta cu astfel de situații pe viitor, poate chiar curând, între 22 și 24 aprilie.


Horoscop aprilie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2015
Dacă în 2 și 3 aprilie poziția în societate sau în compania în cadrul căreia lucraţi ori relația cu superiorii vă copleșesc și dacă în intervalul 6-7 aprilie se creează o gaură vizibilă în portofel, nu vă lăsaţi învinşi și trageţi mai tare ca niciodată. După 8 aprilie, veţi suporta mai ușor presiunile funcției profesionale și statutului social. În intervalul 5-11 aprilie, fiţi atenţi, căci puteți comite erori la serviciu.

Evenimentele care vin după data de 11 aprilie vă fac să realizaţi că „informația înseamnă putere”. Documentaţi-vă care ar fi cele mai avantajoase pachete de economii la bancă, renegociaţi-vă salariul sau consultaţi-vă cu partenerul de viață sau afaceri cum ați putea să înmulțiți banii avuți la comun. Din 15 aprilie, comunicarea cu asociații sau cel drag se îmbunătățește.

Dat fiind că aţi început să vă faceţi auziţi și să recepţionaţi corect mesajele partenerilor profesionali, dar și ale clienților, întrevederile din intervalul 20-24 aprilie se dovedesc extrem de productive și chiar se poate lega ceva cu perspective de ambele părți. Este bine de știut însă că, din 22 până în 24 aprilie, ar fi bine să înăbuşiţi orice sămânță de conflict al orgoliilor, fie cu cei sus menționați ori cu superiorii.


Horoscop aprilie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2015
Dacă în 2 și 3 aprilie realizaţi că aţi lăsat orgoliul să vă ghideze în ultima vreme și dacă în 6 și 7 aprilie vă simţiţi oarecum limitaţi, lipsindu-vă expansivitatea care odată va caracteriza, nu trebuie decât să vă ascultaţi vocea inimii pentru a scăpa din acest cerc defectuos. Astfel, după 8 aprilie, nu mai aveţi impresia că vedeţi lumea dintr-o perspectivă nefamiliară. În intervalul 5-11 aprilie, nu vă asumaţi riscuri pe plan financiar.

Relația cu partenerul de cuplu, dar și cel de afaceri sau celelalte persoane din jurul vostru se încheagă după data de 11 aprilie, semn că redescoperiți acele lucruri care v-au adus aproape în primă fază. Pe plan profesional, gândiţi-vă bine înainte de orice intenţie și rezumaţi-vă la tehnicile de lucru pe care le stăpâniţi deja. Vor da randamentul pe care-l aşteptaţi!

Precauția și profesionalismul de care daţi dovadă la locul de muncă nu vor trece neobservate între 20 și 24 aprilie când s-ar putea să vă alegeţi cu o primă consistentă, un avans sau o altfel de recompensă pentru eforturile depuse. Chiar și așa, în intervalul 22-24 aprilie s-ar putea să duceţi dorul experimentării, motiv pentru care realizările zilelor din urmă s-ar putea să nu vă mulţumească.


Horoscop aprilie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2015
Dacă zilele de 2 și 3 aprilie vă surprind într-un conflict de interese cu partenerul de cuplu sau afaceri și dacă în 6 și 7 aprilie rămâneţi prinşi între dărâmăturile propriilor ziduri, înseamnă că se cer închise răni care dor de demult sau chiar din copilărie. După 8 aprilie, scade nivelul de toxicitate din relațiile profesionale sau de cuplu. Între 5 și 11 aprilie, nu lăsaţi trecutul să vă dicteze viitorul.

După data de 11 aprilie, mintea vă merge brici și nicio problemă profesională pare să nu vă pună în încurcătură. De asemenea, păreţi să vă înţelegeţi foarte bine cu colegii de muncă, atât pe parte profesională, cât și socială. După data de 15 aprilie, relația cu copiii și partenerul se îndreaptă încet, dar sigur și din câte se pare, viața voastră sentimentală redevine treptat ce a fost în primele luni de relație.

Progresele înregistrate după data de 20 aprilie vă redau tonusul și vigoarea și nu este de mirare dacă între 20 și 24 aprilie vă simţiţi persoane mult mai bune. Poate că în intervalul 22-24 aprilie se vor ivi ocazii în care va trebui să rezistaţi tentației de a vă impune agresiv și de a intra în bătălii ale orgoliilor, dar dacă reuşiţi să comandaţi respect fără să le daţi curs, aveţi numai de câștigat.


Horoscop aprilie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2015
Dacă în 2 și 3 aprilie pierdeţi controlul situației dintre voi și cel drag și dacă în 6 și 7 aprilie începeţi să vă distanţaţi de prieteni, fie voluntar ori involuntar, înseamnă că a venit vremea să nu vă mai ascundeţi pe după deget și să spuneţi adevărul. Cele mai rapide rezultate se vor vedea după 8 aprilie pe plan sentimental. Între 5 și 11 aprilie, încercaţi să nu lăsaţi temerile și frustrările să vorbească în locul vostru.

După data de 11 aprilie, revin în atenția voastră relațiile cu partenerul și copiii. Se dorește să descoperiţi acele preocupări care vă plac tuturor și prin care ați reuși să comunicați liber. După 15 încolo, se sedimentează progresele făcute încă de pe data de 11 aprilie, semn că activitățile de familie pe care le-ați făcut în acest răstimp pot deveni obiceiuri pentru voi toți.

În intervalul 20-30 aprilie, apele revin în matca lor și toate lucrurile par să se așeze în favoarea voastră, cel puțin între 20 și 24 aprilie. Deși provocările întâmpinate ca familie n-au făcut, în definitiv, decât să vă aducă mai aproape și să vă întărească relația, luaţi aminte că, în intervalul 22-24 aprilie, se doreşte să vă concentraţi în aceeași măsură pe rolul vostru de parteneri de cuplu, dar și de familiști.


Horoscop aprilie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2015
Dacă în 2 şi 3 aprilie vă depășesc sarcinile care v-au fost delegate la serviciu și dacă în 6 și 7 aprilie se pune un zid de nepătruns între voi și şefi sau scopul vostru de a accede pe scara socială ori profesională, poate că se cer făcute anumite sacrificii materiale sau profesionale. După 8 aprilie, se rezolvă încurcăturile de serviciu, dar din 5 până în 11 aprilie, nu investiţi sume mari în planurile de viitor.

După data de 11 aprilie, în atenția astrelor revine sectorul familial. Comunicarea dintre voi și persoanele dragi se îmbunătățește, vă deschideţi mai ușor în fața lor și înţelegeţi cum îi puteți face să discute liber cu voi pe orice subiect. Poate că din 15 aprilie vă veţi cântări ceva mai mult gândurile înainte de a le spune, semn că deveniţi fie scumpi la vorbă, fie mai atenţi cu ceea ce împărtăşiţi celorlalți.

Faptul că nu vorbiţi neîntrebaţi, cel puțin după data de 20 aprilie, atrage oameni cu adevărat valoroși în viața voastră prin care vi se oferă şanse, între 20 și 24 aprilie, pe care nu ar trebui să le refuzaţi. Totuși, aşteptaţi-vă ca aceste oportunităţi să fie acompaniate de provocări în intervalul 22-24 aprilie, semn că fără muncă și modestie nu veţi ajunge prea departe.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 martie 2015


Horoscop 28 martie 2015, Berbec:

Este posibil ca un coleg de muncă să vină la voi cu o propunere de colaborare; oferta sună foarte bine, iar beneficiile sunt destul de mari, însă vă este teamă să acceptaţi deoarece este un drum nou cu multe schimbări şi compromisuri. Nu aveţi nimic de pierdut, dacă eşuaţi măcar aveţi parte de o experienţă inedită.


Horoscop 28 martie 2015, Taur:

Sunteţi tot mai dornici să încercaţi să vă faceţi propria afacere; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de detalii. Sunteţi foarte perseverenţi şi liniştiţi şi vă este uşor să vă faceţi un plan de bătaie. Spre seară vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 28 martie 2015, Gemeni:

Dimineaţa vă găseşte foarte liniştiţi şi relaxaţi; primele ore vor fi dedicate vieţii profesionale. Trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi sunteţi nevoiţi să rămâneţi cât mai concentraţi. Spre seară, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană importantă. Se poate lega ceva mai mult decât o prietenie.


Horoscop 28 martie 2015, Rac:

Uitându-vă în urmă, realizaţi că aceasta a fost o săptămână de foc pentru voi; aţi avut multe proiecte de care să vă ocupaţi, iar sarcinile au fost extrem de dificile. Fiind sâmbătă, astăzi sunteţi mai relaxaţi, iar superiorii vă oferă libertate în activităţile pe care le faceţi.


Horoscop 28 martie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să primiţi o veste de la o persoană foarte importantă; cel mai probabil este vorba despre o propunere de colaborare. Oferta este una foarte bună, însă compromisurile pe care trebuie să le faceţi sunt destul de mari. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 28 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; astăzi este o zi mai liniştită şi până şi voi sunteţi mai relaxaţi decât de obicei. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni dragi. Primiţi o veste foarte bună, care vă va face să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 28 martie 2015, Balanţă:

După o perioadă mai neagră în ceea ce priveşte viaţa personală, iată că acum răsare şi soarele pe strada voastră. Se pare că lucrurile încep să revină uşor pe făgaşul normal; în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, după o discuţie serioasă ajungeţi să luaţi o decizie importantă pentru viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 28 martie 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi timp să vă planificaţi viitorul, însă înainte de asta trebuie să rezolvaţi câteva probleme cu trecutul; astrele vă oferă posibilitatea de a face pace cu persoanele care v-au rănit. Va fi o perioadă destul de emoţionantă pentru voi, încărcată de sentimente şi stări ciudate.


Horoscop 28 martie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de mici probleme profesionale; este un moment foarte bun pentru negocieri sau şedinţe cu colaboratorii. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania persoanelor dragi. Este posibil să primiţi un cadou frumos.


Horoscop 28 martie 2015, Capricorn:

Astăzi superiorii vă felicită pentru munca din această săptămână; v-aţi atins target-ul şi toată lumea este fericită. Este posibil să primiţi un bonus substanţial, pe care vreţi să îl investiţi într-un proiect personal. Vă recomand să mai aşteptaţi o perioadă de timp, acesta nu este un moment bun pentru a începe o altă afacere.


Horoscop 28 martie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; aveţi o stare de bine şi nicio întâmplare sau interacţiune cu cei din jurul vostru nu reuşeşte să schimbe asta. După orele prânzului este posibil să vă faceţi planuri pentru ziua de mâine.


Horoscop 28 martie 2015, Peşti:

Ziua de 28.03.2015 este foarte bună pentru a face planuri şi a gândi idei pentru viitoarele proiecte; nu lăsaţi ca timpul să treacă fără a face nimic deoarece nu veţi mai prinde niciodată o perioadă atât de bună pentru a vă dezvolta în carieră. Este posibil să primiţi un sfat foarte bun de la o persoană mai în vârstă.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 27 martie 2015


Horoscop 27 martie 2015, Berbec:

Ziua de vineri va fi una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; încă de la primele ore ale dimineţii vă faceţi programul pentru a vă asigura că reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Cu cât sunteţi mai bine organizaţi, cu atât vă veţi termina mai repede treaba.


Horoscop 27 martie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este mai mult decât excelentă pentru a vă ocupa de proiectele voastre; planurile şi ideile pe care le aveţi sunt foarte bune, aşa că este timpul să le puneţi în aplicare. Este posibil să fiţi destul de speriaţi, însă este normal; ieşiţi din zona de confort şi întâlniţi numeroase lucruri noi.


Horoscop 27 martie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi; chiar şi aşa, vă este foarte dificil să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Sunteţi persoane destul de stricte şi perfecţioniste, care nu renunţă până când nu obţin ceea ce îşi doresc.


Horoscop 27 martie 2015, Rac:

În prima parte a zilei aveţi de rezolvat mici probleme profesionale; chiar dacă sunteţi foarte obosiţi, reuşiţi să vă ocupaţi şi de aceste situaţii fără nicio dificultate. După orele prânzului aveţi timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de clipe frumoase în compania persoanei iubite.


Horoscop 27 martie 2015, Leu:

Consideraţi că este timpul să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează relaţia dintre voi şi superiori şi deja vă gândiţi să căutaţi alte colaborări. Analizaţi bine situaţia şi asiguraţi-vă că ştiţi toate riscurile înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 27 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva întâlniri sau participaţi la unele şedinţe importante; daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să îi uimiţi pe colaboratori. După orele prânzului, este posibil să aveţi nevoie de ajutorul celor dragi. Primiţi o veste neplăcută şi trebuie să luaţi câteva decizii urgente.


Horoscop 27 martie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi una destul de obişnuită, cu multe proiecte şi sarcini de îndeplinit. Vă este uşor să vă concentraţi deoarece ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut şi nu vă este teamă de compromisuri. Spre seară primiţi o veste care vă schimbă complet starea de dispoziţie.


Horoscop 27 martie 2015, Scorpion:

Astăzi pare să fie ziua voastră norocoasă; vi se ivesc numeroase oportunităţi şi vă recomand să profitaţi de ele deoarece cu astfel de situaţii vă întâlniţi doar o dată în viaţă. Totuşi, mare atenţie la compromisurile pe care sunteţi obligaţi să le faceţi. Nu oferiţi mai mult decât puteţi da.


Horoscop 27 martie 2015, Săgetător:

Ziua de 27.03.2015 vine cu o surpriză pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului; superiorii sau colaboratorii vă fac o propunere interesantă, care vă aduce numeroase beneficii, în special pe plan financiar. Schimbările vor fi majore şi va trebui să vă adaptaţi destul de repede la noul stil de viaţă.


Horoscop 27 martie 2015, Capricorn:

Relaţia sentimentală este pe drumul cel bun; după o discuţie serioasă, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o decizie neaşteptată. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care vă va atrage de la primele priviri.


Horoscop 27 martie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; rămâneţi prinşi cu treburi şi alte sarcini importante şi nici nu vă daţi seama cum trece timpul. Seara este un moment foarte bun pentru a vă relaxa; încercaţi să vă odihniţi, urmează o nouă zi complicată.


Horoscop 27 martie 2015, Peşti:

Superiorii v-au pregătit programul pentru astăzi, aşa că trebuie să vă amânaţi planurile. Sunteţi nevoiţi să participaţi la o conferinţă sau să mergeţi într-o şedinţă mai lungă cu câţiva colaboratori. Sunteţi foarte inspiraţi şi găsiţi soluţii eficiente pentru problemele pe care le întâlniţi.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 26 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 26 martie 2015


Horoscop 26 martie 2015, Berbec:

Chiar dacă sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale, vă recomand să evitaţi pe cât posibil întâlnirile de afaceri sau negocierile importante. Nu este un moment bun pentru a vă ocupa de astfel de situaţii deoarece este posibil să vă lăsaţi duşi de val şi să faceţi greşeli majore.


Horoscop 26 martie 2015, Taur:

Este posibil ca persoana iubită să aibă nevoie de ajutorul vostru astăzi; o problemă neaşteptată se iveşte în cea de-a doua jumătate a zilei, aşa că trebuie să îi acordaţi o atenţie deosebită. Din fericire, seara se anunţă a fi una foarte liniştită. Aveţi timp să vă evaluaţi planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 26 martie 2015, Gemeni:

Astăzi nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de orice tip de problemă; este posibil să faceţi greşeli sau chiar să luaţi decizii nepotrivite, pe care le veţi regreta după o scurtă perioadă de timp. Vă recomand să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 26 martie 2015, Rac:

Sunteţi foarte ocupaţi cu proiectele astăzi; este posibil să aveţi parte de o perioadă aglomerată, în care trebuie să acordaţi o atenţie deosebită partenerilor cu care colaboraţi. Din păcate, spre seară trebuie să vă ocupaţi de o problemă personală. O persoană dragă are nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 26 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de joi vă ocupaţi de câteva probleme personale; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a pune la punct unele detalii legale. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Colegii de muncă au nevoie de ajutorul vostru pentru rezolvarea unei situaţii importante.


Horoscop 26 martie 2015, Fecioară:

Astăzi nu este o perioadă tocmai bună pentru a vă ocupa de probleme din trecut; evitaţi să aveţi parte de întâlniri importante sau discuţii mult prea serioase. Este posibil să nu vă păstraţi cumpătul din cauza stresului şi să intraţi în diverse polemici. Cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile voastre.


Horoscop 26 martie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de rezolvarea proiectelor la care lucraţi. Trebuie să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi, cel mai important, să păstraţi o relaţie foarte apropiată cu colegii de muncă. Aceştia vă vor ajuta cu sfaturi bune şi multe idei practice, pe care să le puneţi în aplicare.


Horoscop 26 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte ocupaţi cu treburile profesionale şi nici nu ştiţi cum trece ziua de joi; trebuie să fiţi cu ochii în patru şi să încercaţi să deţineţi controlul asupra activităţilor de care vă ocupaţi. Nu luaţi decizii importante deoarece compromisurile vor fi prea mari pentru a vedea rezultatele pe care vi le doriţi.


Horoscop 26 martie 2015, Săgetător:

Astăzi astrele se joacă puţin cu voi; este posibil să întâlniţi multe situaţii dificile şi trebuie să învăţaţi să vă păstraţi controlul şi să daţi dovadă de profesionalism. Vă recomand să vă realizaţi un plan solid de acţiune pentru orice problemă sau întâmplare neaşteptată.


Horoscop 26 martie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă; după orele prânzului, este posibil să primiţi câteva proiecte importante. Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile, iar partenerul de cuplu nu va fi tocmai mulţumit de acest lucru; o discuţie sinceră cu el vă va ajuta să rezolvaţi situaţia.


Horoscop 26 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi destul de agitaţi şi simţiţi că nu reuşiţi să vă stăpâniţi pornirile; acest lucru poate justifica unele neînţelegeri pe care le aveţi cu colegii de muncă şi persoanele apropiate. Cel mai bine este să faceţi pe cât posibil să staţi departe de discuţiile complicate.


Horoscop 26 martie 2015, Peşti:

Aveţi aşteptări foarte mari de la persoanele dragi din jurul vostru; comportamentul vostru mult prea sever îi determină să menţină distanţa faţă de voi. Cel mai bine este să vă coborâţi standardele sau, cel puţin, să încercaţi să fiţi mai maleabili. Nu toţi gândesc şi acţionează ca voi.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 24 martie 2015


Horoscop 24 martie 2015, Berbec:

Ca de cele mai multe ori, începeţi a doua zi a săptămânii cu dreptul. Pentru voi weekendul este întotdeauna relaxant, aşa că zilele de luni şi marţi sunt cele mai bune pentru proiecte noi şi alte situaţii profesionale. Astăzi reuşiţi să faceţi un parteneriat cu o persoană importantă şi întreaga zi o petreceţi făcând planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 24 martie 2015, Taur:

Prima parte a dimineţii este una fericită pentru nativii născuţi în semnul Taurului; superiorii vă felicită pentru modul în care vă rezolvaţi sarcinile şi este posibil să vă ofere un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu. De asemenea, ziua de astăzi este un moment excelent pentru a vă ocupa şi de proiectele personale.


Horoscop 24 martie 2015, Gemeni:

Mai sunt câteva zile până la salariu, însă este posibil ca în această lună să nu primiţi cât consideraţi că meritaţi. De aceea vă recomand să fiţi mai chibzuiţi atunci când vine vorba de cheltuielile pe care le faceţi; cumpăraţi doar lucrurile de care aveţi nevoie.


Horoscop 24 martie 2015, Rac:

După un weekend foarte frumos, începeţi a doua zi a săptămânii cu zâmbetul pe buze. Sunteţi veseli şi relaxaţi şi nimeni nu vă poate strica starea de spirit. După orele prânzului este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui coleg de muncă.


Horoscop 24 martie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să vă ocupaţi de mai multe sarcini deodată; rămâneţi concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi puţin peste program, însă la finalul proiectelor veţi fi răsplătiţi pentru orele suplimentare.


Horoscop 24 martie 2015, Fecioară:

Conjunctura astrală vă ajută foarte mult să luaţi deciziile importante astăzi; sunteţi siguri pe voi şi daţi dovadă de profesionalism. Vă este foarte uşor să ştiţi ce vă doriţi şi cum să obţineţi acel lucru. Seara se anunţă a fi relaxantă deoarece va fi petrecută alături de persoanele dragi.


Horoscop 24 martie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; aveţi foarte multă răbdare, iar asta vă ajută să depistaţi nereguli şi să găsiţi soluţii foarte bune. După orele prânzului, sunteţi invitaţi la un eveniment al unei persoane dragi.


Horoscop 24 martie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte ocupaţi deoarece aveţi câteva situaţii urgente de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional; aveţi răbdare şi asta vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară vă recomand să petreceţi timp alături de persoanele dragi.


Horoscop 24 martie 2015, Săgetător:

Problemele personale pot deveni centrul universului vostru astăzi. Vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu cei din jurul vostru, dar şi asupra vieţii sentimentale. Acesta este un moment foarte bun pentru a consolida relaţii sau a vă face noi cunoştinţe.


Horoscop 24 martie 2015, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută în toate problemele pe care le aveţi. Indiferent de cât de gravă este situaţia, reuşiţi să vă păstraţi calmul; daţi dovadă de profesionalism, iar superiorii sunt uimiţi de modul în care reuşiţi să vă ocupaţi de situaţiile complicate.


Horoscop 24 martie 2015, Vărsător:

Chiar dacă în jurul vostru este un haos total, vă simţiţi foarte relaxaţi şi liniştiţi; nu vreţi să vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce se întâmplă. Sunteţi atenţi la lucrurile mărunte şi simple din viaţa voastră deoarece acestea vă fac fericiţi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie interesantă cu o persoană dragă.


Horoscop 24 martie 2015, Peşti:

În viaţa voastră vor veni câteva schimbări importante şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru ele; deşi vă este teamă de nou şi de tot ce vă aşteaptă, sunteţi curajoşi şi daţi dovadă de profesionalism, iar asta vă va ajuta să creşteţi în ochii superiorilor. Primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.

 

Horoscop Urania săptămânal: 30 martie - 5 aprilie 2015

 
Horoscop Urania 30 martie - 5 aprilie 2015


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Berbec:

În horoscopul vostru general, Eclipsa totală de Lună din 4 aprilie ocupă o casă cardinală, cu mare potențial energetic și chiar dacă nu are un impact direct asupra sănătății voastre, mai mult ca sigur că veţi simți descărcările de tensiune din preajma acestei lunații și la acest capitol. Exercițiile de meditație vă pot ajuta să rămâneţi echilibraţi pe interior și să evitaţi stările de nervozitate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Taur:

Eclipsa totală de Lună din 4 aprilie stimulează axa sănătății din horoscopul vostru general, cu semnalarea că influența acestui eveniment astral se va resimți, cu precădere, pe plan fizic. Orice afecțiune de ordin dermatologic care apare zilele acestea poate indica o problemă a rinichilor. Chiar și durerile în regiunea lombară semnalează același lucru. Nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Gemeni:

Zilele de 30 şi 31 martie par să nu fie cele mai reușite ale acestei săptămâni, cel puțin cât privește capitolul sănătate. Deși provocările lansate de astre nu țin de planul fizic, totuși vă reține ceva când vine vorba să vă bucuraţi de atmosfera veselă din jurul vostru. Cauza acestui trac pare să nu fie ceva concret, ci doar o frică care și-a făcut cuib în mintea voastră. Nu vă lăsaţi însă conduşi de această frică!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Rac:

Pentru a reuși să vă impuneţi la locul de muncă și în societate, se cere să vă puneţi bine cu unii membrii ai familiei care v-au adus prejudicii emoționale la un moment dat în trecut, poate chiar în copilărie. Potrivit Eclipsei totale de Lună din 4 aprilie, spre acest subiect ar trebui să vă îndreptaţi atenția în zilele următoare. Aveţi doar de pierdut dacă purtați ranchiună pentru ceva ce aparţine trecutului!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Leu:

Eclipsa totală de Lună din 4 aprilie creează o punte de legătură între casa mentalului inferior, respectiv celui superior din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că liniștea sufletească și echilibrul interior le veţi dobândi abia atunci când reuşiţi să cadeţi de acord cu ceilalți că aveți opinii diferite și că vă pierdeți timpul încercând să vă convingeți de contrariu.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Fecioară:

Săptămâna pare să debuteze energic pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei, dar este vital să găsiţi direcțiile în care vă canalizaţi acest suflu, căci altfel riscaţi să vă extenuaţi fără a realiza nimic notabil. Profitaţi de contextul astral al zilei de 31 martie și mergeţi la sală sau faceţi o drumeție după programul de la muncă. Nu vă va face bine doar fizic, ci și moral, scoţându-vă din zona de confort a agendei voastre zilnice.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Balanţă:

Și în cazul vostru, Eclipsa totală de Lună din 4 aprilie cade pe o axă cardinală extrem de puternică din punct de vedere energetic, motiv pentru care, deși nu vă vizează sănătatea, efectele acestei lunații se vor simți din plin. Vă recomand o schimbare de imagine în ceea ce vă privește, fie că este vorba de o tunsoare nouă, un tratament cosmetic sau un alt stil vestimentar. Fiţi creativi!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Scorpion:

Eclipsa totală de Lună din 4 aprilie interconectează casa sănătății fizice de cea a sănătății emoționale din horoscopul vostru general, semn că acele persoane care care au probleme de sănătate trebuie să se echilibreze pe interior pentru ca tratamentul să-și facă efectul. Atâta timp cât nu aţi ajuns la o stare de armonie în suflet, nu apar rezultatele nici la nivel fizic!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Săgetător:

În cazul vostru, săptămâna pare să se sfârșească într-o notă destul de tristă. Deși nu se arată evenimente care v-ar putea îneca corăbiile, se pare că ziua de 5 aprilie vă surprinde într-o stare de spirit nostalgică, chiar melancolică. Poate că doar aveţi nevoie de clipe de liniște în compania propriei persoane și așa înțelege corpul vostru să-și manifeste această doleanță. Faceţi-i pe plac!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Capricorn:

În mod obişnuit, sunteţi direcţi, dar chiar dacă aveţi o idee clară despre ceea ce vreţi să le transmiteţi celorlalți în zilele de 1 şi 2 aprilie, s-ar putea ca felul în care vă verbalizaţi viziunile să nu reflecte întocmai ceea ce gândiţi, motiv pentru care ajungeţi să vă judecaţi mult prea aspru pe voi înşivă. Poate n-ar strica dacă aţi fi ceva mai blânzi în ceea ce vă privește. Nu e nimic grav!


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Vărsător:

Eclipsa totală de Lună din 4 aprilie creează o punte de legătură între casa mentalului inferior și cea a celui superior din horoscopul vostru general, recomandarea acestei lunații fiind aceea de a vă pune în ordine gândurile înainte de a încerca să le transmiteţi celorlalți. Dacă nu există o relație funcțională între ceea ce gândiţi și ce spuneţi, vă veţi simţi dezamăgiţi.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2015, Peşti:

Ceea ce oferiţi în relație cu ceilalți trebuie să echivaleze cu ceea ce vi se oferă. Indiferent dacă, după ce priviţi retrospectiv, realizaţi că aţi așteptat mai mult decât aţi dat la rândul vostru sau invers, acum este momentul să faceţi o schimbare. Totuși, feriţi-vă să vă implicaţi sau să daţi curs unor legături de interdependență nesănătoase între voi și cei din jur, dar mai ales partener.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 23 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 23 martie 2015


Horoscop 23 martie 2015, Berbec:

Mai multe schimbări şi întâmplări de astăzi vă vor face să vă schimbaţi planurile pe care le aveaţi pregătite. Pentru a vă ocupa de problemele care apar, este necesar să vă ţineţi nervii sub control şi să vă concentraţi pe lucrurile care sunt cu adevărat importante.


Horoscop 23 martie 2015, Taur:

După o perioadă mai încărcată, astăzi aveţi timp să vă odihniţi. Dimineaţa se va dovedi a fi foarte relaxantă pentru voi deoarece este petrecută alături de o persoană dragă. Pentru prima dată în ultima vreme nu mai faceţi planuri şi vă simţiţi foarte bine.


Horoscop 23 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva chestiuni profesionale importante, care nu pot fi amânate. Trebuie să aveţi răbdare şi să încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiilor pe care le aveţi cu parteneri importanţi. Spre seară, primiţi un cadou frumos.


Horoscop 23 martie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi înconjuraţi de persoane dragi; aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timp liber. După orele prânzului, activităţile în aer liber vă vor ajuta să uitaţi de griji şi de probleme. Acesta este un moment bun şi pentru a vă pune în ordine finanţele.


Horoscop 23 martie 2015, Leu:

După ziua de ieri, astăzi vă simţiţi foarte obosiţi. Nu aveţi chef de nimic, însă trebuie să încercaţi să vă concentraţi deoarece vă aşteaptă probleme importante la locul de muncă. O discuţie cu partenerii sau superiorii vă poate ajuta să faceţi alegeri pentru viitorul vostru profesional.


Horoscop 23 martie 2015, Fecioară:

Ziua de 23.03.2015 vine cu numeroase oportunităţi pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este un moment bun pentru a lăsa grijile şi temerile deoparte şi a lua decizii importante. Încercaţi să vă ascultaţi inima şi nu vă mai lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru.


Horoscop 23 martie 2015, Balanţă:

Ziua de luni este foarte bună pentru a evada din rutină şi a vă relaxa; încercaţi să staţi cât mai mult timp în aer liber deoarece aveţi posibilitatea de a întâlni oameni noi. Seara se anunţă a fi una cu adevărat specială, este posibil să primiţi o vizită de departe.


Horoscop 23 martie 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a lua decizii majore şi de a vă schimba radical viaţa. Este momentul pe care îl aşteptaţi de foarte mult timp însă, acum că sunteţi în faţa lui, vă este teamă să nu daţi greş. Uitaţi de stereotipuri, extindeţi-vă orizonturile şi acceptaţi noile modificări.


Horoscop 23 martie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi mai sensibili decât de obicei; este posibil ca o persoană apropiată vouă să vă rănească în mod voit. Va fi o perioadă mai dificilă, însă veţi trece peste această dezamăgire. Cel mai bine este să vă îndreptaţi atenţia asupra altor probleme; proiectele profesionale vă vor face să uitaţi mai repede.


Horoscop 23 martie 2015, Capricorn:

Astăzi vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră; din păcate acesta nu este un moment tocmai potrivit pentru a face planuri pentru o perioadă prea lungă de timp deoarece vor exista întâmplări care vă vor da totul peste cap. Cel mai bine este să trăiţi prezentul.


Horoscop 23 martie 2015, Vărsător:

Astăzi primiţi o veste foarte bună pe plan profesional; este posibil ca un proiect la care aţi lucrat să fie apreciat de superiori şi colaboratori. De asemenea, un bonus substanţial vă va intra în buzunar. Mare atenţie la investiţiile pe care vreţi să le faceţi.


Horoscop 23 martie 2015, Peşti:

Este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani; sunteţi foarte fericiţi şi vă gândiţi serios să faceţi câteva investiţii. Nu lăsaţi ca entuziasmul să decidă în locul vostru deoarece puteţi face greşeli majore. Cel mai bine este să investiţi în locuinţă.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 22 martie 2015


Horoscop 22 martie 2015, Berbec:

Deşi dornici să exploraţi necunoscuturi şi să întâlniţi noi orizonturi, însă nu v-aţi găsit cea mai bună zi. Aceste momente sunt nefavorabile pentru schimbări, iar rezultatul ar putea fi opusul la ceea ce vă aşteptaţi. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi şi să aşteptaţi să treacă timpul.


Horoscop 22 martie 2015, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi într-o stare de dispoziţie foarte bună; nu vă lipseşte zâmbetul de pe buze şi daţi dovadă de optimism în orice acţiune pe care o faceţi. Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă.


Horoscop 22 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă odihniţi; profitaţi de această zi liberă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de linişte. După orele prânzului este posibil să fie nevoie de ajutorul vostru într-o situaţie familială. Trebuie să rezolvaţi un conflict sau o dispută dureroasă între două persoane dragi.


Horoscop 22 martie 2015, Rac:

Ziua de 22.03.2015 vă găseşte hotărâţi să faceţi schimbări importante; este posibil să faceţi o achiziţie majoră - poate fi vorba despre un autoturism sau chiar despre un apartament. Pe plan personal, vă recomand să aveţi mare atenţie la discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 22 martie 2015, Leu:

Astăzi trebuie să rezolvaţi mai multe probleme profesionale; sunteţi nevoiţi să acţionaţi în grabă şi de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la deciziile şi schimbările pe care le faceţi. Proiectele la care urmează să lucraţi vă vor aduce multe beneficii în viitor.


Horoscop 22 martie 2015, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să vă simţiţi singuri; primiţi o veste neplăcută şi descoperiţi că sunteţi dezamăgiţi de persoanele în care aveaţi încredere. Trebuie să mergeţi mai departe, să vă ridicaţi de unii singuri şi să demonstraţi că sunteţi mai puternici decât cred ceilalţi.


Horoscop 22 martie 2015, Balanţă:

În ciuda tentaţiei puternice de a lăsa totul baltă şi a pleca departe de toţi şi de toate, aveţi responsabilităţi de care trebuie să vă ocupaţi. Nu mai sunteţi singuri, sunt alţii în jurul vostru care depind de voi şi de ajutorul vostru. Pe plan financiar, vă recomand să aveţi grijă la cheltuieli; se apropie o perioadă mai dificilă.


Horoscop 22 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu tot ce se întâmplă în jurul vostru, însă vă este foarte dificil să vă obişnuiţi cu schimbările. Acceptaţi aceste modificări şi, totuşi, simţiţi că locul vostru nu este aici. Trebuie să lăsaţi timpul să treacă şi să îşi joace cartea, în scurt timp totul se va aranja în favoarea voastră.


Horoscop 22 martie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele personale; astrele sunt de partea voastră, aşa că aveţi şanse foarte mari de a vă transforma hobby-urile în afaceri cu un profit foarte mare. Rămâneţi la planurile pe care le aveţi şi nu schimbaţi strategia.


Horoscop 22 martie 2015, Capricorn:

Visaţi la o viaţă liberă, fără griji şi probleme, însă se pare că astrele nu sunt de părere cu voi. Oportunităţile noi sunt în conflict cu obligaţiile curente. Trebuie să fiţi foarte atenţi la deciziile pe care le luaţi în această perioadă deoarece acestea vă vor afecta mult viitorul.


Horoscop 22 martie 2015, Vărsător:

O discuţie neaşteptată cu partenerul de cuplu se poate transforma într-o ceartă complicată. Încercaţi să rezolvaţi lucrurile înainte de a fi prea târziu. Este necesar să vă impuneţi punctul de vedere şi, în acelaşi timp, să puteţi face compromisuri pentru a vă înţelege.


Horoscop 22 martie 2015, Peşti:

Astăzi vă simţiţi liberi şi vă doriţi să exploraţi; simţiţi nevoia schimbărilor şi vreţi să vi se ofere posibilitatea de a vă găsi menirea. Vă puteţi confrunta cu câteva probleme neprevăzute în viaţa personală sau cea sentimentală. Relaţia cu o persoană importantă va fi supusă unei schimbări neaşteptate.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 19 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 19 martie 2015


Horoscop 19 martie 2015, Berbec:

Foarte rar se întâmplă să faceţi asta, însă joi acceptaţi o provocare interesantă din partea unei persoane importante. Drumul pe care alegeţi să mergeţi este unul anevoios, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, însă vă asigur că rezultatul final va fi pe măsura aşteptărilor.


Horoscop 19 martie 2015, Taur:

Astăzi aveţi parte de o mare surpriză din partea superiorilor; sunteţi din ce în ce mai buni în ceea ce faceţi, iar proiectele voastre sunt întotdeauna excelente. Este posibil să primiţi un bonus sau chiar o mărire de salariu. Acesta este un impuls pentru a vă apuca şi de proiectele personale; nu vă fie teamă de schimbări.


Horoscop 19 martie 2015, Gemeni:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată; nu sunteţi în apele voastre şi simţiţi că nu vă descurcaţi deloc pe niciun plan. Trebuie să fiţi mai degajaţi şi să încercaţi să nu vă mai faceţi atâtea griji pentru problemele voastre. Sunteţi foarte negativişti, iar asta vă scufundă şi mai mult. Un sfat de la o persoană dragă vă poate ajuta în aceste momente.


Horoscop 19 martie 2015, Rac:

Partenerul de cuplu este pe culmile gloriei în ceea ce priveşte viaţa profesională; are parte doar de bucurii, iar voi îi sunteţi alături şi vă bucuraţi alături de el. Spre seară este posibil să vă facă o surpriză neaşteptată. Este vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă nu v-aţi permis până acum să vi-l achiziţionaţi.


Horoscop 19 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de joi reuşiţi să vă liniştiţi şi relaxaţi; aveţi parte de momente frumoase alături de cei dragi. După orele prânzului, partenerul de cuplu are nevoie de voi cu privire la o problemă personală. Trebuie să îl susţineţi şi să îl îmbărbătaţi pe acest drum nou.


Horoscop 19 martie 2015, Fecioară:

Astăzi hotărâţi să ieşiţi din carapace şi bine faceţi. Aveţi parte de numeroase întâmplări fericite, care vă ajută foarte mult să vă construiţi o carieră solidă. Astrele vă surâd şi pe plan sentimental; în cazul în care sunteţi singuri, aveţi şanse mari să întâlniţi persoana potrivită.


Horoscop 19 martie 2015, Balanţă:

Ziua de 19.03.2015 nu este una foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi destul de entuziasmaţi, însă chiar dacă aveţi energie nu reuşiţi să vă concentraţi. Este posibil să faceţi greşeli destul de importante, aşa că ar fi mai bine să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 19 martie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de proiectele la care lucraţi; aveţi o idee foarte bună, care vă ajută să vă puneţi în aplicare planurile. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană dragă, care vă oferă un sfat foarte bun, pe care decideţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 19 martie 2015, Săgetător:

Pe plan profesional, lucrurile evoluează foarte bine pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului; nu acelaşi lucru putem spune şi despre viaţa sentimentală. Relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu continuă să se răcească, iar voi vă îndepărtaţi tot mai mult unul de celălalt.


Horoscop 19 martie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte prietenoşi şi hotărâţi să ieşiţi din zona de confort; aveţi posibilitatea de a întâlni noi persoane şi chiar de a vă face noi parteneri de afaceri. Astrele sunt de partea voastră şi vă este foarte uşor să vă ocupaţi de negocieri sau probleme legale.


Horoscop 19 martie 2015, Vărsător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor care necesită atenţie maximă din partea voastră; sunteţi foarte concentraţi asupra detaliilor şi reuşiţi cu uşurinţă să vă rezolvaţi sarcinile. După orele prânzului, este posibil să vă ajutaţi un coleg de muncă cu un sfat prietenesc cu privire la viaţa sa personală.


Horoscop 19 martie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi mai sensibili decât de obicei şi asta doar din cauza unei dispute pe care aţi avut-o cu o persoană dragă. Puteţi fi răniţi destul de uşor, de aceea ar fi indicat să încercaţi să staţi departe de întâlniri importante sau negocieri dure. Ocupaţi-vă doar de sarcinile obişnuite.

 

Horoscop Urania săptămânal: 23-29 martie 2015

 
Horoscop Urania 23-29 martie 2015


Horoscop 23-29 martie 2015, Berbec:

În zilele de 25 şi 26 martie, este posibil să vă racordaţi deficitar atât la propria rațiune, cât și la simțire. Se prea poate ca una să vă spună instinctul sau una să credeţi despre situațiile cu care vă întâlniţi și alta să faceţi ori să spuneţi, fapt care poate ajunge să vă supere destul de mult. Tocmai pentru că sunteţi zăpăciţi în acest interval, fiţi atenţi când treceţi strada sau şofaţi.


Horoscop 23-29 martie 2015, Taur:

Până și cele mai inofensive vorbe vă pot scoate din sărite în zilele de 27 şi 28 martie, motiv pentru care este indicat să nu abordaţi subiecte delicate în acest interval de zile. Dând curs unei confruntări verbale pe marginea unei teme de discuție care, în realitate, nici măcar nu vă atacă direct, ajungeţi să vă creaţi, în primul rând, vouă înşivă un deserviciu. Rezumaţi-vă la discuţii amuzante!


Horoscop 23-29 martie 2015, Gemeni:

Ziua de 29 martie vă surprinde în compania rudelor apropiate sau a prietenilor, anturaj care vă bucură, dar pe interior, s-ar putea să vă doriţi ceva mai multă liniște. Ar fi indicat să nu-i faceţi pe invitați să se simtă stânjeniți ori nedoriți în preajma voastră. S-ar putea să vă pară rău dacă atitudinea voastră îi alungă la casele lor mai repede decât și-ar fi propus ei. Bucuraţi-vă de voia bună!


Horoscop 23-29 martie 2015, Rac:

Vă trec tot felul de gânduri prin cap în zilele de 25 şi 26 martie, dar există riscul să produceţi scenarii care se îndepărtează prea mult de realitate și care nu fac altceva decât să vă creeze griji și temeri fără rost. Poate că în privința anumitor situații, cea mai bună strategie pe care aţi putea-o adopta este aceea de a lăsa timpul să-și să-şi spună cuvântul, în timp ce voi vă pliaţi din mers pe ce apare.


Horoscop 23-29 martie 2015, Leu:

Contextul astral al zilelor de 27 şi 28 martie vă sensibilizează atât emoțional, cât și fizic, stare de vulnerabilitate care nu vă este caracteristică și pe care nu sunteţi obişnuiţi s-o afişaţi în exterior. Aşadar, adoptaţi o atitudine agresivă pentru a le arăta celorlalți că nu se desfăşoară lucrurile după voinţa celor care vă urăsc. Nu vă simţiţi stânjeniţi să cereţi ajutor atunci când spatele vă este încărcat.


Horoscop 23-29 martie 2015, Fecioară:

De felul vostru nu sunteţi amatori de atenție, dar toate privirile par să se ațintească asupra voastră în ziua de 29 martie, surpriza făcând ca popularitatea de care vă bucuraţi să nu vă displacă deloc. Poate că o parte din voi nu se simt comod când vă daţi în spectacol, dar atâta timp cât nu faceţi rău nimănui și nu vă afectează faima, este indicat să nu puneţi la suflet acest conflict între rațiune și simțire.


Horoscop 23-29 martie 2015, Balanţă:

Dacă vă pricopsiţi cu o viroză, alergie sau un alt fel de disconfort care poate fi asociat gripei sau răcelii în zilele de 25 şi 26 martie, evitaţi tratamentul după ureche. Riscaţi să nu nimeriţi dozajul corespunzător ori să nu-și facă efectul, ori să vă agraveze și mai mult starea. Nu vă jucaţi cu sănătatea voastră!


Horoscop 23-29 martie 2015, Scorpion:

S-ar putea ca în zilele de 25 şi 26 să vă încerce o mulţime de trăiri amestecate care, cel mai probabil, vor avea o legătură cu viața voastră sentimentală. Poate că nu aveţi nicio garanţie în ce privește acest sector al vieții voastre, motiv pentru care resimţiţi la intensitate maximă această agitaţie sufletească. Probabil se cer clarificate anumite aspecte pentru a vă liniști pe interior.


Horoscop 23-29 martie 2015, Săgetător:

Până pe 24 martie s-ar putea să nu vă simţiţi la fel de energici și vioi cum sunteți voi de obicei. Optaţi pentru mese uşoare și ceva mai multă mișcare dacă vă simţiţi balonaţi sau fără chef de viață. Este posibil ca alimentele grele consumate zilele trecute să nu vă fi făcut tocmai bine, motiv pentru care acum este nevoie să luaţi măsuri. Schimbarea o veţi simți imediat!


Horoscop 23-29 martie 2015, Capricorn:

Provocările la capitolul sănătate se ivesc în zilele de 25 şi 26 martie, când vă regăsiţi într-o stare de încordare mentală care vă poate face să vă pierdeţi concentraţia. Este posibil să fiţi bombardaţi din toate părțile cu informații contradictorii, iar această încercare continuă contracronometru de a vă da seama care sunt reale vă poate extenua psihic.


Horoscop 23-29 martie 2015, Vărsător:

De obicei, priviţi cu o oarecare uşurinţă orice situație încurcată în care vă regăsiţi, dar se pare că în zilele de 27 şi 28 martie nu vă va fi tocmai ușor să vă asumaţi o atitudine obiectivă. Dacă vă simţiţi prinşi la strâmtoare sau expuşi pe plan emoțional, încercaţi să nu acţionaţi dintr-o dată, intempestiv, poate chiar brutal. Luaţi-vă câteva momente pentru a trece întâmplările care vin prin filtrul logic al rațiunii.


Horoscop 23-29 martie 2015, Peşti:

Dacă au rămas sarcini neîndeplinite de săptămâna trecută sau doar v-aţi propus mai multe activităţi de dus la bun sfârșit în zilele de 23 şi 24 martie, astrele vă recomandă să vă adaptaţi programul începutului de săptămână. Mai aveţi nevoie de vreo câteva zile pentru a vă obişnui, deci nu vă forţaţi atunci când organismul vostru nu funcționează la capacitate maximă. Luaţi lucrurile uşor!

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 18 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 18 martie 2015


Horoscop 18 martie 2015, Berbec:

Este posibil ca o mică altercaţie cu un coleg de muncă să se transforme într-un adevărat conflict dacă nu vă retrageţi la timp. Şefii nu vor fi foarte mulţumiţi de evoluţia relaţiei dintre voi şi ceilalţi membri ai echipei aşa că vor exista mici probleme. Nu vă compromiteţi singuri poziţia în cadrul firmei.


Horoscop 18 martie 2015, Taur:

Este posibil să fiţi foarte entuziasmaţi pentru proiectele pe care le primiţi, însă încercaţi să vă păstraţi calmul şi să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Fiecare pas trebuie făcut cu mare atenţie deoarece aveţi posibilitatea de a vă dezvolta şi mai mult cariera.


Horoscop 18 martie 2015, Gemeni:

Astăzi întâmpinaţi o problemă personală de care trebuie să vă ocupaţi; lăsaţi deoparte sarcinile şi proiectele profesionale pentru a încerca să rezolvaţi situaţia complicată în care vă aflaţi. Din fericire, este posibil să primiţi ajutor din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 18 martie 2015, Rac:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva documente legale; chiar dacă aţi mai făcut asta până acum, este necesar să rămâneţi concentraţi şi să acordaţi o atenţie deosebită acestei sarcini deoarece nu trebuie să greşiţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă destul de importantă de bani din partea unui colaborator.


Horoscop 18 martie 2015, Leu:

Ziua de miercuri vine cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa personală. Este posibil ca partenerul de cuplu să aibă nevoie de ajutorul vostru. Veţi fi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri, însă totul va fi pentru binele relaţiei voastre. Lucrurile vor evolua foarte frumos de acum înainte.


Horoscop 18 martie 2015, Fecioară:

Este foarte important ca astăzi să rămâneţi liniştiţi şi să nu faceţi schimbări bruşte sau să luaţi decizii radicale. Indicat ar fi să vă petreceţi ziua ocupându-vă de sarcinile obişnuite; nu ieşiţi din rutină deoarece este posibil să nu vă placă ce întâlniţi. De mâine, lucrurile vor fi mult mai frumoase pentru voi.


Horoscop 18 martie 2015, Balanţă:

V-aţi concentrat toată atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe proiecte de care trebuie să vă ocupaţi şi prea puţin timp la dispoziţie. Chiar şi aşa, încercaţi să nu vă neglijaţi complet viaţa personală; persoanele din jurul vostru, în special partenerul de cuplu, se vor simţi date deoparte.


Horoscop 18 martie 2015, Scorpion:

Ziua de 18.03.2015 se va dovedi una foarte bună pentru voi atâta timp cât rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de îndeplinit. Încercaţi să nu vă mai faceţi probleme cu privire la momentele negative şi doar să învăţaţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 18 martie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi foarte multe de muncă; modul în care comunicaţi cu cei din jurul vostru poate avea o influenţă foarte mare asupra stării voastre de spirit. Spre seară aveţi timp să vă mai liniştiţi; este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unui prieten drag.


Horoscop 18 martie 2015, Capricorn:

Ziua de miercuri începe cu câteva schimbări pe plan profesional; chiar dacă vi se pare că nimic nu mai este ca înainte şi vă este teamă de noutăţile care vă acaparează, începeţi să evoluaţi şi să vedeţi beneficii impresionante în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 18 martie 2015, Vărsător:

Proiectele de care vă ocupaţi momentan sunt foarte importante şi vă vor aduce numeroase beneficii; sarcinile pe care le aveţi vor fi ca un impuls puternic pentru voi. Urmează o nouă etapă a carierei voastre, de care vă veţi bucura în cel mai scurt timp posibil. Sărbătoriţi aceste veşti alături de persoana iubită.


Horoscop 18 martie 2015, Peşti:

O promovare neaşteptată vă poate schimba radical starea de spirit astăzi; cu această schimbare vor veni la pachet şi multe responsabilităţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi şi câteva compromisuri pe plan sentimental. De aceea trebuie să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu pentru a lămuri această situaţie.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 17 martie 2015


Horoscop 17 martie 2015, Berbec:

Ziua de marţi începe cu o schimbare neaşteptată la locul de muncă; este posibil să fiţi mutaţi într-un alt departament pentru a lucra cu o altă echipă la un proiect important. Vă adaptaţi cu uşurinţă acestor schimbări şi vă descurcaţi de minune la rezolvarea sarcinilor voastre.


Horoscop 17 martie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta va fi doar despre muncă; vă ocupaţi de foarte multe sarcini şi proiecte importante şi, chiar dacă aproape că nu mai aveţi deloc timp liber, sunteţi extrem de mulţumiţi. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 17 martie 2015, Gemeni:

Din cauza unei probleme profesionale, este posibil să vă amânaţi planurile de astăzi; chiar şi aşa, încercaţi să vă ocupaţi de întâlnirile şi negocierile importante, care nu pot fi anulate. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii şi a face schimbări bruşte.


Horoscop 17 martie 2015, Rac:

Aceasta ar trebui să fie cea mai dificilă zi a săptămânii, însă pentru voi este una foarte relaxantă. Dimineaţa vă ocupaţi de mici probleme profesionale, iar după orele prânzului este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă.


Horoscop 17 martie 2015, Leu:

După o perioadă în care au fost schimbate foarte multe lucruri, iată că ziua de astăzi vă ajută să reveniţi la normal. Este posibil ca la locul de muncă să vă aştepte multe sarcini şi proiecte; ar fi bine să vă planificaţi cu mare atenţie ziua, doar nu vreţi să staţi peste program.


Horoscop 17 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei întâlniţi o persoană importantă, care vă va ajuta foarte mult în carieră; relaţia dintre voi şi acest om va fi una foarte strânsă şi împreună veţi avea de câştigat. Spre seară, primiţi o veste bună de la un membru al familiei.


Horoscop 17 martie 2015, Balanţă:

Este posibil ca problemele pe care le aveţi să fie mult mai dificile decât credeţi voi; chiar dacă acum totul merge foarte bine, proiectele personale vor interfera cu viaţa profesională, iar superiorii nu vor fi foarte mulţumiţi de acest lucru. Încercaţi să găsiţi o soluţie pentru ca lucrurile să funcţioneze normal în continuare.


Horoscop 17 martie 2015, Scorpion:

Ziua de 17.03.2015 vă găseşte foarte liniştiţi şi romantici; în cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va atrage de la primele priviri. Cupidon este pe poziţii, aşteaptă doar să îşi folosească săgeata. Contează foarte mult să nu grăbiţi lucrurile.


Horoscop 17 martie 2015, Săgetător:

Începeţi ziua cu o veste foarte frumoasă; în urma unui proiect de care v-aţi ocupat, este posibil să primiţi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de modul în care abordaţi problemele şi de cum vă ocupaţi de sarcinile voastre.


Horoscop 17 martie 2015, Capricorn:

Este posibil ca lucrurile să nu mai funcţioneze aşa cum vă doriţi între voi şi persoana iubită; au intervenit unele schimbări şi niciunul dintre voi nu este dispus să facă compromisurile necesare pentru a fi ca la început. Este timpul pentru o discuţie sinceră şi matură; trebuie să stabiliţi ce urmează.


Horoscop 17 martie 2015, Vărsător:

Este posibil să vă simţiţi destul de epuizaţi şi să nu aveţi niciun chef de muncă; chiar şi aşa, cu cât zilele trec cu atât totul se va aglomera. Veţi regreta că pierdeţi aceste momente şi că nu vă faceţi treaba. Încercaţi să vă planificaţi ziua şi să fiţi mai responsabili cu privire la rezolvarea sarcinilor primite.


Horoscop 17 martie 2015, Peşti:

După o perioadă mai relaxantă, astăzi reveniţi cu forţe proaspete. Aveţi multe idei bune pe care vă doriţi să le puneţi în aplicare însă, înainte de toate, trebuie să vă consultaţi cu superiorii. Seara va fi una foarte frumoasă, este posibil să primiţi un cadou de la nişte persoane dragi.